Russell Hobbs Colours Plus Long Slot - Reviews

Best Reviewed mrt 2018 Russell Hobbs Colours Plus Long Slot
Best Reviewed maart 2018
Specificaties
Kruimellade
Ja
Ontdooifunctie
Ja
Kleuren
rood, roestvrijstaal

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Laura 04-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Rock 'n Roll je brood toasten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is de rolls royce onder de broodrooters: strak, solide en mooi vormgegeven. In werkelijkheid vind ik hem zelfs mooier dan op de foto. Hij is namelijk niet metallic, maar helder glanzend rood. Staat dus prachtig.
En hij doet het ook prima: niet te ingewikkeld met allerlei extra knopjes, gewoon duidelijk. Goede kwaliteit.

Pluspunten

  • solide
  • makkelijk in gebruik
  • prachtige vormgeving
  • doet zijn werk goed

Minpunten

  • metaal wordt warm, dus oppassen met aanraken
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Matthijs 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima broodrooster. Goede egale verwarming en genoeg ruimte voor grote en afwijkende broodmaten.
Snoer is wel iets aan de korte kant.
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Talita Dokter 13-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht via Bol.com en bevalt prima. Mooi designe en handig roostertje boven op. Broodjes zijn snel klaar en smaken goed. Handig de knop om brood eerder uit te werpen.
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yolanda 09-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi maar kort stekkersnoer

Algemene score

8,0
De broodrooster ziet er mooi uit en tot nu toe ben ik heel tevreden over de resultaten. Echter, ik heb een verlengsnoer moeten kopen omdat er een echt belachelijk klein snoertje aan zit. Het snoer van mijn vorige broodrooster ( Tomado), was wel lang genoeg voor het stopcontact.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Roostert goed

Minpunten

  • Kort snoer
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Olivier 02-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Russell Hobbs roostert top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is niet mijn eerste die ik koop. Ik had er een paar maanden terug al een gekocht voor ons vakantiehuisje. Omdat ie zo goed bevalt en we nu thuis een nieuwe nodig hadden, was de keuze snel gemaakt. Hij roostert lekker snel en de looks doen de rest.

Pluspunten

  • snel roosterwerk
  • de looks
  • overzichtelijke bediening
  • ruime sleuf

Minpunten

  • geen geconstateerd
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sanne 26-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stijlvolle broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Broodrooster is niet te groot, soms kunnen het van die bakbeesten zijn. Er past wel veel in (brede opening), mooie vormgeving en hij werkt prima!

Pluspunten

  • vormgeving/grootte
  • bruining
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

beertje 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijke handhaving. Mooi design. Brood wordt lekker bruin en knapperig. Handige opzetstuk voor broodjes!!

Pluspunten

  • mooi design
  • stopknop
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lindsay 06-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed werkende broodrooster, lekker krokante boterhammetjes
buitenkant inox wordt wel een beetje warm dus voorzichtigheid is toch aangeraden

Pluspunten

  • ruime plaats voor boterham
  • mooie broodrooster

Minpunten

  • wordt warm aan de inox buitenkant
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjo 05-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

perfecte toast!

Algemene score

10,0
ik heb gekozen voor deze toaster, o.a. vanwege de grote sleuf voor het brood en de kleur.
dus eigenlijk vanwege de vormgeving.
ik moet zeggen, hij voldoet aan al mijn verwachtingen.
zou hem iedereen adviseren.

Pluspunten

  • grote sleuf voor ieder soort brood

Minpunten

  • GEEN
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wil 31-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
na jaren weer lekker brood roosteren heerlijk en je kan er hele boterhammen in doen al de andere hebben een kleine gleuf

Pluspunten

  • hele boterhammen

Minpunten

  • niets
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karolien 30-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie toaster met mogelijkheden

Algemene score

8,0
Mooi design. Groot genoeg voor langwerpig sneden brood. Twee sneden van een lang brood gaat ook, maar dan overlapt het soms. En dan bruint hij niet overal hetzelfde. Vingerafdrukken zie je wel, maar het is gemakkelijk te kuisen. Je verbrand je niet door de knop om het brood omhoog te duwen en uit te halen.

Pluspunten

  • kruimelbak
  • grote sleuf
  • ontdooifunctie
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo 28-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en praktisch in gebruik

Algemene score

10,0
Geen korstjes van je brood snijden, het hele sneetje past hier in. Super! Pronkstuk op je aanrecht en door het design neemt t ook minimaal plaats in beslag.

Pluspunten

  • Hele snee brood past erin
  • Mooi design
  • Prijs/ kwaliteitverhouding
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Veen 23-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Russell hobbs Broodrooster classic

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Bewust gekozen voor dit product ,ik heb een open keuken ,dus alles staat in het zicht .
De producten van Russell Hobbs met de mooie kleur classic rood staan prachtig in mijn keuken en mogen gezien worden ,ik heb meerdere producten van de zelfde kleur.

Pluspunten

  • Design
  • Kleur
  • Werking

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer