Inventum HNL4212Z - Reviews

Specificaties
Geschikt voor
2 personen
Type deken
onderdeken
Schakelaar afneembaar
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HNL4212Z op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

de Graaf 22-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum HNL4212Z elektrische deken 2 pers

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNL4212Z

Algemene score

9,0
Na 25 jaar weer dezelfde deken gekocht. De "oude" deken werkte nog prima maar hij werd alleen een beetje te dun.
Iets wat goed bevalt moet je niet veranderen, vandaar dat we weer dezelfde gekocht hebben.
We hopen er weer 25 jaar van te genieten!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H. Westerhof 19-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker warm

Geschreven voor: Inventum HNL4212Z

Algemene score

9,0
Heel blij met deze aankoop. De afmeting mag iets groter voor een lits jumeaux. Ook de automatische uitschakeling pas na 12 uur mag korter. Verder heel comfortabel, makkelijke bediening. Heel fijn dat er twee bedieningsapparaten bij zitten zodat we elk afzonderlijk onze warmte kunnen instellen. Een tijdklok zou heel handig zijn zodat het de deken ook automatisch aangaat.

Pluspunten

  • aparte bediening
  • extra voetverwarming

Minpunten

  • krappe afmeting
  • pas na 12 uur uitschakeling

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

I. Koot 12-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mevr.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNL4212Z

Algemene score

9,0
Mijn eerste deken van INVENTUM kocht ik en die is 20 jaar mee gegaan. De tweede 15 jaar. Daarom weer voor specifiek dít merk gekozen.
Bij de vorige 2 vond ik de bediening wat makkelijker. Dit ging middels een knop. Nu moet je een schuifje in werking zetten en dan elke keer opnieuw de juiste stand kiezen. Bij de vorige bleef hij staan op de stand die je de laatste keer gebruikt had. Maar dat is slechts een persoonlijke mening.
Nadeel van deze heerlijke deken is dat je je bedje niet meer uit wilt..:)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anja 12-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNL4212Z

Algemene score

9,0
een goede keus, het het niet te heet dat je je verbrand maar gewoon precies goed. zonder kramp uit bed gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nelli 22-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Electrische deken

Geschreven voor: Inventum HNL4212Z

Algemene score

5,0
Verwachting was hoog, valt tegen omdat hij niet glad blijft liggen. Slaapt niet comfortabel. Oplossing?

Pluspunten

  • 2 perso9ns

Minpunten

  • Dikte
  • Opstropen

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marieke 20-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed product, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNL4212Z

Algemene score

9,0
Erg blij met het product, werkt goed, voetenzone is prettig, verschillende standen en helften apart te bedienen is praktisch. Deken had iets langer mogen zijn omdat ik zelf vrij lang ben.

Pluspunten

  • bediening
  • warm
  • voetenzone

Minpunten

  • lengte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Keuten Mario 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed elektrische deken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNL4212Z

Algemene score

10,0
Voortreffelijk deken dat aan al onze verwachtingen voldoet. Veel beter dan ons vorige van Dreamland waar na een paar jaar de draden zeer goed voelbaar zijn en ze niet meer op z'n plaats blijven zitten.

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • zalig gevoel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 12-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNL4212Z

Algemene score

10,0
Deze elektrische deken is een aanrader, goede kwaliteit prijsverhouding en voldoet helemaal aan de verwachting. De extra voetverwarming en de 6 standen schakelaar zorgen er voor dat je de warmte kunt kiezen die je behaaglijk vind en de zwakstroom (24volt) geef hem ook een veilig gevoel. Wij vinden het dan ook een prima elektrische deken en bevelen hem dan ook van harte aan.

Pluspunten

  • 6 standen schakelaar en extra voetverwarming
  • Zwakstroom deken

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brockhuis 06-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

elektrische deken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNL4212Z

Algemene score

9,0
Geweldige elektrische deken,voldoet aan al onze verwachtingen! heerlijk om in een verwarmd bed te komen door de tijdschakelaar,en dat die automatisch uitschakelt!

Pluspunten

  • tijdschakelaar
  • voetenverwaming
  • wasbaar
  • zwakstroom
  • 2 schakelaars dus apart in stelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 22-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNL4212Z

Algemene score

8,0
Waarom hebben we hem gekocht: Omdat we hem er betrouwbaar uit vonden zien en we wouden graag lekker warm naar bed gaan!

Pluspunten

  • warm
  • makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 16-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum electrische zwakstroom onderdeken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNL4212Z

Algemene score

10,0
De Inventum 2persoons elektrische onderdeken op zwakstoom voldoet volkomen aan de verwachting. Het grote voordeel is dat de deken automatisch na 12 uur uitgeschakeld wordt met een zeer handzaam bedieningspaneel. De prijs kwaliteit voldoet ook zeer goed aan de verwachting op grond van 29 jaar gebruik van mijn oude Inventum zwakstroom onderdeken.

Pluspunten

  • Na 12 uur automatische uitschakeling van de deken
  • prima afmeting van de 2persoons onderdeken
  • zeer handzaam bedieningspaneel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer