Smartphone-aanbiedingen tijdens Black Friday

Black Friday: Smartphone kopen en aanbiedingen

Wil je een nieuwe smartphone kopen? Gegarandeerd dat je tijdens Black Friday mooie smartphone-deals kunt scoren. Zowel high-end als budget-smartphones worden aangeboden met flinke kortingen. Wil je zeker weten dat je de beste smartphone-aanbieding vindt? Lees dan snel verder!

Smartphones en Black Friday vormen een populaire combinatie. De afgelopen jaren hebben we gezien dat er op de laatste vrijdag van november heel wat kortingen op mobieltjes worden gegeven. Een mooi moment dus om een goedkope smartphone te scoren – of om een dure smartphone voor een lagere prijs te vinden (wie weet stunt er wel iemand met een iPhone 12 aanbieding!). Maar hoe vind je nu de beste Black Friday smartphone-deal?

Black Friday 2020: vind de beste smartphone

Natuurlijk is het verleidelijk om op 27 november als een malle te gaan shoppen, maar het is slimmer om een beetje aan voorbereiding te doen. Want het is wel zo handig als je al weet of je een Android-smartphone wilt of liever een iPhone.

Wil je een Android-toestel, dan moet je bepalen welk merk: ga je bijvoorbeeld voor een Samsung Galaxy of heeft een Nokia je voorkeur? Of heb je – ondanks alles wat er speelt – toch het liefst een Huawei, zoals de Huawei P30 (Lite)?

Wil je een iPhone, dan moet je bepalen welk model. Wil je bijvoorbeeld de iPhone 12 kopen, een van de nieuwe modellen, of zoek je bijvoorbeeld een iPhone XR los toestel, dus een ouder model?

Black Friday smartphone kiezen: schermgrootte, opslagcapaciteit en camera

Heb je de keuze tussen iOS en Android gemaakt, dat kun je naar andere features gaan kijken. Wat is jouw ideale schermgrootte? Hoeveel GB opslagruimte moet de smartphone bieden? En welke eisen stel je aan de smartphone-camera?

In de smartphone-sectie op Kieskeurig.nl kun je op al deze (en andere) features filteren. Heb je dat gedaan, dan houd je een selectie smartphones over – en dat zijn de smartphones die je rond Black Friday goed in de gaten moet houden om te zien of ze met korting worden aangeboden, of dat er misschien een mooie cashback-actie voor loopt.

De beste Black Friday deals voor smartphones scoor je zo:

Er zijn verschillende manieren om de beste deals te vinden. Je kunt bijvoorbeeld een prijsalert aanmaken. Als je op een smartphone klikt, kom je op een overzichtspagina waarop je rechts ziet staan: Prijsalert. Vul hier je e-mailadres in én de maximum prijs die je voor het toestel betalen wilt. Daalt de prijs tot dat bedrag, dan krijg je een mailtje. Makkelijk hè? Een tweede manier is regelmatig kijken op onze Black Friday-pagina, waar we tijdens het Black Friday-weekend bijhouden wat er allemaal voor aanbiedingen en acties zijn. Ook nuttig is de Kieskeurig Prijsdalers-pagina, waarop je in één oogopslag kunt zien met hoeveel procent de prijs van populaire producten gedaald is. Wil je alleen prijsdalingen van smartphones zien? Check dan deze pagina.

Black Friday Android-deals

Wil je tijdens Black Friday Nederland een goedkope Android-telefoon scoren, dan hebben we in de stap hierboven uitgelegd hoe je de beste deals kunt vinden. Wat je daarnaast kunt doen is de socials van grote webshops in de gaten houden, en de socials van de smartphone-merken zelf. Welke Android-smartphones er tijdens Black Friday met mooie kortingen worden aangeboden, is nog niet bekend, maar je kunt er van uitgaan dat er met alle grote merken mooie acties zullen lopen. Dus of je nu een Samsung smartphone zoekt, een Sony smartphone, een Huawei smartphone of een Xiaomi smartphone: 27 november 2020 is dé dag om te slagen.

Black Friday iPhone-deals

Ben je op zoek naar een iPhone? Ook dan is de kans dat je tijdens Black Friday 2020 slaagt groot. Veel webwinkels stunten met iPhone-aanbiedingen. Het gaat daarbij vaak om de allernieuwste modellen, maar ook net wat oudere iPhoneskun je (flink) voordeliger kopen. De kans is ook groot dat je voordelig een iPhone X kopen kunt, of modellen van nog een generatie eerder.

Behalve bij webwinkels kun je ook bij Apple zelf kijken. Als we ervan uitgaan dat Apple dit jaar hetzelfde doet als tijdens Black Friday 2019, dan verwachten we dat je geen rechtstreekse korting krijgt op een iPhone. Waarschijnlijker is dat Apple, net als in 2019, je een cadeaubon krijgt wanneer je een iPhone koopt. Vorig jaar kreeg je bijvoorbeeld bij een iPhone 8 een bon van 50 euro cadeau. Benieuwd waar Apple tijdens Black Friday 2020 mee komt en wat de acties zijn wanneer je een iPhone 11 kopen wilt - en of er misschien een mooie iPhone 11 Pro aanbieding is!

Meer deals? Check ze allemaal op onze Prijsdalers-pagina

Naar de deals!