Panasonic DMC-TZ80 zwart - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 51 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Panasonic DMC-TZ80 zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

c**z@h**l.com 01-10-2021
  • Product gekocht

Mooi, handzaam, prima camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DMC-TZ80 zwart

Algemene score

9,0
Het is een mooi handzaam apparaat. De zoom doet het uitstekend, mooie en duidelijke foto's.
Prijs-kwaliteitvehoudjng is goed.
Minpuntje is de slappe afsluiting opzij van het apparaat voor de aansluitingen.

Reageer

Corrie 28-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader, geweldige zoomprestatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DMC-TZ80 zwart

Algemene score

9,0
Vorige week de Panasonic TZ80 Camera gekocht. Van te voren goed bekeken wat het verschil was tussen de TZ80 en de TZ90 en uiteindelijk gekozen voor de TZ80.
Vandaag mee genomen op een wandeling om hem uit te proberen. Wat een fijn toestel. De zoom-functie is geweldig: haarscherpe opname op 30x zoom. Ook de opname van insecten op een bloem bv is vlijmscherp.
Verder zitten er heel veel mogelijkheden op die ik allemaal nog moet uitproberen én onder de knie moet krijgen.
Voor zo'n klein, licht toestel, die je in een (wijde) broekzak kunt meenemen op je wandel-, fiets-, reistochten maakt hij fantastische foto's. Ben er erg blij mee tot nu toe.
Het enige minpunt - tot nog toe - is het dunne, slappe plastic klepje voor de aansluiting. Ik ben bang dat dat snel stuk zal gaan.

Pluspunten

  • haarscherpe foto's
  • geweldige zoombereik
  • aangename prijs
  • ligt lekker in de hand
  • makkelijk mee te nemen

Minpunten

  • krakkemikkig afsluitklepje voor de aansluiting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aagje 15-06-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DMC-TZ80 zwart

Algemene score

8,0
Een erg fijn toestel. Over de fotokwaliteit ben ik content. Ook de goede zoomfunctie en het bedieningsgemak vind ik belangrijk. Het toestel is gevoelig voor vocht, desondanks ben ik heel tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Els 08-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Optimale camera voor natuurfotografie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DMC-TZ80 zwart

Algemene score

8,0
Wat een heerlijke compactcamera om mee te nemen op al mijn natuurwandelingen. Er zijn zoveel mogelijkheden en toch is de camera niet zwaar. En dan de 30x optische zoom, als een vogel of ander dier ver weg te zien is, erg handig. Je kunt dan zelfs door in te zomen heel goed zien wat voor dier het is, al voordat je de foto genomen hebt. Ik heb al heel veel mooie natuurfoto's gemaakt.

Pluspunten

  • 30x optische zoom
  • niet te zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.C. 25-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig toestel in handzaam formaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DMC-TZ80 zwart

Algemene score

9,0
Veelzijdig product in handig formaat.
Prima lens.
Zoeker heel prettig, vooral voor brildragers.
Zoomlens werkt heel goed.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden voor dit formaat
  • Prima lens

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jet 15-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een enorme vooruitgang bij de TZ57

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DMC-TZ80 zwart

Algemene score

9,0
Ik heb nadat er in mijn TZ57 stof in de lens was gekomen me verdiept in welke camera mijn opvolger moest worden;
Het is de Lumix TX80 geworden en heb totaal geen spijt van deze keuze. Deze heeft een enorm zoombereik, ik kan ook weer foto's bijsnijden. So far so good, ik ga me de komende tijd eens verdiepen in de aanvullende functies.

Pluspunten

  • grote zoom
  • WIFI
  • goed advies Kamera express Eindhoven

Minpunten

  • iets zwaarder en groter dan TZ57

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ben P 14-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi stevig toestel met groot scherm, Prachtig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DMC-TZ80 zwart

Algemene score

9,0
Ik heb na een goede zoekactie een prachtige camera gevonden bij Camera-Express. Ook 2 kennissen hadden dezelfde compact camera, de TZ, met uitstekende kwaliteit foto`s en vele mogelijkheden op de camera, ook met het zoom bereik ben ik heel tevreden.

Pluspunten

  • Robuust
  • Groot zoombereik
  • Goede instel mogelijkheden

Minpunten

  • op dit moment geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elleke 03-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DMC-TZ80 zwart

Algemene score

9,0
Compact en ligt toch goed in de hand. Duidelijk scherm en ook nog een zoeker.
Veel mogelijkheden , maar ook handig de A functie.

Pluspunten

  • Duidelijk scherm
  • Ligt goed in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 02-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DMC-TZ80 zwart

Algemene score

9,0
vele mogelijkheden. prijs kwaliteit best goed.grote zoom.redelijk veel pixels voor dit toestelletje.

Pluspunten

  • klein handig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 01-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

compacte camera met zeer uitgebreide mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DMC-TZ80 zwart

Algemene score

9,0
Zeer fijne camera. Klein maar ligt goed in de hand. Veel mogelijkheden qua instellingen. Makkelijke bediening. Genot om mee te fotograferen.

Pluspunten

  • klein maar goed in de hand liggend
  • de vele mogelijkheden
  • mooie scherpe foto's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 30-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DMC-TZ80 zwart

Algemene score

10,0
Gekocht bij Kamera |Express in Rotterdam, fijne zaak met goed en deskundig personeel. Camera Panasonic Lumix DMC TZ80 voldoet aan alle voorwaarden die ik zocht en was, voor wat je krijgt, een goede oplossing. Super

Pluspunten

  • Camera formaat
  • mogelijkheden
  • zeer goede opname functie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter van Limpt 10-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima camara

Geschreven voor: Panasonic DMC-TZ80 zwart

Algemene score

8,0
prima camera, makkelijk in gebruik. maakt zeer mooie foto's. compact en toch veel mogelijkheden. voor makkelijk foto's maken en je kunt ook alles zelf instellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janine 10-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed toetsel voor betere foto's dan met een telefoon gemaakt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DMC-TZ80 zwart

Algemene score

8,0
Op advies van een vriendin deze camera gekocht via kamera express. Voldoet prima voor het doel: vakantiefoto's maken. Camera werkt simpel, maar voor meer geavanceerdere foto's zijn er ook veel opties die je zelf kunt instellen. Dat vergt wel enig uitzoekwerk, maar met de online hulp van panasonic kom ik daar wel uit. Verder moet je er gewoon veel mee oefenen. Foto's mooier dan gemaakt met telefoon. Aanrader: koop er een extra losse accu bij. Blij met de aanschaf en ook met de heldere uitleg in de winkel

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • veel extra opties
  • klein formaat, toch grote optische zoom

Minpunten

  • alle extra moet je er los bij kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

joja 28-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi compacte camera, scherpe foto's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DMC-TZ80 zwart

Algemene score

8,0
Handzame camera met een goede prijs / kwaliteitverhouding. Maakt ook van bewegende beelden (sport, kleinkinderen) mooie scherpe foto's. Door groot zoombereik en panoramafunctie een ideale camera voor vakantie-/natuurreizen.

Pluspunten

  • groot zoombereik
  • scherpe foto's

Minpunten

  • klepje voor aansluiting oplader oogt fragiel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Saskia 27-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handzame camera

Geschreven voor: Panasonic DMC-TZ80 zwart

Algemene score

8,0
ik heb deze camera nu een paar dagen en ben er tot op heden erg tevreden mee.
Er zitten heel veelmogelijkheden op en ga deze zeker uitproberen, wat jammer is dat je de gebruiksaanwijzing via internet moet lezen

Pluspunten

  • goede maat
  • licht gewicht

Minpunten

  • het klepje voor het oplader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ad Schuurbiers 17-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact fototoestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DMC-TZ80 zwart

Algemene score

9,0
Na jarenlang al een Panasonic DMC-TZ7 gehad te hebben, nu een nieuwere gekocht. Vooral de grote zoom spreekt mij aan.

Het is wel even zoeken in alle tabbladen om de juiste instelling te vinden. Als eerste heb ik wat foto's gemaakt van een handbalwedstrijd, Misschien niet gelijk de gemakkelijkste opdracht, maar op die manier kon ik de sportstand eens uitproberen. Het inzoomen ging goed, maar niet alle foto's zijn dan even scherp. Toch lastig om van zo een grote afstand mooie foto's te maken. Ook is het niet zo goed te zien op het scherm of de foto's scherp zijn.

Volgende week neem ik de camera mee op vakantie. Dan kan ik gaan kijken hoe de camera zich in de natuur gaat gedragen. Het fijne is wel dat het een zeer compacte camera is, zodat hij gemakkelijk met de handbagage mee kan. Dat is ook een van de redenen geweest om deze camera aan te schaffen.

Pluspunten

  • compact
  • lens
  • zoom
  • zoeker

Minpunten

  • veel menu's

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Olaf Tan 27-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DMC-TZ80 zwart

Algemene score

9,0
Fijne handzame camera, ligt lekker in de hand en doet wat ie moet doen! Handige camera om naast bijvoorbeeld je (zware) spiegelreflex tijdens vakantie bij je te hebben.

Pluspunten

  • handzaam
  • ligt
  • snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mieke 24-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

scherpe foto `s

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DMC-TZ80 zwart

Algemene score

8,0
We waren al bekend met deze camera en waren er tevreden over,
maakt scherpe foto`s en veel mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik Jansen 07-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Panasonic DMC-TZ80

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DMC-TZ80 zwart

Algemene score

10,0
Geweldige camera. Mooi compact, zeer scherpe foto's. Resultaat van de optische zoom is werkelijk verbluffend. Scherp stellen van de zoeker door een radertje is goed bedacht. Filmen en allerlei andere extra opties moet ik nog allemaal uitvinden. Bij Kamera Express in Leeuwarden prima geholpen!

Pluspunten

  • optische zoom
  • 4k filmen
  • ziet er gelikt uit

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loyce 27-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DMC-TZ80 zwart

Algemene score

7,0
De Panasonic tz80 is compact en bevat zowel simpele als meer complexe instel mogelijkheden. De zoom maakt het mogelijk objecten van verre afstand duidelijk te fotograferen.

De ideale reiscamera!

Pluspunten

  • Zoom
  • Compact en licht

Minpunten

  • Beeld resolutie niet optimaal
  • Viewfinder werkt niet zoals bij een DSLR

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews