Tefal OptiGrill Elite GC750D12 Contactgrill - Zwart/Wit

Tefal OptiGrill Elite GC750D12 Contactgrill - Zwart/Wit

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 178,09Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 34 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal OptiGrill Elite GC750D12 Contactgrill - Zwart/Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Ouar07-11-2019

Voor de perfecte garing

Door het menu hoef je je geen zorgen meer te maken over aangebrand of tè gaar eten uit de grill. De bereiding is echt perfect! Ik heb vlees, vis, groenten, tosti’s en kip erin bereid en met de voorgeprogrammeerde bereidingstijden heb je er ook echt geen omkijken naar tot de ‘piep’ gaat. Ook zo fijn dat je eten goed warm is, dus je hoeft niet te haasten met opscheppen. Ideaal voor de gezonde eter, je hebt geen olie meer nodig. Warme toast op zondagochtend met een mooi grilllaagje; zo gepiept. Ik ben fan! Mijn oude grill gaat eruit. De Tefal Elite is wel wat zwaarder, dus het beste is om er een vast plekje voor te hebben in de keuken. Ook mis ik de ‘lock’ stand zodat ik em makkelijker kan verplaatsen. Tot slot, het reinigen is super makkelijk want de grillplaten kunnen eraf, en dat mis ik bij mijn huidige grill.
Pluspunten
  • Perfecte garing zonder omkijken
  • Handig keuzemenu
  • Gezond koken
Minpunten
  • Zwaar
  • Prijzig
  • Mist een ‘lock’ stand
Wies07-11-2019

stelt zelf de tijd in, Ideaal

Tussendoor snel een tosti maken zonder op te hoeven letten of hij aanbrand. Piept als het klaar is. Maar fijner nog, diepvries vis kan erin, perfect als ik weer vergeten ben uit te leggen. Hij berekend zelf aan de hand van de dikte hoe lang. Ideaal voor mij omdat ik niet weet hoe lang wat altijd in de pan moet.. 3 standen, licht, medium en doorbakken
Pluspunten
  • makkelijk
Minpunten
  • prijzig
bhulst1206-11-2019

Multifunctioneel apparaat

De OptiGrill Elite is aboluut een grill voor de elite. Een multifunctioneel apparaat waar je bij tijdens bereiding gerust met iets anders aan de gang kan gaan. Mijn eten brand niet meer aan door de fijne programma's waarmee het is uitgerust. Tijdig de grill voorverwarmen en daarna is het een 'koud' kunstje lekker gegrilld eten op tafel te zetten.
Pluspunten
  • Constante temperatuur
  • opvangbakje vocht
  • mooi formaat
Minpunten
  • lang voorverwarmen
Inge06-11-2019

Well done

Biefstukspies: Lastig stukje vlees maar deze grill bepaald de dikte van het vlees. En echt! Ieder stukje was ‘well done’
Pluspunten
  • Alles gaat automatisch
Minpunten
  • Snoer is niet heel lang
Rik06-11-2019

Super fijn apparaat

Geweldig apparaat. Veel instelmogelijkheden. Signaal bij opwarmen en wanneer je gerecht klaar is. Altijd op je eigen wens te bereiden
Pluspunten
  • MOgelijkheden
  • Schoonmaken
Minpunten
  • gewicht
  • Niet in een kast op zijn rug te plaatsen
yoni198502-11-2019

Koken in een handomdraai!

De Tefal Optigrill is een zeer welkome aanvulling in onze keuken. Samen met onze airfryer is er geen reden om het gasfornuis nog te gebruiken. De Tefal OptiGrill neemt je stapsgewijs mee in de bereidingsstappen voor o.a. vlees of groeten. De voorbereidingsfase (opwarmen van de grill) neemt wel even tijd in beslag, maar dat komt het bakproces ten goede. We hebben nog nooit zulke lekkere tosti’s gemaakt of hamburgers perfect medium. Daarnaast geen ruzie meer thuis dat de biefstuk te doorbakken is. En niet te vergeten, het bakken is gezonder dan in de pan, je hebt namelijk geen olie of boter nodig. Ook het schoonmaken en in elkaar zetten gaat in een handomdraai. Het is een gebruiksvriendelijk apparaat in alle opzichten en evenaart onze eigen kookkunsten. Het enige nadeel dat ik kan benoemen is de korte snoer. Het is wel fijn om de grill dicht bij de afzuiger te zetten omdat de grilllucht anders in huis ontsnapt.
Pluspunten
  • Kwaliteit bakproces
  • gebruiksgemak
Minpunten
  • kort snoer
Janina198802-11-2019

Onmisbare toevoeging in de keuken

Wat een fijn apparaat is dit. Grillen is nog nooit zo makkelijk geweest. Het apparaat is makkelijk te bedienen in verschillende talen. Met een druktoets kan je verschillende ingrediënten kiezen. Je grillt dus elk ingredient apart, waarbij het apparaat automatisch op basis van dikte een gaartijd berekent. Heel simpel dus! De grill heeft ook nog een aparte ontdooi en schroeifunctie. De grillplaten zijn makkelijk los te koppelen en te reinigen in de vaatwasser.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Intuitief
  • Makkelijk te reinigen
Minpunten
  • Bepaalde ingrediënten duren wat lang
Mirriamm31-10-2019

Fantastische grill

Wat een fijne degelijke grill is dit. Je kunt er alle kanten mee op, vlees, vis, aardappels, brood... Alles kan onder de gril en er zijn ontzettend veel keuze menu's. Het apparaat is heel simpel in gebruik, je kiest de juiste stand. Het apparaat warmt op, piept dat hij warm is en je kunt je product er onder kunt leggen. Vervolgens doet het apparaat een dikte meting, vanuit daar komt een baktijd naar voren voor bijvoorbeeld medium of doorbakken. Na de verstreken tijd piept het apparaat en is je eten goed. Ideaal, je hoeft er niet meer naar om te kijken. Ik heb nu verschillende producten gebakken; tosti, hamburgers, biefstuk, vis, groenten. Alles was heerlijk en een groot succes, de baktijden waren precies goed. Kortom, een fantastisch apparaat wat naar mijn idee zijn geld meer dan waard is.
Pluspunten
  • Specifieke baktijd per product
  • Handig wassen in de vaatwasser
Minpunten
  • Vrij zwaar
JornC31-10-2019

Super makkelijk!

Afgelopen weekend voor het eerst mijn Tefal Optigrill Elite eindelijk uitgeprobeerd. Eerst toch maar even de instructies lezen. Met een snelstarthulp was dat een fluitje van een cent. Met een kookboek met suggesties erbij kwamen ook gelijk de eerste ideeën. Een beetje sceptisch over de automatische programma's besloten om het apparaat dan maar gelijk voor de leeuwen te gooien en er een dik stuk vlees in te mikken. Een biefstuk. Die eet ik het liefst medium en volgens de beschrijving zou ik gewaarschuwd worden wanneer ik dan het vlees uit de grill zou moeten verwijderen. En warempel, na op het duidelijk aangegeven moment de biefstuk uit de grill gehaald te hebben, en vol spanning de eerste snee gemaakt te hebben, zag ik dat het resultaat perfect was. Enige wat ik vergeten was, was om de speciale dichtschroei functie te gebruiken. Dat dus maar volgende keer proberen. Ach, in ieder geval een excuus alvast om snel weer naar de slager te lopen. Tot slot: schoonmaken was ook kinderspel. Na 2 uur afkoelen konden de grillplaten zo in de vaatwasser, net zoals het lekbekje. Eerste indruk dus uitermate positief!
Pluspunten
  • Vaatwasbestendig
  • Hoog gebruiksgemak
Minpunten
  • Prijzig