Remeha Tzerra Ace 28C CW4 - Reviews

Best Reviewed 4 keer nov 2020 Remeha Tzerra Ace 28C CW4
Best Reviewed - november 2020
Specificaties
Vermogen
24,8 kW
Type cv-ketel
combi HR
Kleuren
wit
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 76 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Tzerra Ace 28C CW4 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H 30-05-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

slechtste ketel, niet aan te raden

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

1,0
Na 3 jaar moet het gehele gasblok en toebehoren binnen worden vervangen :-(. Hdit is niet acceptabel. eigenlijk komt het erop neer dat deze ketel maar 3 jaar meegaat.

Review criteria:

Slecht

Reageer

Lietje 07-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleine cv-ketel

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

7,0
De ketel werkt prima!
Je hoort het opstarten voor de verwarming niet.
Het maakt alleen zeker meer lawaai bij de vraag naar en levering van warm water, dat is jammer.

Pluspunten

  • Klein!

Minpunten

  • Lawaai levering warm water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Jostht 28-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kleine krachtpatser

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Mijn vorige ketel was op en op zoek naar een nieuwe kwam ik deze tegen bij een buurman, klein stil en deze kon ook gebruikt worden in samenwerking met een warmetpomp, en voor een concurrerende prijs.

Pluspunten

  • Klein
  • Stil
  • Voorbereid op warmtepomp
  • Voldoende warm water

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 20-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tzerra Ace 28C CW4

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
zeer compact maar erg verrassend om zijn prestatie.
Nog een voordeel is de ingebouwde douche timer.
erg handig dat de kinderen nu weten dat ze er nu lang genoeg onder staan.
Kortom tot nu toe zeer tevreden.

Pluspunten

  • Voormaat
  • Douche timer
  • Prestaties

Minpunten

  • nog niets

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan Schepers 05-02-2020
  • Product gekocht

Remeha tzerra ace 28 cw4

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

10,0
Ketel vanaf okt. 2019 in bedrijf, ben nog altijd tevreden. Ketel is stil, brand mooi modulerend, en snel warm water met voldoende druk. Klein van afmetingen, maar groot in prestaties, en hybride voorbereid. Ik heb geen spijt van de aankoop.

Pluspunten

  • Snel warm water
  • Ketel en stil
  • Klein van afmetingen
  • Duidelijk display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Theo Benschop 21-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Remeha Tzerra Ace 28C CW4 prima de Luxe!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

10,0
De Remeha Tzerra Ace 28C CW4 is door professionele vakmensen geïnstalleerd.

Hierna vertrokt men weer, mij, kritisch lid van de Consumentenbond, achterlatend met een product dat het niet deed.
Tenminste, dat dacht ik als kritisch lid van de Consumentenbond. Maar dat was niet zo, omdat het product geruisloos aan de slag gaat. (en ik niet wil weten waarmee, daar ik als kritisch lid van de Consumentenbond voor 100% a-technisch ben geboren).

Dus wat mij betreft, even afkloppen, een 10plus met een griffel!

Pluspunten

  • 100% prima de luxe!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sietze 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kleine, maar fijne CV-ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

10,0
De CV-ketel neemt weinig ruimte in beslag en doet z’n werk lekker stil. Hij is in combinatie met de Remeha iSense thermostaat eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • Klein
  • Stil
  • Eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijkevk. 19-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte ketel. Voor een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

10,0
Onze oude ketel was kapot. Via ibb ede deze remeha laten plaatsen. Hadden we veel eerder moeten doen. Snel warm water en de verwarming doet het super. Merken zo veel verschil. En helemaal geen geluid van de ketel. Die oude maakte zo veel herrie. We zijn ook blij met de mooie thermostaat. Daar kregen we zelfs al een compliment van. Ons bezoek vond het zo mooi strak eruit zien.

Pluspunten

  • Klein compact
  • Werkterg goed snel alles warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J.A. Bloem 08-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi Formaat

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Een buiten gewoon kleine ketel, maakt weinig lawaai en reageert gewoon geweldig zowel op het warme water voor de Douche als de Verwarming. display goed f te lezen. PERFECT

Pluspunten

  • GEWOON GOED

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

G. De Meester 18-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi formaat, fluisterstil, super!!

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

10,0
Onze vorige ketel was ongeveer 19 jaar oud en door op kieskeurig te zoeken zijn we nu tot de keuze voor Remeha gekomen. We zijn er heel blij mee. We hebben een aangename warmte in ons hele huis en toch moeten we niet te hard stoken, dubbel tevreden!!

Pluspunten

  • formaat
  • gebruik
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martin 11-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte cv-ketel, met een mooie thermostaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Deze cv-ketel ziet er mooi compact uit en werkt heel goed. Wij hadden hiervoor een Nefit smartline die heel luidruchtig was en vanaf het begin een hoge fluittoon bij het opstarten. De dealer kon dit niet verwijderen. De Remeha is bijna geluidloos, en heeft een goed bedienbare thermostaat, Remeha E-twist met een app op de smartfone.

Pluspunten

  • Bijna geluidloos
  • Zelf-lerende thermostaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie 25-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Mooie compacte uitvoering en snelle watertoevoer van deze ketel. Duidelijke aflezing in het scherm .Gemakkelijk te bedienen en

Pluspunten

  • Klein
  • Krachtig

Minpunten

  • Niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ger uit Heerlen 16-01-2021
  • Product gekregen

Remeha c4

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

8,0
Mijn oude verwarming defect, nieuwe erin. Zuinig, warmt goed, meer douchewater. Installatie door fa Ubachs netjes gedaan

Pluspunten

  • Zuinig
  • Geluidsarm
  • Snel op temperatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrit Pustjens 14-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kleine ketel maar presenteert goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Deze ketel ter vervanging van de oude ketel gekozen waar nog een kleine voorraad boiler in zat in inmiddels 15 jaar oud was.
Dat in de nieuwe ketel geen kleine voorraad boiler zit is niet merkbaar, warm water in de douche is snel beschikbaar.
Ook heeft de monteur de ketel temperatuur op 50 graden ingesteld op mein verzoek.
Top ketel klein maar fijn.

Pluspunten

  • Voldoende warm water
  • Stille werking
  • Kleine ketel
  • Woning Warmt snel op

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Igor 12-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Excellent size, very quiet and quick

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

10,0
Excellent boiler, incredibly quiet when working and gets hot water at the tap significantly faster than my old one from another manufacturer. It's noticeable smaller and appear compact. Only have it for a week now but extremely satisfied.

Pluspunten

  • Small
  • Hot waster speed
  • Quiet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Spliet. 12-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Op alle punten tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Heb deze ketel gekozen naar aanleiding van goede berichten over dit product en de prijs. Tot zover heel tevreden ( heb hem pas 6 weken) . Ketel is compact en als hij brand moet je heel dichtbij zijn om iets te horen!

Pluspunten

  • Prijs, compact en geruisloos.

Minpunten

  • Tot zover geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 11-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kleine modulerende ketel met grote eigenschappen.

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Remea combi, als vervanger van een 26 jaar goed werkende Nefit ketel met ingebouwde boiler.
Met storm werd de beveiliging van de Remea schoorsteen afvoer door de buiten luchtdruk aangesproken en viel in storing nadat hij automatisch 4x opgestart was, door het ingebouwde ventilatortoerental te verhogen is de storing verholpen.
Ketel bestaat uit modulen, hetgeen onderhoud twee keer per jaar vergemakkelijkt.

Pluspunten

  • redelijk snel warm douchewater
  • Via ketel bedieningsknoppen eenvoudig aanpasbaar
  • Storingen op afstand oplosbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hpj 08-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Steeds dip in temperatuur warm water, wie weet oplossing ?

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

6,0
rima geluidsarme compacte ketel, maar.... Douche heeft af en toe een dip in temperatuur warm water. Kranen wastafels en keukenkraan hebben steeds een dip (meestal 2 x) van warm water: Eerst langzaam wram worden, dan terugval, weer warmer en dan weer terugval en uiteindelijk dan naar gevraagd heet water. Maar dan ben ik wel 10 liter of zo verder. Wie heeft de oplossing ?

Pluspunten

  • geluidsarm
  • compact

Minpunten

  • dip in temperatuur

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MV 08-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille ketel, maar direct problemen met servomotor

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

7,0
Ik heb sinds een 4 tal dagen een Remeha Tzerra Ace 28C CW4. Ik had een Vaillant 24-28 HR ketel uit 2006, een ouder beestje. De Remeha, in het begin wilde de verwarming niet warm worden. Gedacht werd aan lucht in de leidingen en een opvoerpomp die niet voldoende kracht had. Vele manier geprobeerd om te onluchten, maar dit bleek niet te helpen (geen lucht aanwezig). Na een anderhalf uur een tik op de servomotor van de driewegklep gegeven, en draaien! Dit is inmiddels al 3x voor gekomen, en ik verwacht dat dit vandaag ook weer gebeurd. Dit geeft helaas nog niet echt vertrouwen..

Pluspunten

  • Klein en compact design
  • Stil

Minpunten

  • Servomotor driewegklep

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Laurence 16-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Verbazend zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4 (met concentrisch rookgasafvoer)

Algemene score

10,0
Na 17 jaar hebben we onze oude ketel vervangen door een Remeha Tzerra Ace 28 CW4. Hadden dit veel eerder moeten doen, want deze ketel blijkt superzuinig te zijn. Warm water op tappunten is er in overvloed en tegelijkertijd douchen en warm water aftappen in de keuken levert geen problemen op. De ketel is gebruiksvriendelijk en ook via de app goed bedienbaar. Het systeem doet precies wat het moet doen. Zorgen voor comfortabele warmte.

Pluspunten: Zuinig; Stil, Goed afleesbare display

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil, Goed afleesbare display, Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews