Russell Hobbs Colours Plus Long Slot - Reviews

Best Reviewed mrt 2018 Russell Hobbs Colours Plus Long Slot
Best Reviewed - maart 2018
Specificaties
Kruimellade
Ja
Ontdooifunctie
Ja
Kleuren
rood, roestvrijstaal
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus Long Slot op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Boekholt 13-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling. En vind de ontdooistand heel fijn. De prijs kwaliteit vind ik heel goed. Zeker in combinatie met de geld terug actie.
Van deze aankoop gaat u zeker geen slijt krijgen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 06-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gewoon goed geroosterde boterhammen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

8,0
Werkt zoals je verwacht. Goed design. Mooie kleur rood. De ontdooifunctie is handig voor het roosteren van bevroren brood.

Pluspunten

  • Goede rooster
  • Mooi

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Mary MacKay 06-01-2019
  • Product gekocht

Long Slice Toaster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

10,0
What a perfect toaster for over-sized bread, bagels, and other tasty bread products. We love it! The red color complements our kitchen decor, too. What a great purchase!

Reageer

Roba 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooie afwerking, sneedsjes brood zijn supersnel getoast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

9,0
Prima toaster; Mooi design en supersnel getoast brood.
Zeker een aanrader.
Bovendien kan je met een rekje er bovenop te plaatsen, broodjes opwarmen, een leuk extraatje.

Pluspunten

  • Zeer snel resumtaat
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ML NIEWOLD 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TOP DESIGN ÉN KWALITEIT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

8,0
Top model, lang en slank, goed inpasbaar en geschikt voor zelfs stokbroden, daarmee multifunctional.

Pluspunten

  • MODEL
  • MEERVOUDIG GEBRUIK

Minpunten

  • GEEN
  • MISSCHIEN MEER KLEURSTELLINGEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

9,0
Verschillende diktes brood kunnen erin. Lekker bruin maar niet uitgedroogd. Het model hoeft niet in de kast opgeborgen te worden. Het staat mooi op het aanrecht.

Pluspunten

  • snel klaar
  • mooie kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico H. 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleur en brede sleuf

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

10,0
Waren toe aan een nieuw broodrooster, na vergelijking kwam deze er voor ons als beste uit, degelijk apparaat en staat met zijn rode kleur ook mooi in de keuken. De garantie termijn is uitstekend.
Wij raden deze broodrooster zeer aan.

Pluspunten

  • Brede en lange broodgleuf
  • Buitenkant wordt niet warm

Minpunten

  • Redelijk kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hij is geschikt voor stukken stokbrood.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

8,0
Wij eten vaak geroosterd stokbrood.
En dat gaat prima met zo'n broodrooster.
Ook broodjes gaan er goed in als je ze doormidden snij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kier 29-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker lange brede ingang ook voor buitenissig brood

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

8,0
DOET WAT hij moet doen en ziet er mooi uit, en brood wordt bruin. Zelfs wit brood. Hoog wattage en dus redelijk snel, vergeleken met de vorige (HEMA)

Pluspunten

  • mooi
  • eenvoudig

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Laura 04-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Rock 'n Roll je brood toasten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

9,0
Dit is de rolls royce onder de broodrooters: strak, solide en mooi vormgegeven. In werkelijkheid vind ik hem zelfs mooier dan op de foto. Hij is namelijk niet metallic, maar helder glanzend rood. Staat dus prachtig.
En hij doet het ook prima: niet te ingewikkeld met allerlei extra knopjes, gewoon duidelijk. Goede kwaliteit.

Pluspunten

  • solide
  • makkelijk in gebruik
  • prachtige vormgeving
  • doet zijn werk goed

Minpunten

  • metaal wordt warm, dus oppassen met aanraken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Matthijs 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

8,0
Prima broodrooster. Goede egale verwarming en genoeg ruimte voor grote en afwijkende broodmaten.
Snoer is wel iets aan de korte kant.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Talita Dokter 13-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

8,0
Gekocht via Bol.com en bevalt prima. Mooi designe en handig roostertje boven op. Broodjes zijn snel klaar en smaken goed. Handig de knop om brood eerder uit te werpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yolanda 09-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi maar kort stekkersnoer

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

8,0
De broodrooster ziet er mooi uit en tot nu toe ben ik heel tevreden over de resultaten. Echter, ik heb een verlengsnoer moeten kopen omdat er een echt belachelijk klein snoertje aan zit. Het snoer van mijn vorige broodrooster ( Tomado), was wel lang genoeg voor het stopcontact.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Roostert goed

Minpunten

  • Kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Olivier 02-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Russell Hobbs roostert top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

9,0
Het is niet mijn eerste die ik koop. Ik had er een paar maanden terug al een gekocht voor ons vakantiehuisje. Omdat ie zo goed bevalt en we nu thuis een nieuwe nodig hadden, was de keuze snel gemaakt. Hij roostert lekker snel en de looks doen de rest.

Pluspunten

  • snel roosterwerk
  • de looks
  • overzichtelijke bediening
  • ruime sleuf

Minpunten

  • geen geconstateerd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sanne 26-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stijlvolle broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

8,0
Broodrooster is niet te groot, soms kunnen het van die bakbeesten zijn. Er past wel veel in (brede opening), mooie vormgeving en hij werkt prima!

Pluspunten

  • vormgeving/grootte
  • bruining

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

beertje 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

9,0
Makkelijke handhaving. Mooi design. Brood wordt lekker bruin en knapperig. Handige opzetstuk voor broodjes!!

Pluspunten

  • mooi design
  • stopknop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lindsay 06-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

8,0
Goed werkende broodrooster, lekker krokante boterhammetjes
buitenkant inox wordt wel een beetje warm dus voorzichtigheid is toch aangeraden

Pluspunten

  • ruime plaats voor boterham
  • mooie broodrooster

Minpunten

  • wordt warm aan de inox buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjo 05-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

perfecte toast!

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

10,0
ik heb gekozen voor deze toaster, o.a. vanwege de grote sleuf voor het brood en de kleur.
dus eigenlijk vanwege de vormgeving.
ik moet zeggen, hij voldoet aan al mijn verwachtingen.
zou hem iedereen adviseren.

Pluspunten

  • grote sleuf voor ieder soort brood

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wil 31-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

8,0
na jaren weer lekker brood roosteren heerlijk en je kan er hele boterhammen in doen al de andere hebben een kleine gleuf

Pluspunten

  • hele boterhammen

Minpunten

  • niets

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karolien 30-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie toaster met mogelijkheden

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

8,0
Mooi design. Groot genoeg voor langwerpig sneden brood. Twee sneden van een lang brood gaat ook, maar dan overlapt het soms. En dan bruint hij niet overal hetzelfde. Vingerafdrukken zie je wel, maar het is gemakkelijk te kuisen. Je verbrand je niet door de knop om het brood omhoog te duwen en uit te halen.

Pluspunten

  • kruimelbak
  • grote sleuf
  • ontdooifunctie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews