Remeha Tzerra Ace 28C CW4 - Reviews

Best Reviewed mei 2019 Remeha Tzerra Ace 28C CW4
Best Reviewed - mei 2019
Specificaties
Gaskeur CW klasse
4
Vermogen
24,8 kW
Type cv-ketel
combi HR
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 43 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Tzerra Ace 28C CW4 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lietje 07-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleine cv-ketel

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

7,0
De ketel werkt prima!
Je hoort het opstarten voor de verwarming niet.
Het maakt alleen zeker meer lawaai bij de vraag naar en levering van warm water, dat is jammer.

Pluspunten

  • Klein!

Minpunten

  • Lawaai levering warm water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Sietze 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kleine, maar fijne CV-ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

10,0
De CV-ketel neemt weinig ruimte in beslag en doet z’n werk lekker stil. Hij is in combinatie met de Remeha iSense thermostaat eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • Klein
  • Stil
  • Eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijkevk. 19-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte ketel. Voor een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

10,0
Onze oude ketel was kapot. Via ibb ede deze remeha laten plaatsen. Hadden we veel eerder moeten doen. Snel warm water en de verwarming doet het super. Merken zo veel verschil. En helemaal geen geluid van de ketel. Die oude maakte zo veel herrie. We zijn ook blij met de mooie thermostaat. Daar kregen we zelfs al een compliment van. Ons bezoek vond het zo mooi strak eruit zien.

Pluspunten

  • Klein compact
  • Werkterg goed snel alles warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J.A. Bloem 08-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi Formaat

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Een buiten gewoon kleine ketel, maakt weinig lawaai en reageert gewoon geweldig zowel op het warme water voor de Douche als de Verwarming. display goed f te lezen. PERFECT

Pluspunten

  • GEWOON GOED

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jostht 28-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kleine krachtpatser

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Mijn vorige ketel was op en op zoek naar een nieuwe kwam ik deze tegen bij een buurman, klein stil en deze kon ook gebruikt worden in samenwerking met een warmetpomp, en voor een concurrerende prijs.

Pluspunten

  • Klein
  • Stil
  • Voorbereid op warmtepomp
  • Voldoende warm water

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 11-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte cv-ketel, met een mooie thermostaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Deze cv-ketel ziet er mooi compact uit en werkt heel goed. Wij hadden hiervoor een Nefit smartline die heel luidruchtig was en vanaf het begin een hoge fluittoon bij het opstarten. De dealer kon dit niet verwijderen. De Remeha is bijna geluidloos, en heeft een goed bedienbare thermostaat, Remeha E-twist met een app op de smartfone.

Pluspunten

  • Bijna geluidloos
  • Zelf-lerende thermostaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie 25-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Mooie compacte uitvoering en snelle watertoevoer van deze ketel. Duidelijke aflezing in het scherm .Gemakkelijk te bedienen en

Pluspunten

  • Klein
  • Krachtig

Minpunten

  • Niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. Bosker, Aalsmeer 15-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte compacte CV-ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

10,0
Voor deze Remeha CV-ketel gekozen op basis van de review van de Consumentenbond, en aanvullende informatie van de installateur Warmland V.O.F. uit Amstelveen.
Mooie compacte en zuinige CV-ketel die doet wat is beloofd, snel verwarmen en snel veel warm water!, heel comfortabel dus. Ook de bijgeleverde eTwist thermostaat werkt perfect en is ook makkelijk te bedienen/programmeren ook via de iPad en iPhone.
Een CV-ketewl met een goede prijs-kwaliteitsverhouding, naar mijn mening de goedkoopste en beste in zijn klasse. Ook bij Warmland het goedkoopste All-in onderhoudsabonnement van € 8,95 per maand!.

Pluspunten

  • Compact en zuinig
  • Snel verwarmen
  • Veel warm water
  • eTwist thermostaat
  • goedkoop in aanschaf

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Schepers 18-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Klein van afmetingen groot in prestatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht omdat de Remeha tzerra ace een compacte en probleemloze ketel is, een gunstige prijs heeft, en de ketel is voorbereid op de toekomst.
Vanuit mijn werk heb ik met Remeha zeer goede ervaring wat betreft service en garantie en dat speelde voor mij ook een rol.

Pluspunten

  • Zeer stil bij cv warmte vraag
  • compact
  • gunstige prijs
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Te veel geluid bij warmwater vraag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jan 02-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4 (met concentrisch rookgasafvoer)

Algemene score

9,0
betrouwbaar merk en iets meer warm water en aparte onderdelen dus ook makkelijk te vervangen. In combi met etwist thermostaat slim product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Louk Paulussen 16-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

HR combi

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

10,0
we hebben dit toestel gehuurd van inhome volta,het is dat hij aan vervanging toe was maar onze vorige HR combi was ook een Remeha zo'n perfect apparaat hadden we nog nooit gehad en gaan ervan uit dat deze aan de zelfde verwachtingen voldoet.
Volgens de installateur zou deze nog gebruiksvriendelijker en zuiniger zijn

Pluspunten

  • snel warm
  • zuinig
  • veel compacter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 05-09-2019
  • Product gekocht

Drama !

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

1,0
Drama, al na 1 dag storing !
Foutcode E04.11 schijnt de gasklep te zijn of losse bedrading, niet slecht voor een nieuwe ketel !
Had beter de cw5 van 12 jaar oud kunnen laten hangen, was ik een stuk beter en goedkoper uit geweest....
Ergste is dat ik de ketel preventief heb laten vervangen.. nooit geen Remeha meer !

Reageer

M. van Ginkel 08-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende ketel, stil en zuinig

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4 (met concentrisch rookgasafvoer)

Algemene score

9,0
Omdat mijn oude Vaillantketel niet zo zuinig was en daarnaast niet geschikt was voor een eventuele hybride warmtepomp heb ik voor deze ketel gekozen. Ikzelf had de excentrische versie besteld, maar gelukkig was voor weinig geld de concentrische adapter kunnen aanschaffen, welke direct op mijn bestaande rga kon worden aangesloten. Verder de aansluitingen volgens het boekje verzorgd, ontluchtingsprogramma uitgevoerd en voila, de ketel werkt! En goed ook. Heel stil, snel warm water. Nu nog afwachten hoe zuinig hij is met gas wanneer de cv draait. In ieder geval een topketel!

Pluspunten

  • zuinig
  • stil

Minpunten

  • plastic kap kwetsbaar
  • sifon zit in het midden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo. 02-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een stille ketel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4 (met concentrisch rookgasafvoer)

Algemene score

9,0
Onze oude ketel van 18 jaar maakte al enkele maanden geluid wat de installateur er niet uitkreeg,

nu een paar dagen deze ketel laten plaatsen (keurig gewerkt) door een plaatselijke installateur en heel stil ,na het plaatsen wilde hij niet starten (printplaat stuk) Intergas erbij nieuwe erin en hij doet het . Na 2 keer gedoucht te hebben zeer tevreden.


Tegen die tijd dat we van het gas af moeten zien we wel verder.

Pluspunten

  • Alleen maar pluspunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny Balvers 11-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stille, kleine, grote krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4 (met concentrisch rookgasafvoer)

Algemene score

9,0
Mooie, stille kleine krachtpatser. Het warme tapwater is snel opgewarmd en van een constante temperatuur. Cv zijdig komt de modulerende A label pomp goed tot zijn recht icm een weersafhankelijke regeling, zodra er thermostatische radiatorafsluiters dicht gaan lopen zal de pomp minder hard gaan draaien wat hinderlijke stromingsgeluiden voorkomt. Wij hebben de Tzerra Ace icm een E- twist thermostaat die super makkelijk te bedienen is via de app. Om nog verder aan onze wensen te voldoen qua energiebesparing is het mogelijk om een warmwater klokprogramma in te stellen zodat de ketel niet onnodig warmwater op temperatuur houdt. Kortom deze klein krachtpatser heeft ons al geholpen om ons verder bewust te maken van ons energieverbruik.

Pluspunten

  • Stil
  • Compact
  • Zuinig

Minpunten

  • Prijs van de automatische vulinrichting (optie)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjaak Munster 09-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ervaring met de Remeha Tzerra 28C

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

8,0
De Tzerra 28 is een zeer compacte ketel. De ketel is geruisloos en is snel op temperatuur.
Het bedieningsgemak is prima. Het energiegebruik kan ik nog niet beoordelen! Het warmwatertappunt is voldoende.

Pluspunten

  • Kompact
  • geluidarm
  • Snel op temperatuur
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 07-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha 28c CV-ketel werkt super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

10,0
Deze CW4 cv-ketel werkt echt prima, hij is stil en in combinatie met de e-twist thermostaat is het altijd warm als je thuiskomt. Zelfs met je mobieltje kun je de temperatuur instellen.

Pluspunten

  • Snel opwarmen
  • stil
  • goede waterdruk

Minpunten

  • zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perkash 03-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bus Chauffeur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

10,0
Het werkt heel goed.
Wij zijn heel tevreden er mee.
Personeel was ook heel aardig en op tijd en volgens afspraak.
Prijs klasse was ook prima.

Pluspunten

  • Heel stil ( geluid )

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

kasper wubbels 23-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

klein maar fijn.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Na een v.r ketel is deze een verademing. Veel stiller en sneller met de warmwatervoorziening. Neemt ook veel minder ruimte in. Al met al een goede keus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Febiunz 15-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille CV die precies doet wat hij moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Precies wat je mag verwachten van een Remeha CV. Mooie kleine en stille behuizing. Ik bespaar nu al op energiekosten en i.c.m. de Nest Learning Thermostaat 3 super fijn! Zeer snel warm water ook, heerlijk voor douchen of een emmer warm water.

Pluspunten

  • Klein
  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews