Russell Hobbs Retro - Reviews

Best Reviewed mei 2018 Russell Hobbs Retro
Best Reviewed - mei 2018
Specificaties
Opwarm-functie
Ja
Kleuren
rood
Vermogen
1300 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Retro op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MW 07-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Retro Broodrooster Red

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

10,0
Eigentijds broodrooster die een stevige look heeft en je verwachtingen waar maakt in gebruik. 6 keuzes zitten erop om te bepalen hoe bruin je het brood wenst, brede broodlades waardoor je het brood er zowel in lengte als breedte er makkelijk in stopt. De mogelijkheid om het brood tussendoor even te controleren zonder je menukeuze af te breken vind ik zelf erg makkelijk en gebruik ik regelmatig. De temperatuurregelaar is niet alleen leuk qua design maar super handig in gebruik! De retrolook die je keuken echt afmaakt met de handigheden die je in 2017 wilt ervaren.

Pluspunten

  • Grote boterhammen passen makkelijk
  • Stevig design
  • Meerdere kleuren leverbaar
  • Bijzonder design
  • Veel gebruiks mogelijkheden

Minpunten

  • Nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.C.E. 23-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede geroosterde broodjes!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Het apparaat roostert erg snel. Brood wordt goed geroosterd. Daarnaast staat hij erg mooi in de keuken!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Roostert erg snel
  • Brood wordt goed geroosterd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtig toestel

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
ik vind het een mooie uitvoering en roostert geweldig en de ontdooi toets is een meerwaarde goeie aankoop

Pluspunten

  • tijdsindicatie
  • ontdooitoets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nori 15-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Leuk apparaat. Doet wat het moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

7,0
Werkt zoals verwacht. Snel. Ben er heel blij mee. Leuke kleur ook, ik wilde geen doorsnee broodrooster. Like👍

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

S.R 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

10,0
Het is een mooie broodrooster met een retro uiterlijk.
Verkrijgbaar is meerdere kleuren.
Leuke timer aan de zijkant die afloopt, kan je zien hoelang je broodje nog moet.
Je broodjes zijn snel klaar en lekker krokant.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • snel
  • meerdere standen + ontdooifunctie
  • kruimelbakje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MQ 09-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact retro style toaster with average

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

6,0
If you like retro styled toasters but is short on kitchen space then this could be for you. This toaster has a smaller footprint and is designed somewhat "deeper", allowing you to toast the widest part of a loaf that may have trouble fitting into other toasters. The toasting cycle is surprisingly short but weak, meaning that with certain types of more "dense" breads you may need two complete cycles at full power.

Pluspunten

  • Compact size
  • Attractive retro design

Minpunten

  • Weak toasting power (too fast)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

AMERICA 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact, heel mooi, een heel handig met een extra rooster

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
Mij zon hou van tosti's en ik ben blij dat ik heb de juiste keuze gedaan, wij zijn hartstikke blij. de zwart kleur pas goed met mij nieuwe keuken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henry 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blitsige Toast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

10,0
This toaster looks very good and makes toast in less than a minute! Its a nice addition in the kitchen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 25-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster Russel Hobbs Classic Noir

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Prima broodrooster met leuke uitstraling. Knoppen voor ontdooien en opwarmen werken prima. Helaas brandt er geen lampje als het apparaat op normaal toasten is ingeschakeld. Dit waren wij wel gewend bij de Russell Hobbs broodrooster die wij hiervoor hadden. Maar hier valt aan te wennen.

Pluspunten

  • Leuk design
  • Bruintegraad goed in te stellen

Minpunten

  • Bij inschakelen regulier toasten geen lampje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

willem verberk 23-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi dessign

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
De producten zijn van perfecte kwaliteit en zeer gebruiksvriendelijk. Zeer goed schoon te maken door de uitneembare kruimelbak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lisette 17-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

10,0
mooie kleur - een pracht uitziend toestel
perfect regelen van de temperatuur
onderhoudsvriendelijk - uittrekbare lade om de kruimels te verwijderen
het geroosterd brood blijft een tijdje warm op het roostertje
zelfs de ontdooi roosterfunctie is ideaal als men geen vers brood in huis heeft

Pluspunten

  • prachtig afgewerkt toestel
  • ontdooiroosterfunctie
  • onderhoudsvriendelijk : uittrekbare kruimellade
  • het roosteren kan geregeld worden
  • handig die rooster : brood blijft langer warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alma 16-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Het tijdsmetertje is ontzettend fijn om te hebben. Daarnaast komt de ondersteuning van het broodje ver omhoog waardoor ook kleine plakjes brood nog ver genoeg omhoog komen om ze zonder problemen uit het apparaat te krijgen. Verder doet het alles wat je van een broodrooster verlangt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rinze 15-11-2018
  • Product gekocht

Mooie retro uitstraling, doet wat die moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Mooie retro broodrooster die goed staat in mijn landelijke keuken. Goede afwerking en veel vermogen om ingevroren broodjes te ontdooien!

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Mooie afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Barbara 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker snel!

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Deze Russel Hobbs broodrooster is net zo mooi, handig en snel als zijn broertje de waterkoker die ik ook in bezit heb. Op deze broodrooster zitten handige knoppen zoals ontdooien en tijdens het roosteren even kunnen kijken hoe bruin het brood is. Daarna gaat het proces van weer verder waar het gebleven was. Het brood is heerlijk na het roosteren! Ik ben dik tevreden over dit product!

Pluspunten

  • ontdooi knop
  • snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jens 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne broodrooster

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

10,0
Brood goed geroosterd, meteen na aankoop uitgeprobeerd en onze tosties waren sneller klaar dan degene die we voorheen gebruikte. Fijn toestel!

Pluspunten

  • Snel geroosterd
  • Makkelijk gebruik
  • Gaaf design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Russel Hobbs Toaster retro 05-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Deze toaster ziet er supermooi uit in de keuken en is heel handig omdat je precies kan zien hoelang het nog duurt voordat je broodje klaar is. Brood wordt egaal geroosterd, ook fijn is de ontdooistand, aangezien ik altijd mijn brood in de diepvries bewaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Mooi retro design met die klok op de voorkant, en perfecte snel geroosterde toast! Een echte aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julia 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk dat je nog kunt zien hoe lang het duurt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Erg mooi model. Je kunt makkelijk instellen hoe lang je het brood wilt roosteren en je kunt aan het metertje aflezen hoe lang het nog duurt tot hij klaar is. Je kunt er ook een bolletje bovenop leggen.

Pluspunten

  • Mooi model
  • Je kunt er ook een broodje bovenop leggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter de Bruin 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design goede werking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Ziet er leuk uit en geeft aan hoe lang het toasten nog duurt.
Tevens heeft het een handige functie zodat je tijdens het toasten de schuif omhoog kunt doen om te kijken hoe het er mee staat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AannaA 21-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

10,0
This toaster has a beautiful design. It also has great functionalities, such as a small clock to indicate the time that is left for the bread to pop up. Easy to clean as well. I highly recommend it.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews