Alecto DBX-125 Full Eco DECT babyfoon Kraakheldere geluidskwaliteit en 100% storingsvrije verbinding Wit - Reviews

Specificaties
tile-Outdoor bereik
300 m bereik (buiten)
Kleur(en)
wit
Max. bereik buiten
300 m
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Alecto DBX-125 Full Eco DECT babyfoon Kraakheldere geluidskwaliteit en 100% storingsvrije verbinding Wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pierre 10-09-2019
  • Product gekocht

Prima aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-125 Full Eco DECT babyfoon Kraakheldere geluidskwaliteit en 100% storingsvrije verbinding Wit

Algemene score

8,0
Werkt goed en simpel. Direct in gebruik te nemen met de bijgeleverde batterijen. Goed signaal en audio duidelijk.
Compact apparaat en toch wat extra functies zoals nachtlamp, terug praten en liedjes.

Pluspunten

  • Compact
  • Eenvoudige installatie
  • Extra functies

Reageer

M. van Leeuwen 26-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

Goed bereik, helder geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-125 Full Eco DECT babyfoon Kraakheldere geluidskwaliteit en 100% storingsvrije verbinding Wit

Algemene score

9,0
We hebben de Alecto babyfoon gekregen via een kerst-keuzecadeau. De babyfoon bevalt uitstekend! Ons huis is goed geïsoleerd waardoor de wifi soms beperkt bereik heeft, maar de babyfoon is gewoon in het gehele huis goed te bereiken. De babyfoon pikt de kleinste geluidjes op, waardoor je echt goed kan horen of de baby slechts wat pruttelt of echt om aandacht vraagt :)

Pluspunten

  • goed bereik
  • helder geluid, pikt alles op.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan 11-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig te bedienen babyfoon die zeer compleet is

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-125 Full Eco DECT babyfoon Kraakheldere geluidskwaliteit en 100% storingsvrije verbinding Wit

Algemene score

8,0
Goed bereik, eenvoudig in gebruik, mooi design, mogelijkheid om te praten met de baby en een groot aantal extra's (slaapliedjes, temperatuur, alarm, lampje dat op afstand bediend kan worden) voor een zeer redelijke prijs.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Geluidskwaliteit
  • Veel extra's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 01-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel geïnstalleerd en makkelijk in gebruik.

Geschreven voor: Alecto DBX-125 Full Eco DECT babyfoon Kraakheldere geluidskwaliteit en 100% storingsvrije verbinding Wit

Algemene score

8,0
Wij zochten een betaalbare babyfoon met DECT en temperatuurmeter. We kwamen uit op de Alecto DBX-125. Veel positieve reacties gelezen op internet en ik snap waarom! Makkelijk te installeren en in gebruik. Werkt zoals het moet! Blij met aankoop.

Pluspunten

  • Werkt zoals het moet
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi om te zien
  • Compact

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Andy.J 28-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Klein en volledig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-125 Full Eco DECT babyfoon Kraakheldere geluidskwaliteit en 100% storingsvrije verbinding Wit

Algemene score

9,0
Ik heb al een tijdje de DBX-125 in gebruik! Nu hij enkele weken functioneert, merk ik dat deze zijn werk fantastisch doet! Het geluid is helder! Het terug spreken is ook heel duidelijk. Het is fijn dat je het luisterstation kan meenemen en deze niet altijd ingeplugd moet zijn zoals het basisstation dat bij je kleintje staat. Dit zou nog een werkpunt kunnen zijn naar de toekomst zodat je deze overal en gemakkelijk kan installeren/meenemen.

Pluspunten

  • compact
  • snel op te stellen
  • luisterstation herlaadbaar

Minpunten

  • basisstation moet in stopcontact

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jac Vissers 24-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Alles wat nodig in 1

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-125 Full Eco DECT babyfoon Kraakheldere geluidskwaliteit en 100% storingsvrije verbinding Wit

Algemene score

9,0
Aangeschaft voor een goede verbinding met bijbehorend geluid: 100 % in orde! Meer is niet nodig tegen 'n zeer redelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Geanina 08-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Compact Babyfoon

Geschreven voor: Alecto DBX-125 Full Eco DECT babyfoon Kraakheldere geluidskwaliteit en 100% storingsvrije verbinding Wit

Algemene score

9,0
Wij hebben deze babyfoon 2 maanden geleden voor onze dochter. Tot nu ben ik tevreden, mooi formaat, niet te groot en makkelijk te bedienen. De babyfoon heeft een goed bereik en de kwaliteit van geluid is goed.

Pluspunten

  • compact
  • kwaliteit van de geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joëlle 03-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-125 Full Eco DECT babyfoon Kraakheldere geluidskwaliteit en 100% storingsvrije verbinding Wit

Algemene score

7,0
Wij moesten een nieuwe omdat de oude plotsklaps kapot ging. Mooie compacte babyfoon. Goed te verzetten in geluidsniveau’s. Ook erg fijn dat je met 1 simpele druk je baby kan kalmeren door, door de babyfoon te praten.
Nadeel is alleen dat de batterij soms ook snel leeg is ondanks dat hij overdag vaak uit staat.
Ondanks dat erg tevreden.

Pluspunten

  • Goed verstelbaar geluid
  • Compact
  • Kan door de babyfoon praten

Minpunten

  • Accu loopt ook leeg als hij uit staat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer