Inventum HNL4212Z - Electric Heated Blanket - 2 Person - 160x140 cm - Blue Fleece

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 197,99Bekijk alle aanbieders
Koen22-12-2022

Zeker een aanrader!

Het is bed opgewarmd na 30min (Tip: Deken op zetten en ondertussen een aflevering van je favoriete programma kijken) Extra warm voetgedeelte Veilige gevoel door zwakstroom (24V door heen het deken) Aangenaam om op een lage stand te slapen Ieder heeft een eigen verwarmingszone en bediening Heb het deken gekocht als cadeau voor mijn vriendin. In het begin was ze een beetje sceptisch door de "lange" opwarmtijd, maar eens je weet hoe hier rekening mee te houden is dit zeker geen minpunt. (Staat ook aangeven in de handleiding dat het minimum 30Min moet opwarmen). Ondertussen zou ze niet meer zonder het dekken kunnen. Ik ben dan ook blij dat mijn rug niet meer dient als voetenwarmer voor het slapen gaan en geniet zelf ook van een voorverwarmd bed! Het is zeker een aanrader! Heb zelf voor Inventum gekozen omdat mijn ouders vroeger ook een inventum deken hebben gekocht en tot heden nog steeds dienst doet.
Pluspunten
  • Dubbele warmtezone
  • Extra warme voetzone
  • Veilig gevoel door zwakstroom