De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 157 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch ErgoMixx MSM66120 Staafmixer - 600W - 12 Snelheden - Grijs/Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Handig in gebruik en voor mij biedt dit apparaat de mogelijkheden waar ik voor gekozen heb.Mixt en hakt goed.Spat niet.Eenvoudig schoon te maken en neemt weinig ruimte in.
Prima apparaat, duurzaam en met lange steel, makkelijk voor direct gebruik in de wat hogere pannen.
Minpuntjes zijn dat er geen garde bij geleverd wordt en dat je er geen ijs mee kan hakken.
Mooie staafmixer met lange mixer, die makkelijk in elke beker past. Handig ook dat je de mixer eruit kunt halen en apart kunt schoonmaken. Mixer kan ook in vaatwasser. Het handvat is stevig en zwaar dus bij een stevig sapje schiet hij niet gelijk weg. Een goede aankoop.
Makkelijk in gebruik. Gebruiksaanwijzing niet heel snel te lezen. Gebruiksaanwijzing zou misschien wel iets simpeler mogen. Want het is een makkelijk te gebruiken apparaat.
Ik heb de staafmixer 1 maal gebruikt en dat was om uien te versnipperen. Dat ging perfect.
Staafmixer heeft een mooi, degelijk gewicht. De messen voldoen prima en het formaat van de bakjes is goed. Ik ben er blij mee.
Het is vrij zware, degelijke machine met meer dan genoeg vermogen. We gebruiken hem vooral voor het pureren van soepen en dit doet hij moeiteloos. Het apparaat ligt prettig in de hand.
degelijk en makkelijk in gebruik. Scherpe messen. Er zitten accessoires bij om te hakken en te mixen. Handig en ook die zijn van degelijke kwaliteit. het RVS staaf is vooral handig in warme gerechten.
Stevige staafmixer met goede capaciteit qua motorsterkte, robuustheid en functionaliteit. In het verleden al eerder een Bosch staafmixer gehad. Andere staafmixers geprobeerd maar keren toch terug naar de Bosch.
De multi-functionaliteit werkt in de praktijk ook! Room kloppen kan er niet mee dan moet je een duurdere uitvoering kopen. Een losse opzet -mixer is niet in de handel voorzover ik kan zien.
Werkt naar behoren! Ziet er netjes uit, voelt kwalitatief goed aan. De pompoensoep was binnen 20 sec geheel egaal. Hakbakje nog niet uitgeprobeerd, maar ook dat zag er netjes uit.