Ik gebruik dagelijks een blender voor mijn sportieve levensstijl en heb door de jaren heen al heel wat blenders getest. De Tefal PerfectMix+ BL871D is tot nu toe absoluut mijn favoriet
Wat maakt deze blender zo fijn?
Krachtig
Hij heeft geen moeite met harde ingrediënten zoals bevroren fruit of ijsblokjes. Ik ontdekte vandaag dat hij zelfs speciale touch screen-standen heeft, waaronder een optie voor ijsblokjes. Dit werkt geweldig, alles wordt moeiteloos fijngemalen
Stil
Vergeleken met andere blenders die ik heb gehad, maakt deze veel minder geluid. Ideaal, want je kunt hem rustig in de vroege ochtend gebruiken zonder iedereen wakker te maken.
Zeer fijne textuur
Alles wat ik erin doe, wordt heerlijk zacht en egaal gemixt, of het nu gaat om smoothies, eiwitshakes of soepen.
Veiligheid
Een groot pluspunt is het extra beveiligingsmechanisme. De blender werkt pas als je de kan goed hebt vastgeklikt. Pas dan gaat er een lampje aan en hoor je een startgeluidje. Dit voelt een stuk veiliger in gebruik.
Waarom schrijf ik deze review?
Normaal schrijf ik niet snel reviews, maar na veel frustratie met blenders die bevroren fruit of harde ingrediënten niet aankunnen, wil ik benadrukken hoe goed deze blender is. Hij doet wat hij belooft, is veilig, stil en krachtig. Zeker een aanrader voor iedereen die een betrouwbare blender zoekt