Remeha Tzerra Ace 28c CW4 - Reviews

Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 104 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Tzerra Ace 28c CW4 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pieter Hettema 22-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een duurzame, compacte en betaalbare c.v.ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4

Algemene score

8,0
Gekocht vanwege geavanceerde techniek, betaalbare prijs, duurzaam energielabel en compacte vormgeving. Met zijn tweeën hebben we, nul de kinderen het huis uit zijn, een lagere warmwaterbehoefte, en na het aanbrengen van beter isolerende ramen, een c.v.ketel nodig die makkelijk te bedienen is met een draadloze app. Tot nu toe zijn de ervaringen goed - al was het niet eenvoudig om de draadloze TADO-thermostaat te pairen met de c.v.ketel. Nu het een keer werkt, gaat het goed.

Pluspunten

  • duurzaam
  • compact
  • betaalbaar
  • simpel bedienbaar

Minpunten

  • lastig te pairen met andere thermostaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

a**d@h**l.com 08-09-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

een zeer goede zonneboiler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4

Algemene score

10,0
heel tevreden met remeha ik raad het ieder een aan onderhoud en storing is uit stekend

Pluspunten

  • zeergoed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**5@h**l.com 08-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4

Algemene score

10,0
Heb 9 jaarnlang zelfde ketel gehad was zeer tevreden daroom weer een remeha ketel

Pluspunten

  • Gelijk warm water
  • Zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

k**n@l**e.nl 07-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Remeha Tzerra Ace

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4

Algemene score

3,0
Heeft heel vaak storing en bij elke service beurt computer vervangen moeten worden

Pluspunten

  • Geen
  • Geen

Minpunten

  • Heel traag met opwarmen

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

h**n@k**d.nl 03-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Keurig gewerkt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4

Algemene score

9,0
De nieuwe geiser doet het goed. en ook de nieuwe cv ketel, (combi ketel). Al heb ik hem met deze warmte nog even niet echt nodig. De oude cv ketel zat op zolder en zit nu omdat hij kleiner is keurig in de kast in de bijkeuken. De twee monteurs hebben super hard en heel netjes gewerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a**r@h**l.nl 10-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Remeha is een prima ketel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4

Algemene score

9,0
Dit produkt bevalt tot nu toe goed.
De ketel is geruisloos en het water is op temperatuur.
Over de gaskosten kan ik nog niets zeggen, want de jaarafrekening komt aan het einde van 2022.
Onze vorige ketel was ook een remeha, oude versie.
Deze is aanbevolen de vertegenwoordiger.

Pluspunten

  • Geruisloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

r**r@k**l.nl 03-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

remeha een prima ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4

Algemene score

10,0
Ik heb deze ketel gekocht voor zijn bekendheid.
Deze ketel is mooi klein en geruisloos en de capaciteit is prima.

Pluspunten

  • geruisloos
  • compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karwan 19-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Te vaak storing

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4

Algemene score

1,0
Op een advies van een stroom leverancier heb ik hem aangeschaft maar ik ben niet mee tevreden binnen 4 jaar tijd twee keer computer stuk gegaan en twee keer ontstekingen stuk gegaan

Minpunten

  • Te vaak storingen

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Dimitri 06-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stromende water geluid

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4

Algemene score

7,0
Tijdens de laag warmte vraag, CV ketel maakt stromende water geluid, die is heel hard en irritant

Pluspunten

  • Configurable

Minpunten

  • Stromende water geluid

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

f**1@l**e.nl 15-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super zuinig cv-ketel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4

Algemene score

9,0
Wat ons als eerste opviel is dat deze cv-ketel een heel stuk kleiner is dan de ketel die we al hadden. De oude cv-ketel was overigens al 18 jaar oud en nooit problemen mee gehad. Deze Remeha Tzerra Ace 28CW 4 is uitermatig zuinig ( label A +++ ). De installateur heeft gelijktijdig alle leidingen vervangen door koperen buizen. Ziet er fantastisch uit. Zijn er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John van de Laar 27-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaar in de winter, geruisloos zuinig in de zomer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4

Algemene score

9,0
In combinatie met de overzichtelijke thermostaat hebben wij nu een betrouwbare compacte en energiezuinige ketel die ook in de toekomst nog mee kan. (Of we nu uiteindelijk van het gas af moeten of niet.)
Wij vonden het energiezuinige aspect van groot belang, ook al hebben we nog geen zonnepanelen.

Pluspunten

  • geruisloos
  • zuinig
  • compact
  • goed te combineren met vloerverwarming

Minpunten

  • mag altijd goedkoper

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

d**s@k**l.nl 15-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4

Algemene score

8,0
Het is een gewone CV ketel en deze doet zijn werk naar behoren. Wat moet ik er nog meer over vertellen

Reageer

BJT Bouw 22-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden over advies, product en resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4

Algemene score

9,0
Dit product gekocht en laten installeren bij een uiterst kundige installateur. (Marcel Airco en Installatietechniek) in combinatie met een hybride warmtepomp. Zeer tevreden over zijn uiterst correcte planning, deskundige afstelling en vriendelijke service.

Een hele mooie door hem geadviseerde oplossing waardoor wij een actieve bijdrage kunnen leveren aan verdere verduurzaming en een verdere reductie van het aardgasverbruik.

Wij hechten er samen met onze opdrachtgevers, woonachtig in het aardbevingsgebied van de provincie Groningen veel waarde aan om ook zelf een actieve bijdrage te leveren aan een veilige omgeving en de reductie van aardgas. De Remeha producten geven een meer dan gunstige prijs / kwaliteitverhouding waarover wij zeer tevreden zijn.
Wij zullen de verbruiksgegevens over een langere periode monitoren en vanzelfsprekend zijn wij zeer benieuwd naar de resultaten.

Pluspunten

  • Service
  • Besparing aardgasverbruik
  • Prijs / kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Graag levertijden reduceren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Igor 01-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

weinig comfort

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4

Algemene score

6,0
gekocht op advies van installatie bedrijf. Viel ons gelijk op dat het heel lang duurt voor er warm water komt. (10L) Douchen is wel OK maar even een teiltje heet water is er niet meer bij.
Hebben dit benoemd bij installateur en die heeft enkele instellingen veranderd maar vertelde erbij dat dit waarschijnlijk te maken heeft met energie besparing omdat de ketel weinig water in de boiler warm houd. Het veranderen van de instellingen heeft overigens geen effect gehad.
CV werkt wel goed tot nu toe.
Als we dit hadden geweten hadden we niet voor deze ketel gekozen.

Minpunten

  • warm water

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed

Reageer

p**3@c**o.nl 22-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

klein maar sterk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4

Algemene score

8,0
prijs /kwaliteit erg goed! klein maar sterk in verwarmen -en snel warm water,

Pluspunten

  • warmwater
  • zuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R.J.G 09-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Van oude VR naar de moderne HR ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4

Algemene score

10,0
Nou ik heb een aantal monteurs in mijn kringen. Van zzper tot personeel van een installatie bedrijf. Ik ben niet uitgegaan van de consumentenbond want iedereen heeft zijn eigen mening of voorkeur. En alle monteurs hebben mij geadviseerd neem gewoon die remeha cr cw4. Want daar zijn de nauwelijks tot geen klachten/problemen mee. Deze ketel overstap is wel een verbetering in de ruimte.
Van een intergas VR uit 1998 en die nog goed werkende was. Naar een hr ketel die zich in mijn ogen nog moet bewijzen.
De oude ketel was mega groot de nieuwe ketel heerlijk compact. Als ik onder de hete douch sta en iemand in de keuken pakt warm water dan sta ik niet gelijk onder een koude douch 👌🏼 deze ketel zal vergeleken met de oude ketel veel minder gas gaan verbruik 🙏🏼👌🏼vanaf dag 1 ben ik erg te vreden met mijn nieuwe ketel. Nu kijken als deze ketel net zo oud kan worden als mijn oude vr intergas ketel.
Al met al remeha is voor mij een goede keuze voor nu de toekomst zal het uitwijzen.

Pluspunten

  • Compact
  • Goede warm water opbrengst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

w**e@h**e.nl 29-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

de beste

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4

Algemene score

9,0
het is een super ketel en lekker klein en tevens ook lekker warm water en zijn merk :REMEHA is een van de beste gewoon top.
Als een nieuwe ketel zoekt dan is deze aan te bevelen de REMEHA TZERRA ACE .

Pluspunten

  • klein
  • lekker warm water

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**t@p**t.nl 12-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4

Algemene score

8,0
Doet het -na 4 maanden- super. Nog nooit zo een warme douche gehad. Ook bij heel veel wind en storm blijft hij het uitstekend doen. Het installeren en de service door een goeie installateur zijn natuurlijk ook van belang. Top bedrijf in Amsterdam is: Warmland!

Pluspunten

  • Meer dan genoeg constante warmte
  • Prima werkend zelfs bij harde wind

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

fons 09-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4

Algemene score

9,0
Betrouwbaar merk. Redelijke prijs. Zuinig. Een aanrader.
Prettig in combinatie met bijbehorende thermostaat.

Pluspunten

  • zuinig
  • compact

Minpunten

  • maakt iets meer lawaai

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

hermannusbaake@gmail.com 01-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4

Algemene score

8,0
Ik vind het een goed functionerende ketel met een goede douche-functie.
Prijs via Warmte Thuis ook erg goed.
Ben zeer tevreden met mijn aankoop.
Onderhoud heb ik ook in handen van Warmte Thuis gegeven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews