Alecto Fysic FX-6020 DECT Phone - Black - 2 Handsets

Alecto Fysic FX-6020 DECT Phone - Black - 2 Handsets - Bedrade telefoons

Alecto Fysic FX-6020 DECT Phone - Black - 2 Handsets - Bedrade telefoons

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 84,99Bekijk alle aanbieders
7.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 86 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Alecto Fysic FX-6020 DECT Phone - Black - 2 Handsets op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

arnebut09-11-2015
deze toestellen voor opa en oma gekocht, zij kunnen er goed mee overweg en het geluidsnivo is perfect voor deze oudere mensen.
Ton01125817-10-2015
Dit is de tweede keer dat ik dit toestel voor mijn moeder (88) besteld heb. De eerste set staat nu bij mij in huis. Na drie jaren gebruik door mijn moeder viel er op de display van alles uit. Dit vond mijn moeder een probleem terwijl er wel gewoon mee gebeld kan worden, nu door mij dus. Op verzoek van moeder na drie jaren weer hetzelfde model besteld. Dus is zij er volgens mij meer dan tevreden over. Omdat ik het toestel voor moeder instel, ben ik aangewezen op de handleiding. Voor senioren zoals mijn moeder zitten er veel te veel opties op deze telefoon die zij nooit gebruikt. Dat is zonde. Voor haar zouden meerdere toetsen zoals M1, M2 en M3 een uitkomst zijn. Het enige wat zij zelf nog wel vaak gebruikt is de speakerfunctie.
Zuster215-09-2015
Het is een ideaal toestel voor oudere. Ik heb hem gekocht voor mijn zuster en haar man, beide zijn slechthorend. Ook het voorprogrammeren van de snel keuzen toetsen ging heel eenvoudig. De nummer toetsen zijn echt heel groot en duidelijk te lezen. Ik ga nog wel die extra bel met licht signaal kopen. De gebruiksaanwijzing is ook heel begrijpelijk en overzichtelijk. gewoon een aanrader voor een leuke prijs. Henriette
Willem666927-08-2015
Prima toestel voor dit geld; ligt stevig in de hand en is logisch opgebouwd. Makkelijk in gebruik met de memory knoppen en de grote toetsen.
S.Bouwman17-02-2015
Gebruiksvriendelijk toestel voor ouderen. De drie toetsen m1, m2 en m3 zijn erg handig. Deze toetsen kunnen worden gekoppeld aan de meest gebruikte nummers, waardoor er enkel een paar seconde gedrukt hoeft te worden op één van de knoppen om te kunnen bellen. Duidelijke grote toetsen en goed geluid.
RvanH17-12-2014
Toestel gekocht voor mijn moeder (89) die slechtziend (macula degeneratie) en slechthorend (met hoortoestellen) is. Geluidstechnisch is dit toestel voor haar prima, maar qua display en bediening schiet hij voor haar tekort. Het display (dunne, uitgerekte zwarte letters op blauwe achtergrond) is door haar niet af te lezen en ook de bediening van de "tuimelknoppen" (o.a. voor aannemen en verbreken van gesprek) blijkt lastig. De 11 (3+8) voor-te-programmeren voorkeurnummers zijn wel een uitkomst.
veldmann08-12-2014
Prima toestel Ikzelf ben slechthorend en maak gebruik van hoortoestellen. GELUID IS PRIMA.Mijn man ziet slecht en door de grote toesten en groot scherm kan hij dit toestel makkelijk bedienen.
m vd ploeg05-12-2014
ik ben zelf doof en dank zij deze telefoon hoef ik mijn gehoorapparaat niet meer uit te doen .verder is die makkelijk in gebruik . ben er zeer tevreden over
benidorm12-10-2014
Wij hebben deze telefoon nog niet zo lang maar hioj voldoet helemaal aan onze wensen. Grote toetsen,handsfree, een nummerherhalingstoets en gewoon wat makkelijker te bedienen voor mensen die wat ouder zijn, dus niet alleen bejaarden! Deze telefoon is echt een aanrader.
ECB7730-04-2012
3.0
3.0
Gekocht als seniorentoestel voor mijn moeder. Telefoon is wel goed, maar mensen op hoge leeftijd snappen het principe van TELEFOONBOEK OPENEN en dan gaan BLADEREN met pijltjestoets niet. Voor ouderen op hoge leeftijd moet er gewoon één knop apart zijn voor elke handeling en maximaal tien geheugens. Niet één knop voor meerdere functies dat begrijpen ze niet.