Bosch EasyImpact 550 - Reviews

Best Reviewed aug 2017 8,1 09 - 2017 Bosch EasyImpact 550
Best Reviewed augustus 2017
Testpanel score 8,1 - september 2017
Specificaties
Type/soort
boormachine
Klopboormechanisme
Ja
Type boorhouder
snelspan
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 6 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

de.vrije.piraten 29-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede boormarsine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede boor snelheid en goede grip om vast te houden. Klopboor werkt ook perfect, kan de handvat ook verstellen en ook de boor kop met losmaken

Pluspunten

  • Goed boort
  • Goede klopboor

Minpunten

  • Niet op aku hep
  • Met draat is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

iris 27-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch klopboor 550

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg handzame en sterke klopboor. Lijkt klein maar heeft stiekem.meer kracht dan je in eerste instantie denkt en verwacht

Pluspunten

  • Krachtig
  • Klein en licht
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Tot op heden nog niets

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ruben van Horen 26-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Lekker licht maar mag iets meer boorkracht

Algemene score

8,0
Van het testpanel de optie gehad om deze klopboormachine te testen. Het eerste wat me op viel aan het ding was dat hij vrij licht was in verhouding met wat ik gewend was. Kan gebruikt worden voor het boren in hout, steen, gips en nog veel meer maar voor grotere diameters of lengtes te boren zou ik toch een zwaardere aanraden.

Pluspunten

  • Licht qua gewicht
  • Ligt goed in de hand

Minpunten

  • te weinig boorkracht

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gremmen 26-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijn maar klein

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima kleine boormachine, voor de kleinere en eenvoudige klussen in huis. Door het formaat en gewicht licht de boormachine lekker in de hand.

Pluspunten

  • Klein en licht

Minpunten

  • Krachtigheid

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

sonja van den beemd 21-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

geweldig handig, licht en duurzaam

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
hij is heel handelbaar, lekker licht zelfs voor mij een klein vrouwtje is ie heel goed te hanteren.
hebben inmiddels hout, tegels ermee geboord en dat gaat geweldig super goed.
jammer dat ie geen oplaadbare accu heeft en door beton boren gaat ook niet makkelijk met deze machine daar heb je toch een wat zwaarder exemplaar voor nodig. maar voor de standaard huis,tuien en keuken klussen beveel ik deze aan iedereen aan

Pluspunten

  • lekker licht
  • heel handzaam
  • geweldige kracht

Minpunten

  • geen accu
  • kort snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon 21-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Makkelijk in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Deze boormachine is licht en ligt makkelijk in de hand.Hij doet het werk goed en je kunt de gaten op precisie boren. Zelfs mijn vrouw vondt hem niet zwaar en kon er mee overweg

Pluspunten

  • Licht Gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer