Russell Hobbs Retro - Reviews

Best Reviewed mei 2018 Russell Hobbs Retro
Best Reviewed - mei 2018
Specificaties
Opwarm-functie
Ja
Kleuren
rood
Vermogen
1300 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 57 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Retro op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MW 07-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Retro Broodrooster Red

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

10,0
Eigentijds broodrooster die een stevige look heeft en je verwachtingen waar maakt in gebruik. 6 keuzes zitten erop om te bepalen hoe bruin je het brood wenst, brede broodlades waardoor je het brood er zowel in lengte als breedte er makkelijk in stopt. De mogelijkheid om het brood tussendoor even te controleren zonder je menukeuze af te breken vind ik zelf erg makkelijk en gebruik ik regelmatig. De temperatuurregelaar is niet alleen leuk qua design maar super handig in gebruik! De retrolook die je keuken echt afmaakt met de handigheden die je in 2017 wilt ervaren.

Pluspunten

  • Grote boterhammen passen makkelijk
  • Stevig design
  • Meerdere kleuren leverbaar
  • Bijzonder design
  • Veel gebruiks mogelijkheden

Minpunten

  • Nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader Coole broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Een coole broodrooster en dat kan je letterlijk nemen. Niet alleen mooi van stijl en look, maar deze broodrooster wordt ook niet warm aan de buitenkant. Even getwijfeld omdat ik het merk niet ken, maar na een eerste gebruik direct overtuigd. Mooie design, past perfect naast de bijhorende koffiezet. Functioneel en design aan betaalbare prijs, het bestaat.

Pluspunten

  • mooie look
  • ideale afmetingen
  • doet wat ie moet doen :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.C.E. 23-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede geroosterde broodjes!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Het apparaat roostert erg snel. Brood wordt goed geroosterd. Daarnaast staat hij erg mooi in de keuken!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Roostert erg snel
  • Brood wordt goed geroosterd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Rockland 22-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super mooie, stijlvolle broodrooster!

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
In eerste instantie hebben we de rooster gekocht door zijn mooie vormgeving en wijzertje waarop staat hoelang het nog duurt voor het roosteren klaar is. Verder was de prijs goed in verhouding met de mogelijkheden

Pluspunten

  • vormgeving
  • prijs
  • compact

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Russell Hobbs Retro vintage cream broodrooster 19-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prachtige uitvoering

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Deze broodrooster heb ik samen met het koffiezetapparaat gekocht. Beiden prachtig uitgevoerd. Staan mooi in mijn keuken.

Pluspunten

  • uitvoering
  • fijn apparaat

Minpunten

  • geen minpunt
  • geen minpunt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lonneke Bergmans 17-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
Staat leuk op tafel en de kinderen vinden het heerlijk een warme boterham.
We hebben ook de waterkoker, leuke set samen.

Pluspunten

  • vormgeving
  • kleur

Minpunten

  • te snel opspringen, brood nog niet klaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fonne 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktisch en mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Paste perfect bij de retro waterkoker. Heel goede kwaliteit en functionaliteit. Is niet de kleinste broodrooster maar is wel een eye-catcher.

Pluspunten

  • Retro design
  • Mooie afwerkingz
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • Vrij groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Euphemia 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een sfeermaker, de Russell Hobbs retro broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
een handig te bedienen apparaat en bovendien een sfeermaker in de keuken.
De timer geeft aan wanneer het geroosterde brood gereed is voor consumptie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sophie 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
Een goed werkende broodrooster. Fijn dat je zelf de stand kan kiezen en dat er een bakje onder zit om kruimels in de broodrooster te voorkomen. Hij toast goed. Er passen alleen geen grotere sneeën brood in en ik vind hem wel redelijk aan de prijs.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

H. 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

7,0
Mooi ontwerp, snel klaar, ontdooifunctie is prettig. Vind wel de ruimte voor de sneetjes brood erg klein en het apparaat wordt erg warm.

Pluspunten

  • mooi ontwerp
  • ontdooifunctie
  • roostert snel

Minpunten

  • kleine ruimte voor het brood
  • wordt erg warm

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Fam Geleen 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

10,0
Niet alleen ziet hij er prachtig uit, hij is geweldig! Makkelijk snel en perfecte geroosterde boterhammen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 06-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi ondwerp met temperatuur console

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

10,0
Ik ben echt blij van merk Russell Hobbs,daroom heb ik andere producten van deze Engelse merk gekocht.Kwaliteit van het toaster is verrassend goedKleine onderdelen passen goed samen en krijgt ik nooit stres dat er zal iets vallen of moet ik vorzichtig zijn,want...Ze zijn trots van mijn keuken en ik kan niet wachten op hun nieuws!

Pluspunten

  • temperatuur controle
  • kleinere onderdelen passen samen

Minpunten

  • geen tostiklemmen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Mooi design, gemakkelijk in gebruik. Voldoet aan de verwachtingen. Erg mooi te combineren met de Russell Hobbs waterkoker.

Pluspunten

  • Mooi design en afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martijn 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi decoratief

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
mooi, heel goeie toast en mooi om naar te kijken. Makkelijk om brood te hertoasten. Broodjes opwarmen is ook een goeie functie.

Pluspunten

  • mooi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nadia 04-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

10,0
Ik vind het een fantastische broodrooster die perfect past bij het koffiezetapparaat welke ik idem heb gekocht. De retro looks vind ik echt tof. De tijdaanduiding werkt perfect en een enorm pluspunt vind ik dat je de broodjes naar boven kunt liften tijdens het roosteren om te zien of ze nog niet te ver geroosterd zijn. In het begin is het altijd wat zoeken dus ik vind dit heel handig. Voor verschillende broodtypes is dit ook echt een pluspunt. Je kan de broodjes opnieuw laten zakken en het roosteren stopt niet. De kruimellade, de functies ontdooien en heropwarmen niet vergeten zo ook het hulpstukje om broodjes bovenop op te warmen. Echt een multifunctionele broodrooster welke we graag gebruiken!

Pluspunten

  • Tof design
  • Broodjeslifter tijdens het roosteren
  • Tijdaanduiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Ringelberg 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Pronkstuk in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
We hebben voor de zwarte classic broodrooster gekozen hoewel ik de rode mooier vindt. Zwart past nu eenmaal beter bij de keuken en degene die het broodrooster cadeau kreeg houdt niet van kleurtjes.
Het broodrooster functioneert goed, bruint snel en de instellingen zijn makkelijk en praktisch. Je kunt tussendoor kijken hoe bruin het brood is en de meter geeft aan hoe lang 'het' nog duurt. Dat is voor mijn kinderen echt heel fijn!

Pluspunten

  • mooi
  • snel
  • makkelijk te bedienen
  • klokje toont de resterende tijd

Minpunten

  • niet goedkoop
  • niet voor tosti's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kim 31-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, goed in onderhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Heerlijk geroosterd brood, snel en gemakkelijk.
Design is erg mooi, en goed schoon te houden.
Gelukkig niet snel vette vingers erop wat ik wel verwachte met het glans zwarte uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blikvanger voor je keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Deze retro tooster is niet alleen een blikvanger maar ook erg goed. Super handig met een defrost mogelijkheid. De broodjes zijn super snel klaar. Nog kort ingebruik maar tot nu toe een fijn apparaat.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Mooi apparaat

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michael 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, eenvoudig gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic

Algemene score

9,0
Mooi design rooster ook leuk met thermometer, eenvoudig in gebruik met een extra knop voor ontdooien!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Defrost knop

Minpunten

  • wat groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MOOI DESIGN, WERKT PERFECT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

10,0
Dit ontwerp laat zien dat een broodrooster niet saai en standaard moet zijn. De functionaliteit blijft natuurlijk het zelfde echter in een mooi jasje.

Pluspunten

  • design
  • opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews