Princess 212092 Black Steel Blender - 1.5L - 1000W - 4 Snelheden - Zwart

Princess 212092 Black Steel Blender - 1.5L - 1000W - 4 Snelheden - Zwart

Dit product wordt aangeboden door 6 aanbieders met een prijs vanaf € 33,99Bekijk alle aanbieders
Chique blender - werkt perfect voor smoothies13-02-2024

Chique Blender - voor alles inzetbaar

Gedurende een periode van twee weken heb ik het genoegen gehad om deze blender te testen, en ik ben aangenaam verrast door zijn prestaties. Als liefhebber van smoothies en andere shakes was ik blij te ontdekken dat deze blender moeiteloos door bevroren fruit en ijs heen snijdt. De verschillende snelheidsstanden zijn uiterst handig en maken het eenvoudig om de gewenste consistentie te bereiken. Persoonlijk ben ik ook erg te spreken over het design van de blender. Het matte zwarte uiterlijk past uitstekend in een moderne keuken, en het valt niet overdreven op zoals sommige andere blenders wel eens kunnen doen. Bovendien is het formaat van de blender ideaal, groot genoeg om aanzienlijke hoeveelheden te kunnen blenden. Een enkel minpuntje dat ik heb ervaren, is dat de messen niet verwijderbaar zijn. Dit maakt het wat lastiger om de onderkant schoon te maken en vergt enige handigheid. Desalniettemin ben ik van mening dat de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend is en dat je met deze blender vrijwel alles kunt maken wat je maar wilt.
Pluspunten
  • Goed design
  • Makkelijk los te koppelen
Minpunten
  • Messen zijn niet verwijderbaar