Remeha Tzerra Ace 28C CW4 - Reviews

Best Reviewed jan 2019 Remeha Tzerra Ace 28C CW4
Best Reviewed - januari 2019
Specificaties
Gaskeur CW klasse
4
Vermogen
24,8 kW
Type cv-ketel
combi HR
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Tzerra Ace 28C CW4 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M.J.A. Bloem 08-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi Formaat

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Een buiten gewoon kleine ketel, maakt weinig lawaai en reageert gewoon geweldig zowel op het warme water voor de Douche als de Verwarming. display goed f te lezen. PERFECT

Pluspunten

  • GEWOON GOED

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jostht 28-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kleine krachtpatser

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Mijn vorige ketel was op en op zoek naar een nieuwe kwam ik deze tegen bij een buurman, klein stil en deze kon ook gebruikt worden in samenwerking met een warmetpomp, en voor een concurrerende prijs.

Pluspunten

  • Klein
  • Stil
  • Voorbereid op warmtepomp
  • Voldoende warm water

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 11-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte cv-ketel, met een mooie thermostaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Deze cv-ketel ziet er mooi compact uit en werkt heel goed. Wij hadden hiervoor een Nefit smartline die heel luidruchtig was en vanaf het begin een hoge fluittoon bij het opstarten. De dealer kon dit niet verwijderen. De Remeha is bijna geluidloos, en heeft een goed bedienbare thermostaat, Remeha E-twist met een app op de smartfone.

Pluspunten

  • Bijna geluidloos
  • Zelf-lerende thermostaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie 25-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Mooie compacte uitvoering en snelle watertoevoer van deze ketel. Duidelijke aflezing in het scherm .Gemakkelijk te bedienen en

Pluspunten

  • Klein
  • Krachtig

Minpunten

  • Niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jan luppes 22-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact, stil en super werkend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

8,0
Nieuwe ketel om gas te besparen en meer comfort te krijgen. Zeker ook met de e-twist bediening. Alles op afstand direct in te zien en bedienen. Super handig! Mooie compacte ketel die in het kleine CV hok makkelijk plaats vindt.

Pluspunten

  • Functioneel, goed werkend
  • compact

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M. Jonkers 20-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kleine ketel met grote prestatie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Het eerste wat me enorm beviel was de stilte waarmee mijn huis werd verwarmd. De ruimte die vrijkwam van de oude ketel, deze is de helft kleiner!
Het warme water duurt niet langer dan voorheen, maar door de hoeveelheid is het er zelfs sneller. Er staat meer druk op het warme water.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Snel veel heet water
  • Omvang ketel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dionne 20-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kleine CV ketel, stil, maar warm water duurt wat lang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4 (met concentrisch rookgasafvoer)

Algemene score

7,0
Het is een mooie kleine stille cv ketel. Goed te bedienen maar helaas duurt het bij ons wel even voordat het water echt warm/heet is.

Pluspunten

  • Klein
  • Stil
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Warm water duurt lang

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

H.J.M.van Hilten 14-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Compacte ketel met een minimaal geluid

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Deze ketel pas redelijk kort in gebruik, maar tot nu toe uitstekend, geeft weinig geluid en werkt prima.
Wij zitten alleen nog een beetje met de thermostaat, omdat we vloerverwarming hebben moeten we hierin nog een beetje onze weg vinden.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • klein van omvang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rinus 25-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remeha Tzerra Ace 28C CV-Ketel combi cw4

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

10,0
Perfecte CV Ketel! Compact, geluidsarm, helder display direct zichtbaar.
Snel warm water.
Goede prijs/kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. De Meester 18-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi formaat, fluisterstil, super!!

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

10,0
Onze vorige ketel was ongeveer 19 jaar oud en door op kieskeurig te zoeken zijn we nu tot de keuze voor Remeha gekomen. We zijn er heel blij mee. We hebben een aangename warmte in ons hele huis en toch moeten we niet te hard stoken, dubbel tevreden!!

Pluspunten

  • formaat
  • gebruik
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis .H.C. Peemen 31-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

klein formaat, goed af te lezen digitaal scherm.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

10,0
voor de nieuwe tzerra ace 28 c hadden wij een w28 eco. deze ketel heeft in ruim 20 jaar ons nooit voor hoge kosten gezet . Daardoor is er weer voor remeha gekozen. wij hebben de ketel nu een goede 3 weken in gebruik en is natuurlijk weer duidelijk beter dan de w28 ECO. tot nu toe wederom ontzettend tevreden. Na de fantastische ervaring met de w28 ECO was een ander merk geen optie voor ons. Door mijn ervaringen heb ik een aantal andere mensen al kunnen overtuigen om ook voor een remeha cv installatie te kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.van Galen 17-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

HR ketel Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze ketel gekozen omdat deze een goede beoordeling heeft bij de consumentenbond Het is een fijn strak en vooral klein model ketel. De was prijs erg gunstig bij CVtotaal. Binnen 1 1/2 uur was hij geïnstalleerd.

Pluspunten

  • klein en compact
  • Ik kan op afstand de temperatuur instellen.

Minpunten

  • vooralsnog geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 10-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe CV ketel met i sense thermostaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

10,0
Een goede ketel die snel ons huis verwarmt en heet tap water levert. We zijn een paar keer naar de zolder gelopen om te horen of de ketel wel aansloeg. Hij is zo stil inweking en vergeleken bij onze oude ketel kijkt het als of we nu midden in een stilte gebied op de Drentse heide zitten.

Pluspunten

  • Geluisarm
  • Duidelijk leesbare display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 30-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha tzerra ace 28c cwo 4 perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

8,0
Ketel geïnstalleerd in tijdelijk Woonunit, krijgt het er prima warm mee. Ook douche en warm water goed!

Pluspunten

  • Compact
  • Prima hoeveelheid water ook bij regendouche

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

harry 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

klein maar dapper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Ketel gekocht wegens a) goede beoordelingen b) Prijs / kwaliteit verhouding c) capaciteit komt overeen met wensen.

Pluspunten

  • klein
  • rendement
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joe 27-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Klein formaat grote prestaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
De CV ketel heeft een fijn klein formaat en neemt dus weinig ruimte in beslag. De snelheid van warm water en de waterdruk is gigantisch in vergelijking met mijn 17 jaar oude ketel.

Pluspunten

  • Klein formaat
  • Redelijk stil
  • Snel warm water
  • Grote waterdruk

Minpunten

  • leidingen tikken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

david 27-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een prachtig klein apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

8,0
de oude ketel was aan vervanging toe. De installateur adviseerde dit toestel. Het verwarmt snel het appartement. Geeft snel heet water voor de afwas en kan het vullen van het bad goed aan. Ik hoop er nog vele jaren plezier van te hebben.

Pluspunten

  • geen lawaai bij het aanslaan
  • geeft snel warm water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Remeha 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Meevaller

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

5,0
Product gekozen omdat ik zogenaamd snel warmwater zou krijgen. Maar toch een zwaar meevaller vergleken met een cw3 van 20jaar oud.
Zie geen verschil zelfs achteruitgang

Pluspunten

  • Klein
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Voordat warm water komt duurt het lang
  • Vergleken met een agpo 20jaar oud geen verschil
  • Moet alweer monteur langskomen voor lekkage

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ab 18-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi interface die alle info aangeeft.

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Mooi klein keteltje je hoort bijna niets als de ketel aanslaat makkelijk te benaderen in onderhoud. Geeft bij het douchen voldoende warmte af.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koen 11-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact, stil en zuiniger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Algemene score

9,0
Voordat ik deze cv heb gekozen heb ik mij eerst goed ingelezen en andere cv's vergeleken. Zo was de intergas extreme 36 erg interessant maar te groot voor de beperkte ruimte op de zolder en ook een stuk duurder in aanschaf. En de afgeprijste modellen hadden veel slechte revieuws over storingen.
Deze ketel neemt aanzienlijk minder ruimte in vergeleken met de nefit turbo van 24 jaar oud, zo klein zelfs dat je je afvraagt of zoon dingetje het huis echt warm stookt. En dat doet hij prima, zelf zo goed dat ik de afkoel tijd van de vloervarwing heb moeten verschuifen naar 18 uur ipv 19 omdat de vloerverwarming de warmte nu echt lang vast houdt. Hoewel we nu wat meer comfort stoken is het duidelijk een zuinigere ketel want het gas verbruik is alsnog lager. Verder is hij super stil want ik hem vrijwel niet horen als ik er meer dan een meter van af sta.

Wat wel belangrijk is, is om je radiatoren echt goed af te stellen om een hoog rendement te halen, dan gaat deze ketel namelijk goed moduleren op een laag pitje wat mooi mee telt in weinig gas gebruik. De ketel filterd trouwens ook een groot deel van overtollige lucht uit de leidingen, dus zoon extra ontluchter pijpje is dan ook gelijk onzin.

Enige minpuntje is de display onduidelijkheid, het was even moeite om de waterdruk te kunnen zien, maar bij de meeste ketels moet je al gauw het boekje erbij houden als je meer wilt.

Kortom zeker een aanrader voor een middelgroot huishouden met en/of zonder vloer verwarming. En helemaal als de cv ruimte beperkt is!

Pluspunten

  • Klein en compact
  • Stil
  • Zuinig
  • Krachtig

Minpunten

  • Display aansturing complex

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews