Informatie over campingbedjes

Een campingbedje is ideaal als je baby of peuter uit logeren gaat. Ook op vakantie is een campingbedje onmisbaar. Het bedje is compact en daardoor makkelijk mee te nemen. Om het campingbedje zit een tas of zak waardoor het bedje eenvoudig te dragen en te vervoeren is.

Bekijk alle Campingbedjes

Slapen

Baby’s kun je tot ze ongeveer zes maanden oud zijn in een draagwieg of reiswieg laten slapen als jullie ergens op bezoek zijn, tijdens de vakantie of als je baby uit logeren gaat. Ook kun je je kleintje in de kinderwagen laten slapen. Als je baby ongeveer een half jaar is, is hij zijn kinderwagenbak en het draagwiegje ontgroeid. Vanaf nu is het handig om een campingbedje te hebben. Als je wilt kun je je baby al vanaf de geboorte in een campingbedje laten slapen, dat is veilig.

Compact

Een campingbedje is compact en daardoor kun je het makkelijk meenemen als jullie bij vrienden gaan eten of een weekendje weggaan. Bij het campingbedje zit een matras en een tas zodat je het bedje en matrasje als een geheel kunt vervoeren. De meeste campingbedjes hebben gaas aan de zijkanten. Hierdoor kan je baby of peuter lekker om zich heen kijken. Bovendien zorgt het gaas voor een goede luchtcirculatie in het bedje. Neem een lakentje, slaapzakje of dekentje mee en uiteraard de knuffel of het knuffeldoekje van je kind en je kleine is zo in dromenland.

Beste campingbedjes
Populairste campingbedjes