Philips 7000 Series Contactgrill - Zwart - 2200W - Touch Bediening

Philips 7000 Series Contactgrill - Zwart - 2200W - Touch Bediening

Dit product wordt aangeboden door 7 aanbieders met een prijs vanaf € 93,00Bekijk alle aanbieders
Hiek78922-11-2024

Fijne grill met een paar verbeterpunten

Ik heb deze contactgrill enkele weken mogen testen en ben erg tevreden over de prestaties. Vooral de voorgeprogrammeerde instellingen zijn super handig, waardoor je direct aan de slag kunt zonder veel uit te zoeken. Het brede scala aan temperatuurmogelijkheden maakt het geschikt voor allerlei gerechten, en de ingebouwde timer is echt een uitkomst. Aan de andere kant zijn er wat praktische punten die beter kunnen. Zo is het snoer aan de korte kant, wat soms lastig is in gebruik. De handleiding bood ook weinig hulp, omdat deze onduidelijk geschreven is. Het meest storende vond ik echter dat de bovenplaat niet mooi parallel aan de onderplaat blijft als je de hoogte aanpast. Dit kan bij sommige gerechten leiden tot ongelijke resultaten. Vooral bij het maken van een panini is het onhandig dat de inhoud van de panini over de plaat wordt verspreidt. Ik vond het apparaat zelf redelijk groot. Dit kan handig zijn als je veel tegelijk wilt klaarmaken maar het neemt ook wel erg veel ruimte in in je keuken. Al met al een fijn apparaat, zeker als je op zoek bent naar gebruiksgemak en veelzijdigheid, maar met wat ontwerpverbeteringen zou het perfect kunnen zijn!
Pluspunten
  • Fijne voor ingestelde programma's
  • Handige timer
  • Platen makkelijk te verwijderen
Minpunten
  • Kort snoer
  • Bovenplaat niet parallel op hoogte