Tefal Ultra Mini TL330D - 4 sneden - RVS Broodrooster - Broodroosters

Tefal Ultra Mini TL330D - 4 sneden - RVS Broodrooster
Tefal Ultra Mini TL330D - 4 sneden - RVS Broodrooster
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 43,99 Bekijk alle aanbieders
4.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Ultra Mini TL330D - 4 sneden - RVS Broodrooster op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Willeke27-07-2020
3.0

Waardeloos

3.0
Heb deze broodrooster gekocht omdat er bar weinig keuze was in de winkel. Mijn vorige is na 30 jaar kapot gegaan en was ook van Tefal dus ik dacht dat zit dan wel goed. Hij bruint niet goed, komt niet omhoog en je moet de broodjes eruit schudden, gauw opzoek naar een andere !!
Pluspunten
  • Uiterlijk
Minpunten
  • Werk niet naar behoren
Oostendorp24-02-2018

voor n tefal valt hij tegen

Dit apparaat is meer mooi dan functioneel. Het brood wordt niet gelijkmatig bruin en het komt ook niet op tijd omhoog, je moet er zelf op aan denken anders is het te laat ( dat had mijn vorige tefal wel ) De openingen zijn lekker ruim en het brood past er op zn kant goed in. Zoals op de foto kan het eigenlijk niet, dan blijven de boterhammetjes uitsteken en moet je een keertje draaien.
Pluspunten
  • mooi
Minpunten
  • slecht afgesteld