De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal MASTERSEAL GLASS VERSHOUDBAKJE 3X 0,45L op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik ben erg blij met mijn Tefal MasterSeal Glass set 3 x 450ml rechthoekig N1051110. Wel vind ik de inhoud eigenlijk net te klein. Ik eet meestal porties van 450-500 gram en dat wordt echt proppen om erin te krijgen. Zonde want daardoor plet je soms wat eten.
Deze bakjes van Tefal zijn van goede kwaliteit. De bakjes zijn van glas, wat ik zelf fijner vind als de gewone plastic bakjes. Deze vershoudbakjes kan je in de vriezer leggen als ook bij het opwarmen van je maaltijd in de magnetron. De deksel is van plastic en en sluiten goed af.
Ik heb deze bakjes ontvangen om te testen. Gedurende een aantal weken heb ik deze bakjes dagelijks gebruikt. Ik heb deze bakjes zowel in de magnetron als vriezer gebruikt. Ik heb hiermee het overgebleven eten in mijn vriezer gezet en deze vervolgens opgewarmd. Dit ging zonder problemen. Ook heb ik met deze bakjes eten meegenomen. Dit ging heel soepel. De bakjes kunnen goed dicht en lekt niet. Ik vind deze bakjes heel fijn in gebruik. Ik vind het ook fijn dat ze van glas zijn.
Handige vershoudbakjes om kleine hoeveelheden eten of restjes in de koelkast of vriezer te bewaren.
De glazen bakjes zijn van prima kwaliteit, alleen zijn de sluitingen van de deksel (plastic) niet altijd even stevig (eentje was stuk bij levering).
ik vind het echt top bakjes, in de afwasmachine worden ze goed schoon! Makkelijk in gebruik, en de deksels sluiten goed af! Het enige wat ik wat minder vind is dat ik voor de kleine gekozen heb hier kan je niet een volledige maaltijd in kwijt.
Ik mocht deze bakjes testen en vind ze redelijk. De glazen schaaltjes zijn zeer degelijk en het is fijn dat ze in diepvries, oven, magnetron en vaatwasser mogen. Maar ik vind persoonlijk de inhoud te klein voor een maaltijd. Toch vind ik mezelf geen grote eter. Ik vind deze bakjes meer geschikt voor een restje of een bijgerechtje. Zelf zou ik 700 ml. beter vinden. De deksels sluiten prima af maar de clipjes zijn erg breukgevoelig helaas.
Het zijn handige bakjes! De maat is precies goed voor een eenpersoons maaltijd. Je kunt ze gebruiken voor het vershouden, invriezen en opwarmen. En dat scheelt weer afwas!
Klein minpuntje is dat ze niet altijd evengoed sluiten.
Goede vershoud bakken. Zoals ik van tefal gewend ben is het prima kwaliteit en erg makkelijk in gebruik en wat ik zeker waardeer is hoe makkelijk het schoon te maken is. Stapelt simpel en ruimt dus makkelijk op
Geweldige Vershouddoosjes. Ze sluiten goed af dus ook geschikt voor soepen en sauzen.
Het is ook handig dat je ze rechtstreeks vanuit de vriezer naar de oven kan gebruiken.
Nemen ook niet veel ruimte in in de vaatwasser en zijn mooie porties voor 1 persoon.