Inventum HN236i - Reviews

Specificaties
Geschikt voor
2 personen
Type deken
onderdeken
Schakelaar afneembaar
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HN236i op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

zeer perfecte deken 11-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede warmte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN236i

Algemene score

9,0
hij voldoet aan mijn verwachting en vanwege de drie standen is hij heel snel warm ook vanwege mijn artrose kom je nooit meer in een koud bed en dat bevalt ons zeer goed.

Pluspunten

  • prima
  • super
  • goede prijskwaliteit

Minpunten

  • geen
  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Sangers 06-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke warmte

Geschreven voor: Inventum HN236i

Algemene score

9,0
Prima elektrische deken beter als vorige (Medisane) blijft goed liggen en door grotere oppervlakte prettiger niet de goedkoopste zeker niet de duurste Inventum heeft prima elektrische dekens voor dito prijs

Pluspunten

  • grote oppervlakte
  • betere verdeling van warmte
  • blijft goed vlak liggen

Minpunten

  • niet draadloos ( geen een trouwens)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tonny 25-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Elektrische deken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN236i

Algemene score

9,0
Een goede prijs/kwaliteit verhouding, met 2 bedieningen.
En deze elektrische deken heeft ook nog eens een extra voetenwarmte.
Blij dat we hem aangeschaft hebben

Pluspunten

  • extra voetenwarmte
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen minpunten gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

E de Haan 31-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Elektrische deken

Geschreven voor: Inventum HN236i

Algemene score

10,0
dit was de tweede elektrische deken en omdat de eerste zo goed was nu weer gekozen voor deze !
Lekker warm en met 2 bakjes ideaal voor als de ene kouder wil en de andere iets warmer wil!

Pluspunten

  • 2 bakjes
  • goed te regelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 06-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Heerlijk deken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN236i

Algemene score

10,0
Het is een heerlijk deken, goede afmeting en verwarmd geleidelijk op, heerlijk om naar bed te gaan in deze koude nachten zonder de 1e vijf minuten te moeten verkleumen van de kou.Makkelijk bedienbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Liesbeth 21-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Comfortabel, zacht en makkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN236i

Algemene score

10,0
De elektrische deken?! Die staat hier alleen uit als het 30 graden is! Deze uitspraak horen we hier vaak (met een knipoog) voorbij komen. Omdat we het snel last hebben van een koud bed is een elektrisch deken echt onmisbaar voor ons. Zeker omdat ik door de kou ook snel last heb van stijve spieren en een stijve nek. Daar heb ik door deze deken nu veel minder last van! Dat maakt het leven een stuk aangenamer. Bovendien ligt de deken comfortabel en zacht en is hij ook nog eens eenvoudig te bedienen. Echt een aanrader voor de koukleumen onder ons!

Pluspunten

  • comfortabel en zacht
  • makkelijk te bedienen
  • lange levensduur
  • wasbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle 16-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prettige warmteverdeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN236i

Algemene score

8,0
Aangeschaft in verband met ziekte maar het comfort is heel plezierig. Hadden we eerder moeten doen! Goed instelbaar, stand 1 is precies de juiste warmte / lichaamstemperatuur;

Pluspunten

  • egale warmteverdeling
  • goed schakelbaar

Minpunten

  • snoeraansluitpunt zit dicht bij

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

W wieringa 28-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geen koude voeten meer door extra warme voetenzone

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN236i

Algemene score

9,0
Geen rugklachten meer, geen koude voeten meer, daardoor een betere nachtrust.
Op stand 2 wordt het bed al heerlijk warm, een half uur voor het naar bed gaan aanzetten is ruim voldoende

Pluspunten

  • Voetenzone
  • Uitwasbaar

Minpunten

  • Lokatie snoer
  • Stroomkabel dik/iets te kort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacobina 15-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Elektrische deken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN236i

Algemene score

10,0
Een zalige deken lekker warm en fijn met extra voetenverwarming.Een zeer goede kwaliteit
Met 3 standen.

Minpunten

  • foute maat op doos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer