Bosch UniversalImpact 800 - Reviews

Specificaties
Vermogen
800 watt
Gewicht
0 kg
Klopboormechanisme
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wendy 26-08-2017 Product paar weken in bezit

Ergonomisch in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bosch klopboormachine universal impact 800 is een krachtige apparaat en ergonomisch in gebruik.De kickback control is een fijne functie om te voorkomen dat je onverwachts klappen op je pols of armen krijgt.
Komt zeer degelijk over en maakt weinig extra geluid. Een aanrader!

Pluspunten

  • weinig geluid
  • ergonomisch gebruik
  • kickback control

Minpunten

  • instel draairichting kost even tijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 21-08-2017 Product paar weken in bezit

Goede boormachine, die lekker in de hand zit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze boormachine gekozen omdat hij niet te groot is, maar wel sterk. De motor word goed cool gehouden. Hij is krachtig.
Ik miste wel een basisset boortje om gelijk aan de gang te gaan.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Sterk
  • Niet te groot
  • Komt koude lucht uit de boormachine

Minpunten

  • Geen basis set boortjes mee geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nairual 09-09-2017 Product paar dagen in bezit

Als boter doie baksteen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Niet te zwaar in de arm. Maar wat een power. Op de klopstand even gehoorbescherming op maar hij boorde in no time het gat (6mm doorsnede) in de bakstenen buitenmuur.

Pluspunten

  • Niet te zwaar apparaat
  • Power
  • Ruime koffer

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jenny 31-08-2017 Product paar weken in bezit

Bosch boormachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het is een ideale bootmachine voor algemene kluswerkzaamheden, hout, steen, cement boort hij goed in. Alleen niet echt geschikt voor betonnen muren, het lukt wel maar duurt langer en de boor wordt snel heet.

Pluspunten

  • Goed hanteerbaar
  • Licht gewicht, dus makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Niet echt geschikt voor beton boringen

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

gzw4592 28-08-2017 Product paar weken in bezit

Is krachtiger dan zijn formaat je doet vermoeden ;-)

Algemene score

8,0
Nadat onze laatste Bosch machine was overleden. Wisten we zeker dat de volgende weer een Bosch zou zijn na 14 jaar trouwe dienst had hij zijn geld meer dan opgebracht. Deze machine ligt goed in de hand qua formaat en gewicht. Het geluid wat hij maakt en de trilling die daarbij ontstaan vallen echt reuze mee.
Het snoer is ook een fijne lengte wat je genoeg bewegingsvrijheid geeft.
Het is een machine voor de doe-het-zelver voor het grovere werk moet je een van zijn grotere broers hebben.Er zitten geen boren bij dus die moet je nog apart aanschaffen.

Pluspunten

  • krachtig
  • handzaam
  • geluid en trilling valt mee
  • makkelijk bedienbaar
  • diepteaanslag en kickback control

Minpunten

  • geen boren bijgeleverd
  • geen SDS kop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Herma 27-08-2017 Product paar weken in bezit

Compact formaat, licht in gewicht.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Fijne klopboormachine voor hobbymatig gebruik. Licht in gewicht en mooi compact formaat. Ondanks het compacte formaat toch een krachtige machine.

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Compact formaat
  • Krachtig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Elckieee 27-08-2017 Product paar weken in bezit

Prima boorapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fijn, niet zo zware boormachine. Makkelijk in gebruik en fijne functies zoals het niet vastlopen van de boor. Ook kan je zien hoe diep je boort. We vroegen ons alleen af of er ook een accu op kan. Snoer wat aan de korte kant. En je moet er apart boren bij kopen, deze zaten er niet bij, dat was wel jammer.

Pluspunten

  • Licht
  • Speciale functies zoals diepte en anti vastlopen

Minpunten

  • Kort snoer
  • Geen accu
  • Geen boren bij geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

RalphM 24-08-2017 Product paar weken in bezit

Geen terugslag, hoort op diepte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij mochten deze boormachine testen en hebben er goed gebruik van gemaakt. Gaten geboord in de muur onder het huis voor ventilatie en gaten boven in de muur om balken op te bevestigen om te kunnen stucen. De diepte van het boren kan je aanpassen, de Voorste handgreep kan je een kwartslag draaien voor meer stabiliteit. Je krijgt geen pijn in je armen omdat de machine niet terugslaat. Dus een stuk rustiger werken.

Pluspunten

  • Terugslag
  • Handgreep verstelbaar
  • Diepte boorgat instelbaar

Minpunten

  • Alleen op snoer, accu is fijner.
  • Verder geen minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer