Remeha Tzerra Ace 28C CW4 - Reviews

Best Reviewed dec 2019 Remeha Tzerra Ace 28C CW4
Best Reviewed - december 2019
Specificaties
Gaskeur CW klasse
4
Vermogen
24,8 kW
Type cv-ketel
combi HR
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 56 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Tzerra Ace 28C CW4 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lietje 07-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleine cv-ketel

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

7,0
De ketel werkt prima!
Je hoort het opstarten voor de verwarming niet.
Het maakt alleen zeker meer lawaai bij de vraag naar en levering van warm water, dat is jammer.

Pluspunten

  • Klein!

Minpunten

  • Lawaai levering warm water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Jostht 28-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kleine krachtpatser

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Mijn vorige ketel was op en op zoek naar een nieuwe kwam ik deze tegen bij een buurman, klein stil en deze kon ook gebruikt worden in samenwerking met een warmetpomp, en voor een concurrerende prijs.

Pluspunten

  • Klein
  • Stil
  • Voorbereid op warmtepomp
  • Voldoende warm water

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sietze 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kleine, maar fijne CV-ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

10,0
De CV-ketel neemt weinig ruimte in beslag en doet z’n werk lekker stil. Hij is in combinatie met de Remeha iSense thermostaat eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • Klein
  • Stil
  • Eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijkevk. 19-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte ketel. Voor een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

10,0
Onze oude ketel was kapot. Via ibb ede deze remeha laten plaatsen. Hadden we veel eerder moeten doen. Snel warm water en de verwarming doet het super. Merken zo veel verschil. En helemaal geen geluid van de ketel. Die oude maakte zo veel herrie. We zijn ook blij met de mooie thermostaat. Daar kregen we zelfs al een compliment van. Ons bezoek vond het zo mooi strak eruit zien.

Pluspunten

  • Klein compact
  • Werkterg goed snel alles warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J.A. Bloem 08-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi Formaat

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Een buiten gewoon kleine ketel, maakt weinig lawaai en reageert gewoon geweldig zowel op het warme water voor de Douche als de Verwarming. display goed f te lezen. PERFECT

Pluspunten

  • GEWOON GOED

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

G. De Meester 18-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi formaat, fluisterstil, super!!

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

10,0
Onze vorige ketel was ongeveer 19 jaar oud en door op kieskeurig te zoeken zijn we nu tot de keuze voor Remeha gekomen. We zijn er heel blij mee. We hebben een aangename warmte in ons hele huis en toch moeten we niet te hard stoken, dubbel tevreden!!

Pluspunten

  • formaat
  • gebruik
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martin 11-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte cv-ketel, met een mooie thermostaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Deze cv-ketel ziet er mooi compact uit en werkt heel goed. Wij hadden hiervoor een Nefit smartline die heel luidruchtig was en vanaf het begin een hoge fluittoon bij het opstarten. De dealer kon dit niet verwijderen. De Remeha is bijna geluidloos, en heeft een goed bedienbare thermostaat, Remeha E-twist met een app op de smartfone.

Pluspunten

  • Bijna geluidloos
  • Zelf-lerende thermostaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie 25-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Mooie compacte uitvoering en snelle watertoevoer van deze ketel. Duidelijke aflezing in het scherm .Gemakkelijk te bedienen en

Pluspunten

  • Klein
  • Krachtig

Minpunten

  • Niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

cassee 09-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

cv ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

10,0
zeer tevreden! de cv-ketel is precies goed voor ons 2-persoonshuishouden. Het formaat van de ketel past ook uitstekend op de plek van de vorige cv ketel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H 30-05-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

slechtste ketel, niet aan te raden

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

1,0
Na 3 jaar moet het gehele gasblok en toebehoren binnen worden vervangen :-(. Hdit is niet acceptabel. eigenlijk komt het erop neer dat deze ketel maar 3 jaar meegaat.

Review criteria:

Slecht

Reageer

Theo Rentenaar 01-05-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Dit is de tweede remeha ketel op twee adressen bevallen allebei uitstekend.
Valt verder weinig over te vertellen min. 100 karakters is onzin .

Pluspunten

  • Warmwater
  • Zuinig
  • Makkelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 15-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Slecht warm water

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

2,0
Na vervanging van de 23 jaar oude ketel, blijkt deze nieuwe ketel wat warmwater-voorziening betreft een duidelijke verslechtering.
Het duurt maar liefst 2 minuten voordat we warm water hebben, dit duurt dus veel en veel langer dan met de oude en versleten ketel.

Pluspunten

  • Weinig geluid

Minpunten

  • Warm water krijgen duurt 2 minuten

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Willem 20-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tzerra Ace 28C CW4

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
zeer compact maar erg verrassend om zijn prestatie.
Nog een voordeel is de ingebouwde douche timer.
erg handig dat de kinderen nu weten dat ze er nu lang genoeg onder staan.
Kortom tot nu toe zeer tevreden.

Pluspunten

  • Voormaat
  • Douche timer
  • Prestaties

Minpunten

  • nog niets

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A.Bar 18-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

het doet zijn werk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

8,0
Op zich niets aan te merken. Volgend de aanbeveling van onze installateur hebben wij deze ketel laten monteren. De digitale display is helaas wat duister maar daartegen is de ketel heel stil. Hoewel bij ons is het op een aparte ruimte geplaatst, het is toch een verademing dat het niet meer loeit zoals de vorige ketel zijn werk deed.
Wat betreft besparing zullen wij pas volgend jaar wijzer worden. Na zachte winter en het isoleren van de vloer zal het sowieso moeilijk om duidelijke conclusie te trekken.

Pluspunten

  • heel stil

Minpunten

  • display is niet makkelijk leesbaar.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Jo Liskamp 13-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie recensie van consum3ntenbond

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Aanbevolen door consumentenbond en door verkopers van kemkens
Levering en montage alles binnen twee dagen klasse,,,

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Schepers 05-02-2020
  • Product gekocht

Remeha tzerra ace 28 cw4

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

10,0
Ketel vanaf okt. 2019 in bedrijf, ben nog altijd tevreden. Ketel is stil, brand mooi modulerend, en snel warm water met voldoende druk. Klein van afmetingen, maar groot in prestaties, en hybride voorbereid. Ik heb geen spijt van de aankoop.

Pluspunten

  • Snel warm water
  • Ketel en stil
  • Klein van afmetingen
  • Duidelijk display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annet 27-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bijzonder stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

8,0
Na 18 jaar trouwe dienst was het tijd voor een nieuwe cv ketel. Ik heb me hiervoor laten leiden door mijn zoon, die de Remeha voorstelde. Het was even wat werk, want ik ging van een VR ketel naar een HR ketel, dus er moest een aanvoer op het dak en een afvoer onder de grond komen. Ik ben er erg blij mee, want hij maakt, tov mijn oude ketel, bijna geen geluid. Maar ik ben erg blij dat hij mij deze ketel heeft voorgesteld. En nu hopelijk weer 18 jaar mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 30-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

CV ketel zo klein met veel kracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Wat een mooie goeie kleine ketel. Dit had ik niet verwacht met veel kracht en warmte. Ik kan iedereen dit product aanbevelen en dan voor zo'n prijs. Hij is compleet met montage en nog goedkoper dan mijn cv ketel van 18 jaar geleden. De volgende wordt weer een Remeha.

Pluspunten

  • Klein en dapper
  • Heel eenvoudige bediening
  • Snel geplaatst
  • Heel stil geen gebrom

Minpunten

  • Zijn er tot nu toe niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tjo v Wandelen 24-12-2019
  • Product gekocht

Geweldig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4 (met concentrisch rookgasafvoer)

Algemene score

9,0
Er is ipv een heteluchtverwarmingsketel een kleinere Remeha Tzerra Ace 28 C geplaatst. Wij zijn er HEEL blij mee. Je hoort hem niet en geeft super veel en snel warmte. Tot op dit moment een top keuze geweest. Is 25 november geplaatst.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Geluidloos

Minpunten

  • Nog niet ontdekr

Reageer

Theo Benschop 21-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Remeha Tzerra Ace 28C CW4 prima de Luxe!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

10,0
De Remeha Tzerra Ace 28C CW4 is door professionele vakmensen geïnstalleerd.

Hierna vertrokt men weer, mij, kritisch lid van de Consumentenbond, achterlatend met een product dat het niet deed.
Tenminste, dat dacht ik als kritisch lid van de Consumentenbond. Maar dat was niet zo, omdat het product geruisloos aan de slag gaat. (en ik niet wil weten waarmee, daar ik als kritisch lid van de Consumentenbond voor 100% a-technisch ben geboren).

Dus wat mij betreft, even afkloppen, een 10plus met een griffel!

Pluspunten

  • 100% prima de luxe!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews