Philips Accessoireset Partymeesterset - Grillrooster, Muffinvormen & Receptenboekje - Deksels voor frituurpannen

Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 22,99 Bekijk alle aanbieders
8.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Accessoireset Partymeesterset - Grillrooster, Muffinvormen & Receptenboekje op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Leusink29-09-2025

Extra verdieping voor de Airfryer

Met dit rek maak je een extra verdieping in je Airfryer. Hierdoor kun je meerdere dingen gelijkertijd bereiden, als de temperatuur en tijd ook overeen komen. Helaas is de hoogte wel de beperkende factor waardoor niet alles er onder past. De tips die staan in het receptenboek met de bereidingstijden zijn erg handig voor de mensen die voor het eerst met een Airfryer gaan koken. In het begin was ik hier best mee aan het stoeien. Hij mag in de vaatwasser om hem schoon te maken maar het gaat ook makkelijk met een sopje. De muffin vormpjes zijn erg goed. Muffins plakken er niet aan vast en worden erg lekker!
Janneman30-08-2025

Leuk klein accessoire

Leuk accessoire maar het is wel wat klein. Prima om te gebruiken als klein gezin. Spiesjes erop en groente eronder in een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel
MichelleW27-08-2025

Een toegevoegde waarde voor je bakervaring

De Philips Airfryer 4,2 L Compacte Feestbeestset gebruik ik inmiddels enkele maanden. Ik gebruik dze accessoires vaker dan ik van tevoren had gedacht. Het is erg makkelijk voor afbakbroodjes, snacks en het maken vancupcakes. De accessoires zijn heel gebruiksvriendelijk en passen precies in mijn airfryer. Het resultaat is telkens verrassend goed. Tijdens het gebruik merk ik dat alles stevig blijft staan, ook bij langere baktijden. Het schoonmaken is misschien nog wel het grootste pluspunt, want alle onderdelen kunnen in de vaatwasser. Daardoor blijft de drempel laag om de set vaak te gebruiken.
Pluspunten
  • Gelijkmatig gaar
  • Makkelijk schoon te maken
r*******@g********19-08-2025
Het dubbellaags rekje valt wat klein uit. Op de onderste laag kun je nauwelijks iets kwijt — een paar kipnuggets passen er net onder, en dan is de ruimte wel benut. De muffinvormpjes maken gelukkig veel goed. De muffins komen er mooi uit, zonder te plakken, en ze worden verrassend goed gebakken. Echt een fijne toevoeging aan de Airfryer-uitrusting.
c*************@g********24-07-2025

Slimme feestset voor efficiënt airfryen

De HD9904/01 Feestbeestset is voor mij echt een slimme uitbreiding op mijn airfryer. Het dubbele rooster maakt het mogelijk om snacks en muffins tegelijk te bereiden: ik leg bijvoorbeeld een schaal groenten beneden en bak muffins bovenin dezelfde ronde. Dat bespaart tijd en ovenruimte. De siliconen vormpjes zijn rood, flexibel en laten baksels makkelijk los. Handig: je krijgt er ook een klein receptenboekje bij met chefs tips en baktijden voor bekende snacks. Na het gebruik spoel ik de onderdelen kort voor en zet ze gewoon in de vaatwasser. Alles is duurzaam, compatibel met de meeste 3,2–4,2 L Philips‑modellen.
Pluspunten
  • Extra laag: meer bereiden in minder tijd
  • Silicone muffinvormpjes makkelijk los te halen
  • Handig receptenboekje inbegrepen
  • Volledig vaatwasmachinebestendig
Minpunten
  • Niet geschikt voor volumineuze gerechten
  • Geen aparte grip of handvat op rek
J****************@l******22-07-2025

Praktisch in gebruik

Dit dubbellaagse rek is handig als je meerdere dingen tegelijk in de airfryer wil verwarmen/bakken. Bijvoorbeeld een tosti met extra groenten. Ook zijn de muffinvormen fijn in gebruik. Er blijft geen eten aan plakken en zijn gemakkelijk schoon te maken.
Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
Minpunten
  • wel erg klein
Vogels19-07-2025

Prima uitbreiding

Perfecte aanvulling op mijn Airfryer! Dankzij de verschillende onderdelen van deze set maak ik met gemak een mix van snacks zonder alles door elkaar te gooien. Alles komt krokant uit de Airfryer en het schoonmaken is zo gebeurd. Zeker de moeite waard als je vaak eters hebt of zelf van wat variatie houdt!
Pluspunten
  • Stevig
  • Makkelijk schoon te maken
m*********@g********17-07-2025
Ik was enthousiast over het idee van meer tegelijk klaarmaken in de Airfryer, maar het rekje viel toch wat tegen. Vooral de onderruimte is zó laag, dat het gebruik in de praktijk beperkt is. Je moet echt goed plannen wat je waar legt, anders garen dingen niet goed. De muffinvormpjes zijn dan wel een onverwachte hit. Ze zijn flexibel, stevig en echt multifunctioneel – van mini-quiches tot ontbijtmuffins. Al met al geen slechte aankoop, maar ik merk dat het rekje zelf vaker in de kast ligt dan in de Airfryer. Voor kleine snacks oké, voor grote gerechten minder geschikt.
a****************@g********16-07-2025

Leuke set voor de Airfryer

Review: Philips Airfryer Feestbeestset Accessoire (HD9904/01) De Philips Feestbeestset is een handige uitbreiding voor wie meer uit zijn Airfryer wil halen. Deze accessoireset is ontworpen voor de compacte en XL-modellen van Philips Airfryers (4,2 liter) en bevat een dubbel-laags grillrooster, zeven flexibele siliconen muffinvormpjes en een klein receptenboekje. Pluspunten: Efficiënt gebruik van ruimte Dankzij het dubbel-laags rekje kun je meerdere ingrediënten tegelijk bereiden, ideaal voor kleine snacks of bijgerechten. Veelzijdigheid De siliconen muffinvormpjes maken het mogelijk om eenvoudig muffins, mini-quiches of ei-gerechten te bereiden. Gebruiksgemak Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig en eenvoudig te reinigen. Stevige kwaliteit De materialen voelen solide aan, en de vormpjes zijn flexibel en duurzaam. Beperkte ruimte Hoewel je twee lagen hebt, blijft de ruimte in een compacte Airfryer beperkt, vooral bij grotere gerechten. Plaatsing vraagt gewenning Het grillrooster moet op de juiste manier worden geplaatst om stabiel te blijven tijdens gebruik. Niet geschikt voor XXL-modellen Dit accessoire is specifiek ontworpen voor kleinere modellen en past niet goed in grotere varianten. Eindoordeel: De Philips Feestbeestset is een nuttige toevoeging voor wie creatiever aan de slag wil met de Airfryer. Vooral geschikt voor kleinere porties, feesthapjes en multifunctioneel gebruik. Ideaal voor dagelijks gemak of een feestje, mits je het juiste formaat Airfryer hebt.
Pluspunten
  • Mooi
  • Vaatwasser
  • Makkelijk
Minpunten
  • Niet groot
  • Formaat Airfryer
  • Niet voor grote groepen
FS0016-07-2025

Veelzijdig gebruik, een echte aanrader!

Met deze feestbeestset tover je in een mum van tijd allerlei lekkers uit de airfryer. Tijdens een feestje heb ik mini-pizzaatjes en spiesjes tegelijk bereid, dankzij de verdeler en het grillrooster was alles tegelijk klaar en perfect gegaard. De set is makkelijk in gebruik: de onderdelen schuif je zo in elkaar en ze zitten stevig zonder te wiebelen. Ook fijn is dat er niets blijft plakken. Zelfs gesmolten kaas veeg je er na afloop makkelijk af. De siliconen cupcakevormpjes heb ik al voor zoete én hartige snacks gebruikt, en die werken echt top. Dit maakt koken gewoon leuker!
lucasuijtt14-07-2025
Sommige dingen moeten nou eenmaal op een rekje, dus is het fijn om dat ook in de airfryer te hebben. Laten we erop letten dat het rekje aan de lage kant is, zodat het niet echt handig is om er dingen onder te leggen. Dat wordt vrij krap.