Qlima SRE3531C-2 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Qlima SRE3531C-2 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

4,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wendy 17-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Goed en goedkope verwarming

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Qlima SRE3531C-2

Algemene score

10,0
Mooi formaat en erg handig in gebruik.
Hij staat bij ons op de zolder (slaapkamer) schakelt automatisch uit als de gewenste temp is bereikt.

Pluspunten

  • Formaat.
  • Timer
  • Logische bediening
  • Co2 beveiliging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.L 10-04-2021
  • Product gekocht

Storing E 17

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Qlima SRE3531C-2

Algemene score

5,0
De qlima kachel, maakt de caravan snel warm.
Het grote nadeel was na een half uur storing E 17 kachel uit en in de kou.
We hebben als oplossing de kachel op balkjes zetten van 3cm hoog en zorgen dat het gat aan onderkant vrij blijft, zodat de lucht kan circuleren. Na deze actie is de storing niet meer gekomen.
Nu dus tevreden over de aankoop.
Wel een raampje open zetten voor voldoende ventilatie.

Pluspunten

  • Snel warm

Minpunten

  • Storing E17

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Chaletaandeijssel.nl 08-03-2021
  • Product gekocht

Qlima laserkachel bevalt niet

Geschreven voor: Qlima SRE3531C-2

Algemene score

3,0
We hebben deze laserkachel gekocht voor ons chalet. Maar het wordt niet warmer dan 13 graden want na een half uur slaat hij af met de melding/code E17 dwz teveel CO2. Resetten helpt niet, de foutmelding komt steeds terug. (We hebben een CO2 melder in het chalet hangen maar die gaat niet af.)Ook als we de ventilator in het chalet aanzetten. De ramen van het chalet beslaan als de kachel aanstaat.
Kortom voor ons is het een miskoop en we kunnen deze kachel helaas niet aanbevelen.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Mooi compact

Minpunten

  • Slaat steeds af
  • Dure brandstof
  • Ramen beslaan

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

M van Wijland 10-02-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Olie kachel - Qlima SRE 3531 C-2

Geschreven voor: Qlima SRE3531C-2

Algemene score

1,0
Gekocht voor in een tuinhuisje
Na een paar minuten de melding E17 = CO2 gehalte te hoog.
Dan gaat de kachel uit en kan dan 10 minuten niet meer aangezet worden.
Deze melding blijft bij het opnieuw aanzetten terug komen.
Een mooie kachel maar GEEN aanrader.

Minpunten

  • Gaat steeds uit

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

danu 10-01-2021
  • Product gekocht

Qlima sre 3531 c-2

Geschreven voor: Qlima SRE3531C-2

Algemene score

1,0
Qlima sre 3531 c-2 is een miskoop voor iedereen mens. nooit kopen.
dit kachel geeft na 1 uur een fout melding E17 dat betekent geen voeldoende zuurstof in huis. en we als mensen leven nog. hoe kan dat nou Qlima. hahaha.
Qlima zegt dat jij een kleine ventilator achter het kache aanzetten. om de kachel na uurtje afkoelen en die ruimte ventelleren. deur en raam open.
beste lezer ik moet der deur constant 5cm oplaten anders de kachel springt uit E17 melding op display.het huis en kachel word niet waarm dan 13 grad omdat de deur moet ophouden. dus ik zet in de koud
huis waar heeft het zin als een kachel met open deur aanlaten en nog ventilators achter kachel aan laten.
dit nom ik een fabriek fout van Qlima en qlima verdiend een koude douch.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Karin 28-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Miskoop van de eeuw

Geschreven voor: Qlima SRE3531C-2

Algemene score

1,0
Dit is echt de miskoop van de eeuw. Als vervanging voor onze oude Zibro deze gekocht voor in de stacaravan. Vanaf het begin af aan gaf dit ding de melding E17, te weinig zuurstof in de ruimte. Dit terwijl er altijd een raampje en soms ook een deur openstaat. Maar ook dan slaat ie na 3 kwartier af. Daarbij wordt het niet warmer dan 20 graden in de caravan. De Zibro konden we, als het erg koud was, 's nachts op 14 graden laten staan, in de caravan bleef het dan 18 graden. Nooit sloeg ie af. En binnen anderhalf uur was het 23 graden in de caravan. Echt heel erg veel spijt van deze aankoop.

Minpunten

  • Slaat af na 3 kwartier
  • Warmt niet goed op

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Diny maas 09-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie maat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Qlima SRE3531C-2

Algemene score

9,0
Fijne kachel. Was binnen een paar minuten op temperatuur. Handige functies oa timer, en instellen op vaste temperatuur. En heel zuinig.

Pluspunten

  • Ruikt bijna niet en zuinig
  • Snel heerlijk warm

Minpunten

  • Je hoort de ven maar is niet storend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Qlima Laserkachel

Geschreven voor: Qlima SRE3531C-2

Algemene score

5,0
Aangeschaft voor de stacaravan.
Na 5 minuten al de melding E17 = CO2 gehalte te hoog, zelfs bij 3 ramen en een deur open.
Zelfs een electrische kachel erachter gezet voor extra windwerveling.

De melding blijft terug komen.
Alleen op de spaarstand lukt het om 15 minuten deze kachel aan te kunnen hebben.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer