Ik had dit product gekozen omdat het een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft. 1000 watt, veel onderdelen en robuust. Werkt goed en ben er erg blij mee.
Had ‘m echter gekocht met een korting die je online in moest dienen. Dan zou je nog € 10,- terugkrijgen.
Dit mbv alle persoonlijk info, een foto van de bon en de EAN code (de streepjescode in nummers zeg maar). Gedaan en ingediend, keurige foto’s, niks mis mee; afgewezen. Omdat blijkbaar de EAN code fysiek uit de doos geknipt moest worden en dan uitgeknipt op de doos moet worden gelegd (???). In de kleine lettertjes achter de vraagteken-button te lezen, daar moest je serieus goed voor zoeken. Ik had de doos natuurlijk al in de kliko liggen. Na een mail naar de klantenservice en het nog een keer indienen van de foto, kreeg ik weer een afwijzing, op zelfde gronde.
Blijkbaar moest de doos toch echt uit de kliko gehaald worden om dat ene kleine stukje karton uit te knippen, op de doos te leggen, om alsnog bijna dezelfde foto te kunnen maken. Maar dit keer dus niet van de code die af te lezen is van de doos. Maar van een stukje dat is afgeknipt van de doos en dan op de doos gelegd. Nou schiet mij maar lek. Het suggereerde een beetje een smoesje te zijn om bij veel mensen het cash back verzoek af te wijzen.
Maar goed al met al; de staafmixer is geweldig, de klantenservice van Tefal zou ik niks van verwachten.
- MogelijkhedenUitstekend
- GebruiksvriendelijkheidGoed