Braun MultiQuick 7 MQ7005B WH - Reviews

  • JUL 2023
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 7 MQ7005B WH op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

freya 18-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk stil en makkelijk te selecteren snelheid. Apparaat is ook goed schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cora 24-04-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer, makkelijk schoon te maken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een fijne staafmixer! Makkelijk schoon te maken. Gebruik hem dagelijks voor maaltijden pureren voor de kinderen, maar ook heel fijn dat er twee garden bijzitten, zodat je bijvoorbeeld even snel klopklop of slagroom kunt kloppen.

Pluspunten

  • Goed schoon te maken
  • Mooi design

Minpunten

  • Iets aan de zware kant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marike 09-10-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hele fijne staafmixer van zeer goede kwaliteit. Mooi ontwerp en prettig in gebruik.

Pluspunten

  • goede kwaliteit mixer
  • prettig in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tim 27-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

robuust en praktisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
zeer tevreden, stil apparaat, geen overbodige accessoires, werkt robuust. Vind alleen het handvat aan de grote kant, vraag me of dat niet wat compacter had gekund. Prijs is met 55,- + 20 EUR cashback (okt 2022) ook goed betaalbaar. Denk dat we hier nog lang plezier van gaan hebben.

Pluspunten

  • eenvoudig
  • stil
  • robuust

Minpunten

  • handvat is wat lomp

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

s******@h********** 23-07-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteitverhouding. Simpel, zonder teveel extra snufjes, die ik niet nodig heb.

Reageer

Guusje 24-05-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zonder onnodige poespas

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Staafmixer al fijn, maar ook nog erbij een deegmixer, kom maar op met die zelfgemaakte cakejes

Pluspunten

  • Instelbaar
  • Niet te zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

babbel77 11-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

perfecte staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een zeer prettige staafmixer, reageert zeer goed op de knop, Daardoor krijg je heerlijke gepureerde soep. Met de twee kloppers maak je zeer snel goede mayonaise, slagroom en beslag. Hier zijn de oude apparaten het huis uit zo goed bevalt die.

Pluspunten

  • goed instellen snelheid
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g********@k********* 21-02-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt er goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super product, spettert ook niet, prima controle over de snelheid, door eenvoudig de knop dieper in te drukken.

Pluspunten

  • Eenvoudige variabele snelheid
  • Stevig apparaat
  • Makkelijk kliksysteem
  • Spettert niet
  • Maakt alles super fijn

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer