De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 86 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Alecto Fysic FX-6020 DECT Phone - Black - 2 Handsets op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik vind het een mooie duidelijke telefoon, goed scherm ,goed geluid.
Het feit dat er op de basisstation meerdere telefoons aangesloten kunnen worden is top.
Hebben het toestel voor mijn ouders gekocht.
Nadat ze het toestel goed konden waren ze zeer tevreden.
In het begin hadden ze wel wat problemen met opnemen! Maar na enige oefening gaat dat nu prima.
Extra boost knop voor hoorapparaat werkt ook prima!
Telefoon ligt goed in de hand en tegen het oor aan. Het display is beter leesbaar in tegenstelling tot de 5000 serie, veel beter als je wat slechter ziet. Het menu is duidelijk en makkelijk te volgen voor het invoeren van contacten of het veranderen van instellingen.
Mijn moeder trilt erg en heeft geen moeite de grote toetsen in te drukken. Ivm haar slechte gehoor maakt ze graag gebruik van de handsfree functie, het geluid is dan harder.
We hadden eerst de 5520 maar het display daarvan is onduidelijker dus zijn nu erg blij met de 6020.
Pluspunten
Grote toetsen. Groot duidelijk display
Goed voor bevende handen door de grote
Prijs kwaliteit verhouding is top
Handsfree hard volume mogelijk
Minpunten
Het gespreksvolume mocht van ons wel harder
Het volume wordt temakkelijk per ongeluk veranderd
Fijn groot model, ligt perfect in de hand. Ook niet te licht. Zeer duidelijk toetsenbord. Ook de volume regelingen zijn optimaal.
Zeer handig zijn de drie snelkeuzetoetsen.
Toestel bevat grote duidelijke toetsen en is makkelijk in gebruik wat m.n. voor ouderen makkelijk is.
Nummers in geheugen kunnen makkelijk gekozen worden, alleen programmering van M1-M3 toetsen is onduidelijk
Goede telefoon. Gebruiksaanwijzijng is een beetje ingewikkeld. Dit komt ook door de vele mogenlijkheden. Jammer is het dat je de telefoons beide apart moet instellen.
Ik vind dit vooral voor oudere mensen die niet zo goed meer zien geweldig.
Ook het geluid is duidelijk.
Wat ook fijn is aan dit toestel zijn de grote toetsen.
Al met al fijn duidelijk en makkelijk te bedienen.
Ik heb er 2 oudere mensen heel blij mee gemaakt.
De tele
Toestel FX6020 met 2 handsets, gekocht voor Schoonmoeder van 84 jaar.
De Fysic FX6020 is voorzien van grote handsets met grote toetsen en groot display.
Het geluid is goed instelbaar, en de boost funktie werkt goed. Wel is het jammer dat het knopje om de boostfunktie te gebruiken erg klein is en aan de zijkant zit. Voor op het toestel zou m.i. beter zijn.
Het programeren van de contacten jijst gaat goed, maar het is dan wel weer jammer dat je deze lijst niet kan oversturen naar de 2e handset. Ook het aantal karakters voor de naam is te weinig. Slechts 8 karakters voor de naam, en 20 voor het nummer.
Het kiezen vanuit de contactlijst is omslachtig. Je moet eerst 2x op OK toest drukken voordat je met de pijltjestoets het juiste contact kan kiezen. Deze funktie zit te diep in het systeem verborgen. Ik kreeg dit moeilijk uitgelegd.
Ook het display zou beter kunnen Het lettertype is soms moeilijk leesbaar met deze smalle lijnen.
Verder is het een mooi toestel met een redelijk tot goede prijs kwaliteit vehouding.
Ik heb deze telefoon voor mijn moeder ( 86 ) gekocht, ze ziet wat slechter en is beginnend dementerend. deze telefoon heeft grote duidelijke toetsen en je kunt hem heel goed instellen naar de eigen keuze. Vooral de voorkeurkeuze toetsen M1, M2 en M3 zijn makkelijk.
Het is een mooi stevig apparaat. Duidelijk te lezen scherm en grote cijfertoetsen. In begin nog onwennig dat de "aan"-toets en "uit"-toets alleen werkt als je de onderkant van de toets indrukt.
Gekocht voor mijn moeder, is er zeer tevreden mee . Goede telefoon met zeer duidelijke grote knoppen, luide bel en licht zeer goed in de hand.
Nadeel gebruiksaanwijzing behoorlijk ingewikkeld.
Groot scherm en cijfers, zeer geschikt voor ouderen
Groot scherm en cijfers, zeer geschikt voor ouderen, telefoonboek makkelijk in te voeren.
Klein nadeel, telefoonnummers moeten in beide telefoons ingevoerd worden en weinig karakters in scherm. Maar ondanks deze nadelen een uitstekende telefoon.
We zochten toestellen met grote cijfers op de toetsen.
Invoeren van de nummers gaat goed.
Handleiding is erg kompleet.
Groot minpunt: Je kunt het telefoonboek niet van de ene naar de andere telefoon overzetten.
Duidelijk toestel, zeer geschikt voor oudere mensen.
Dit toestel gekocht voor mijn moeder van 94 jaar. Een kaart met een korte beschrijving van de functies gemaakt om ernaast te houden voor in het begin en het werkt prima.
Duidelijk leesbaar scherm, handige grote toetsen en het geluid is goed hoorbaar ook met gehoorapparaat. Handige boost functie om het geluid snel harder te zetten. Navigeren naar en in het telefoonboek is ook geen probleem.
dit toestel, inclusief set Fysic 6020, aangeschaft voor ouders (beiden ruim 80 jarige leeftijd).
Ze zijn erg erg blij mee om reden van gemakkelijke bediening, duidelijke toetsen, boostfunctie voor helder geluid én geschikt voor duidelijk geluid voor gehoorapparaatdragers (wat ze beiden zijn).
Prima toestel met grote toetsen. Zeker voor ouderen goed te hanteren. Ziet er fraai uit en werkt goed. Handsfree bellen gaat heel erg goed met duidelijk geluid. Kan slecht 1 min-punt benoemen: je kunt het telefoonboek niet kopiëren naar het tweede toestel. Eenmalig ongemak. Verder had het basis geluid in de hoogste stand iets harder mogen zijn. De boostknop aan de zijkant compenseert dit weer.