Black & Decker GW3030 - Reviews

Specificaties
Motor
elektro 230 V
Blaascapaciteit
418 km/h
Gewicht
4,8 kg

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JP Ghijsens 30-08-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
De eerste dag meteen de rits van de zak kapot. ook is de volle zak erg zwaar. Deze hangt aan een fragiel lusje aan de zuigpijp.
Niet wat ik er van verwacht had.
Geschreven voor: Black & Decker GW3030

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

robert john 26-11-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
blaaskracht valt erg tegen, is niet meer dan mijn oude Flymo 1600watt.
zuigkracht vrij goed, maar....zuig geen natte bladeren!!
de vermaalde bladeren gaan als een soort papje in de holte rond het motorblad zitten en da's er heel lastig uit te krijgen.

Conclusie:
prima bladzuiger voor droge bladeren, als bladblazer minder geschikt
Geschreven voor: Black & Decker GW3030

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend
RICHARDW82 03-12-2013

Beste Robert John,

De Black en Decker GW3030 heeft in tegenstelling tot zijn voorganger toch een metalen motorblad? Ik dacht dat dit ter voorkoming van vastzittend nat blad zou zijn maar uit je review blijkt dit niet het geval te zijn. Ik hoor graag of dit de versie met metalen motorblad is

Bvd

robert john 05-12-2013

het is idd de versie met een metalen motorblad

Reageer

W.Basten 09-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

onvreden gw3030

Algemene score

3,0
miskoop de black&decker gw3030 faalt op alle punten !
monteren
demonteren
opvangzak was na 3x gebruik al stuk (lusje)

Minpunten

  • demonteren
  • opvangzak
Geschreven voor: Black & Decker GW3030

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Miep 15-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Toppertje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik doe er alleen maar de bladeren mee opzuigen! Is handzaam nog net niet te zwaar ook niet met bladeren in de zak en zuigt enorm!... ook nog in te stellen op minder zuigkracht. Ik vond het een toppertje en bij de doe het zelf winkel 75,00 betaald

Pluspunten

  • Handzaam
  • Zuigkracht regelbaar
Geschreven voor: Black & Decker GW3030

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J.vd.Ploeg 19-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

GW 3030

Algemene score

10,0
Geweldige machine, maar nu heb ik een ongelukje gehad met het blaaspijpje, kan dit niet meer aansluiten op de motor, ik heb het over een GW 30-30 waar kan ik zo,n los onderdeel kopen of bestelllen?
Geschreven voor: Black & Decker GW3030

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnM 09-06-2017
  • Product paar weken in bezit

blaast goed

Algemene score

5,0
Valt mij tegen, na een maand al stuk, is ook veel werk om te bouwen van zuigen naar blazen of andersom, ruimte rond rotor zit snel dicht waardoor je deze vaak schoon moet maken

Pluspunten

  • goede blaaskracht

Minpunten

  • onhandig
Geschreven voor: Black & Decker GW3030

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer