CD-RW - Vergelijken & kopen

Een cd-rw is een variant van de cd, die beschreven en overschreven kan worden. Het is handig er een paar te kopen om bijvoorbeeld muziek of films op te zetten. Meestal koop je een pakketje met meerdere cd rw’s. Let op de prijs om tot een goedkope keuze te komen.

Filteren

Verbatim CD-R AZO Crystal

  • Type/soort Lege cd's
Verbatim CD-R AZO Crystal

Philips CD-RW CW7D2CC05/00

Philips CD-RW CW7D2CC05/00

nashua 25-pack CD-R, cakebox 80min./700MB, 52x

nashua 25-pack CD-R, cakebox 80min./700MB, 52x

BestMedia CD-R 700 MB, 50 Pcs.

BestMedia CD-R 700 MB, 50 Pcs.

BestMedia CD-R 700 MB, 10 Pcs.

BestMedia CD-R 700 MB, 10 Pcs.

Philips CD-R CR7D5NJ10/00

Philips CD-R CR7D5NJ10/00

PRIMEON 2761102 CD-R 80 disc 700 MB 50 stuks Spindel Mat zilver oppervlak

PRIMEON 2761102 CD-R 80 disc 700 MB 50 stuks Spindel Mat zilver oppervlak

Vergelijk CD-RW Prijzen


Het is van cruciaal belang om de prijzen van CD-RW's te vergelijken voordat u tot aankoop overgaat. Er is een breed scala aan merken en modellen op de markt, elk met hun eigen unieke specificaties en prijspunten. Door prijzen te vergelijken, kunt u ervoor zorgen dat u de beste deal voor uw geld krijgt. Bovendien geeft het vergelijken van prijzen u een beter overzicht van de beschikbare opties en helpt het u bij het maken van een weloverwogen keuze. Het kan ook helpen om verborgen kosten te identificeren, zoals verzendkosten, die de totale kosten van het product kunnen verhogen. Daarom is het altijd een slimme stap om prijzen te vergelijken bij het kopen van CD-RW's.

Wat is het verschil tussen een CD-R en een CD-RW?


Een CD-R en een CD-RW zijn beide optische opslagmedia die worden gebruikt om gegevens op te slaan. Het belangrijkste verschil tussen de twee is echter dat een CD-R slechts eenmaal kan worden beschreven, terwijl een CD-RW herbeschrijfbaar is.

Hoeveel data kan er op een CD-RW worden opgeslagen?


De hoeveelheid data die op een CD-RW kan worden opgeslagen, varieert afhankelijk van factoren zoals het opnametype, de schrijfsnelheid en het merk van de CD-RW. Over het algemeen hebben CD-RW's een opslagcapaciteit van enkele honderden megabytes tot enkele gigabytes.

Kan ik een CD-RW hergebruiken?


Ja, een CD-RW kan hergebruikt worden. Dit is het belangrijkste verschil tussen een CD-RW en een CD-R. Door het gebruik van herschrijfbare materialen kan een CD-RW meerdere keren worden beschreven en gewist, waardoor u de gegevens erop kunt wijzigen of verwijderen.

Wat is de levensduur van een CD-RW?


De levensduur van een CD-RW kan variëren en hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van het medium, de omgevingscondities waarin het wordt bewaard en hoe vaak het wordt beschreven en gewist. Over het algemeen wordt geschat dat een CD-RW enkele honderden tot duizenden keren kan worden herbeschreven voordat de betrouwbaarheid afneemt.

Is een CD-RW compatibel met alle CD-spelers en computers?


Hoewel de meeste moderne CD-spelers en computers compatibel zijn met CD-RW's, is het mogelijk dat sommige oudere modellen mogelijk geen CD-RW's kunnen lezen of afspelen. Het is altijd het beste om de specificaties van uw apparaat te controleren om er zeker van te zijn dat het compatibel is met CD-RW's voordat u er een gebruikt.

Beste cd-rw
Populairste cd-rw