Philips PerfectDraft 5000 Series HD3761/60 - Zwart - Biertap

Philips PerfectDraft 5000 Series HD3761/60 - Zwart - Biertap

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 210,00Bekijk alle aanbieders
fment***@g********27-01-2025

Prima Thuistap !!

Ik heb de afgelopen weken de gelegenheid gekregen om de Thuistap te testen. Test review A)Algemene beleving Het werkt echt. Eenvoudig, voelt vertrouwd, makkelijk en een lekker pilsje van de tap wanneer je wil. Bij de levering ook gelijk een fust van Hertog Jan gekocht, dit is gewoon bij de Jumbo te halen evenals Jupiler. Er zijn echter veel meer smaken ( 40+) te verkrijgen (ook speciaal bier), dit kun je eenvoudig online bestellen. B) Geluid: Af en toe bij het tappen maakt ie wat meer geluid (onregelmatig) maar dit is zeker niet bezwarend. In ruste hoor je een ventilator draaien. Als het huis geheel stil is hoor je dat een beetje als je dichtbij staat. Met radio of TV hoor je het helemaal niet. C) Koelen: Vaste temperatuur van 3 gr Celsius. Dit is voor mij eigenlijk iets te fris. Dit is niet instelbaar. Dit zou voor mij een reden zijn om de luxere versie van de Perfect draft te kopen (met display) omdat je daar de temperatuur kunt regelen. Na een nacht is de fust geheel gekoeld op temperatuur van 3 gr. Celsius dan gaat ook het groene lampje aan. D) Omvang De tap is niet klein (voor gebruik in de keuken). Ik heb de tap in de hoek van de keuken geplaatst. Dit was toch al een hoek die ik niet gebruikte dus dan valt het mee. Als je een aparte ruimte hebt voor de tap dan maakt het niet veel uit. E) handig in gebruik : Ja, zeker. Gezellig tappen en je bent klaar. Gaat ook heel vertrouwd/makkelijk. Ik heb helaas nog geen feestje gehad maar zit er eigenlijk wel op te wachten dat de gasten zelf kunnen tappen :) Het is supereenvoudig aan te sluiten je hoeft eigenlijk de handleiding niet te lezen. F) schoonmaken Hoef je eigenlijk niet. Via de app van perfect draft kun je bijhouden wanneer je de tap hebt geopend. Hierna is het bier 1 maand houdbaar. Bij elk nieuw vaatje wordt een bierslangetje geleverd dus het blijft hygiënisch / schoon.
Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Mooie kleur
  • speciaalbieren verkrijgbaar
Minpunten
  • temperatuur niet instelbaar