Philips Avent SCD713/26 Babyfoon - DECT - 330m Bereik - Nachtlampje - Slaapliedjes

Dit product wordt aangeboden door 6 aanbieders met een prijs vanaf € 83,99Bekijk alle aanbieders
ynnej0408-02-2019

Gebruiksvriendelijke en veilige babyfoon

De babyfoon is gemakkelijk in gebruik. Je zet de babyunit op de slaapkamer neer en de ouderunit op een plek waar jij het fijn vindt en je hebt helder geluid van de geluiden op de babykamer. Via de ouderunit kun je slaapliedjes aan en uit zetten en hierin zelfs variëren. Wij hebben daardoor ontdekt welk slaapliedje het beste past bij ons kind. Verder is het aan en uit zetten van het lampje fijn om dat ook via de ouderunit te kunnen doen. Zo hoeven wij daarvoor niet meer op de kamer te komen. Het enige waar wij even aan moesten wennen, waren de losse kabels om op te laden, dus geen oplaadstation, maar een kabel waardoor die opgeladen wordt. Door het DECT systeem wordt het signaal nooit onderbroken en kan er niemand de babyfoon overnemen.
Pluspunten
  • DECT systeem
  • verschillende slaapliedjes
Minpunten
  • losse snoer