De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 7 MQ7005B WH Keukenblender - 1000W - Roestvrijstaal/Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Een fijne staafmixer! Makkelijk schoon te maken. Gebruik hem dagelijks voor maaltijden pureren voor de kinderen, maar ook heel fijn dat er twee garden bijzitten, zodat je bijvoorbeeld even snel klopklop of slagroom kunt kloppen.
zeer tevreden, stil apparaat, geen overbodige accessoires, werkt robuust. Vind alleen het handvat aan de grote kant, vraag me of dat niet wat compacter had gekund. Prijs is met 55,- + 20 EUR cashback (okt 2022) ook goed betaalbaar. Denk dat we hier nog lang plezier van gaan hebben.
Een zeer prettige staafmixer, reageert zeer goed op de knop, Daardoor krijg je heerlijke gepureerde soep. Met de twee kloppers maak je zeer snel goede mayonaise, slagroom en beslag. Hier zijn de oude apparaten het huis uit zo goed bevalt die.