Braun MultiQuick 7 MQ7005B WH Keukenblender - 1000W - Roestvrijstaal/Wit - Blenders

Braun MultiQuick 7 MQ7005B WH Keukenblender - 1000W - Roestvrijstaal/Wit
Braun MultiQuick 7 MQ7005B WH Keukenblender - 1000W - Roestvrijstaal/Wit
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 77,90 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 7 MQ7005B WH Keukenblender - 1000W - Roestvrijstaal/Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

freya18-12-2023
Heerlijk stil en makkelijk te selecteren snelheid. Apparaat is ook goed schoon te maken.
Cora24-04-2023

Fijne staafmixer, makkelijk schoon te maken

Een fijne staafmixer! Makkelijk schoon te maken. Gebruik hem dagelijks voor maaltijden pureren voor de kinderen, maar ook heel fijn dat er twee garden bijzitten, zodat je bijvoorbeeld even snel klopklop of slagroom kunt kloppen.
Pluspunten
  • Goed schoon te maken
Minpunten
  • Iets aan de zware kant
Marike09-10-2022

Bevalt erg goed

Hele fijne staafmixer van zeer goede kwaliteit. Mooi ontwerp en prettig in gebruik.
Pluspunten
  • goede kwaliteit mixer
  • prettig in gebruik
tim27-09-2022

robuust en praktisch

zeer tevreden, stil apparaat, geen overbodige accessoires, werkt robuust. Vind alleen het handvat aan de grote kant, vraag me of dat niet wat compacter had gekund. Prijs is met 55,- + 20 EUR cashback (okt 2022) ook goed betaalbaar. Denk dat we hier nog lang plezier van gaan hebben.
Pluspunten
  • eenvoudig
  • stil
  • robuust
Minpunten
  • handvat is wat lomp
s******@h**********23-07-2022
Goede prijs/kwaliteitverhouding. Simpel, zonder teveel extra snufjes, die ik niet nodig heb.
Guusje24-05-2022

Zonder onnodige poespas

Staafmixer al fijn, maar ook nog erbij een deegmixer, kom maar op met die zelfgemaakte cakejes
Pluspunten
  • Instelbaar
  • Niet te zwaar
babbel7711-03-2022

perfecte staafmixer

Een zeer prettige staafmixer, reageert zeer goed op de knop, Daardoor krijg je heerlijke gepureerde soep. Met de twee kloppers maak je zeer snel goede mayonaise, slagroom en beslag. Hier zijn de oude apparaten het huis uit zo goed bevalt die.
Pluspunten
  • goed instellen snelheid
  • makkelijk schoon te maken
g********@k*********21-02-2022

Bevalt er goed

Super product, spettert ook niet, prima controle over de snelheid, door eenvoudig de knop dieper in te drukken.
Pluspunten
  • Eenvoudige variabele snelheid
  • Stevig apparaat
  • Makkelijk kliksysteem
  • Spettert niet
  • Maakt alles super fijn