Philips Compacte keramische verwarming Zwart - Tafelmodel - Touch bediening

Philips Compacte keramische verwarming Zwart - Tafelmodel - Touch bediening - Bijverwarming

Dit product wordt aangeboden door 6 aanbieders met een prijs vanaf € 79,00Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 30 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Compacte keramische verwarming Zwart - Tafelmodel - Touch bediening op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Michaelg19-10-2024

Verwarm je ruimte snel en goed

Ik heb dit product een aantal weken mogen testen en moet zeggen dat ik er uiterst tevreden mee ben. Ik had me aangemeld omdat ik wilde weten, i.v.m. thuiswerken of deze de kamer (3m x 4.5m) goed verwarmt krijgt. Ik kan met zekerheid zeggen dat deze het goed doet. De unit zelf heeft een goed formaat, niet te klein en niet te groot i.v.m. dragen naar een andere plaats. Op mijn kantoor staat ie op de tafel naast de mijne waar ik werk. De unit is makkelijk in bediening, als je hem aanzet kun je kiezen welke mogelijkheid je wilt gebruiken, lage temperatuur of hoge temperatuur, draaien of gewoon stil staand naar 1 richting blazen. Ikzelf heb het meest de auto mode gebruikt, daarbij schakelt ie automatisch terug als een ingesteld temperatuur via de app is ingesteld, erg handig. Het apparaat is redelijkerwijs stil, als je hem gewoon gebruikt geen probleem, bij automatische stand, schakelt ie vaak heen en weer wat wel wat klik geluiden veroorzaakt en wat ik af en toe wel als hinderlijk kan omschrijven, het is alsof je telkens op een muis zit te klikken. De app is makkelijk te bedienen en heeft een paar voordelen, je kunt er de tijd mee instellen schema’s opstellen en de temperatuur mee instellen, dus zeker eerst installeren voor gebruik. Overal als een kamer wilt verwarmen met gezette temperatuur en die het moet bijhouden is het een goed apparaat, hij is effectief en doet wat ie moet doen, met een gebruiksvriendelijke app.
Pluspunten
  • Makkelijk in bediening
  • Instelbare temperatuur
  • Verspreid de warmte zelf
  • makkelijk app
  • Tijdschema om voor te verwarmen
Minpunten
  • Klik geluiden
  • 1900 W verbruik
t**************@l******17-10-2024

Compact en snel warm

Mooi apparaat maar erg verwarrend. Onze slaap- en werkkamer bevatten geen verwarming dus een losse verwarming is ideaal. We hebben de verwarming vaak getest op de werkkamer en het is echt in no-time lekker en aangenaam werken! Ook de verwarming net voor het slapen gaan op de slaapkamer aanzetten is net wat aangenamer met omkleden. Wat ik vervelend vind is dat je soms twee keer moet drukken op de aanknop of het apparaat niet lijkt te verwarmen maar alleen geluid maakt en later ineens nog harder geluid en dan lijkt hij wel te verwarmen. Ook werkt het roteren niet altijd meteen en zou ik het fijn vinden als je de temperatuur op het apparaat kunt zien/regelen.
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Lichtgewicht
  • Snel warm
Minpunten
  • Onduidelijke werkwijze
  • Geen temperatuur te zien
soepah17-10-2024

Wat een lekkere verwarming!

Wat een lekkere verwarming! Regelmatig krijg ik het in de winter wat koud op mijn werkkamer. Vooral mijn voeten worden dan koud en dat werkt niet prettig. Wat heerlijk dat er een mini verwarming is die je lekker onder je bureau kunt zetten en daardoor je voeten heerlijk verwarmt, echt een aanrader! Nu moet ik zeggen dat het geluidsniveau niet helemaal is met wat ik verwacht had. Dit apparaat wordt aangeprezen als muisstil, maar als je even wilt bijverwarmen maakt hij toch best wat geluid. Meestal zet ik hem gewoon even kort aan zodat ik weer opwarm dus op zich vind ik dat niet storend. Natuurlijk is hij in een lage stand wel een heel stuk stiller. Handig vind ik de functie dat je dit apparaat ook als ventilator kunt gebruiken in de zomer. De app bediening werkt ook prima. Wel jammer dat je niet alles op het apparaat in kunt stellen. Precieze graden moet je echt kiezen via de app. Al met al ben ik blij dat ik dit product heb mogen testen!
Pluspunten
  • ook geschikt als ventilator
Minpunten
  • niet muisstil
  • niet alles via apparaat zelf in te stellen
Luuk Smeyers17-10-2024

Praktisch en Efficiënt

Ik heb de kans gekregen om de Philips compacte verwarming te testen en ben er erg tevreden over. Het apparaat is eenvoudig in gebruik dankzij het simpele bedieningspaneel, waardoor je hem zo aanzet zonder gedoe. Het strakke, moderne ontwerp past perfect in een kleine studeerkamer of slaapkamer en neemt nauwelijks ruimte in beslag. Ondanks zijn compacte formaat levert het apparaat verrassend veel warmte, ideaal voor de koude dagen. De bijbehorende app is leuk om te hebben, maar voegt niet veel extra toe; handmatig instellen is net zo makkelijk. Wat me echt opviel, is hoe stil hij is, zelfs op de hoogste stand. Je kunt rustig studeren of slapen zonder dat je afgeleid wordt door het geluid. Echt een aanrader voor wie op zoek is naar een kleine, stille verwarming.
Pluspunten
  • Modern design
  • Klein
  • Makkelijke besturing
Minpunten
  • Geen specifieke temperatuur instellen
s*************@h**********13-10-2024
Deze compacte verwarming van Philips is erg fijn. Ten eerste ziet hij er erg mooi en goed afgewerkt uit. Hij misstaat daarom totaal niet in je interieur. Wat ons verder erg goed bevalt is dat hij heel stil is. Hij geeft een piepje als je hem aandoet of als je op een knopje doet, maar verder hoor je hem vrijwel niet. Wij hebben het apparaat in de babykamer staan en ons kindje wordt daarom niet wakker van het geluid. Dit is erg fijn! Ook heeft de verwarming een omvalbescherming en dit is natuurlijk een ‘must’ op de babykamer. Het is erg handig dat je het apparaat via een app kunt instellen. Wat we tijdens het testen van het product wel een nadeel vonden is dat je de temperatuur alleen via de app kunt instellen en niet op het apparaat zelf.