Luvion Easy - Reviews

Specificaties
Camera babyfoon
Ja
Muziek
Nee
Kleuren
blauw, wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 36 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Liaan 22-10-2016
  • Product paar maanden in bezit

Perfecte Babyfoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Pas deze babyfoon gekocht.. Ben erg tevreden over dit product. Heel makkelijk in gebruik. Zeer goed beeld, overdag en s' nacht. Geluid is duidelijk. Handig mee te nemen aan je broekriem.

Pluspunten

  • klein/compact
  • Goede kwaliteit
  • Helder duidelijk beeld
  • Gebruiksvriendelijk
  • Goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Draaijer 11-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Top!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekocht bij 7.5 maand voor onze dochter, nadat ik haar op haar buik aantrof in haar bedje.
Sinds we deze hebben, zien we daadwerkelijk wat er gebeurd, en wanneer ze gewoon wat aan het jengelen is.
Goede accuduur, +- 3dagen, fijn geluid en beeld super in de omgang!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 31-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Nightvision

Algemene score

1,0
Het eerste half jaar best enthousiast. Camera staat wel op een veel te licht voetje, heb hem zelf op een lijmklem gemonteerd. Nu na een half jaar geeft de ouderunit geen nightvision meer . Met daglicht doet die het prima, in het donker alleen een zwart scherm.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Peggy263 25-04-2017
  • Product paar weken in bezit

goede prijs-kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De luvion easy is makkelijk in zijn gebruik, heeft een helder beeld signaal.
Wat fijn is dat er ook een nachtfunctie op zit. (VOX)

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • goed signaal
  • goede prijs

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marco 25-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Doet precies wat ie belooft.
Het apparaat had wat zwaarder mogen zijn. Camera kan vastgeschroefd worden en dat heb ik ook gedaan omdat ik anders bang was dat die valt.
Ook de ontvanger is licht. Dat is wel fijn als je hem aan je riem klemt. Maar aan de kabel staat ie niet echt stevig.
Hij vindt meteen signaal en ook het menu is super simpel.
Ik twijfel een klein beetje aan de termometer. Maar die ga ik nog even vergelijken met een andere thermometer

Pluspunten

  • Simpel menu
  • Goed beeld
  • Meteen ontvangst

Minpunten

  • twijfel aan de termometer
  • ontvanger is heel licht waardoor die snel omvalt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nicolet 24-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima apparaat

Algemene score

9,0
Prima apparaat, voldoet aan de verwachtingen. Prima beeldscherm. Kwaliteit van het geluid niets op aan te merken. Simpele bediening van het apparaat. Gebruiksvriendelijk.
1 klein puntje is wel datje een korte standby tijd hebt.

Pluspunten

  • Goed beeldscherm
  • Handig formaat.

Minpunten

  • Korte standby tijd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

b 16-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Degelijke babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Degelijke babyfoon van goede kwaliteit en handig in gebruik.
Helder display en goed bereik! Prijs is prima!
Ook het geluid is zeer goed. Voelt stevig in de handen aan en is van goede kwaliteit. Ook de levering was erg snel ! Kortom een prima werkende babyfoon.
Afmeting van het scherm is prima. Snel te installeren zeer gebruiksvriendelijk!

Pluspunten

  • degelijk
  • fijn in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kevvdijk 12-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Simpel en goed

Algemene score

9,8
Wat je ziet is wat je krijgt. Een babyfoon met camera voor en die doet wat hij beloofd. Beeld is goed, in het licht en ook snachts. Bereik is ruim voldoende bij ons en het geluid is prima. Verder een temperatuurweergave. Niet duur voor wat je krijgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

INGE 10-06-2016
  • Product kwartaal in bezit

Prima product voor deze prijs.

Algemene score

9,2
Product gekocht in april maar onlangs pas in gebruik genomen. Beeld is goed en scherp genoeg. Er zit weinig vertraging op wat ik erg prettig vind. Nachtzicht is duidelijk voor de afstand die het in de babykamer moet overbruggen. Dit is 2 meter max. Bij ons. Product voelt stevig aan. We wilden eerst een met een nog groter scherm hebben maar uiteindelijk zijn we hier wel blij mee en zien onze dochter duidelijk. Verbeterpunten zou ik zeggen extra adapter in de doos doen aangezien ik soms op en neer loop naar boven als ik 'm op wil laden. Voor de rest gewoon een prima aankoop...zeker voor deze prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bc 08-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Vervelend geruis

Algemene score

2,0
Toestel twee dagen in gebruik en gaan het terugbrengen naar de winkel. Beeldkwaliteit is voldoende, maar geluid is verschrikkelijk, worden er gek van. Er is een continu geruis in het geluid dat sterker is dan het geluid van de baby. Kunnen hierdoor enkel beeld gebruiken zonder geluid, wat natuurlijk niet handig is, tenzij je continu op het schermpje zit te staren om je baby in het oog te houden. Hopelijk kan er een ander toestel worden meegegeven of krijg ik mn geld terug...

Pluspunten

  • beeldkwaliteit

Minpunten

  • zoemend geruis
  • continu blauw licht aan camera dat op baby schijnt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Marieke 17-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Duidelijk beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij raden deze babyfoon aan. Mooie compacte babyfoon met een goede camera. Terugspreekfunctie aanwezig en goede geluidskwaliteit.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Compact

Minpunten

  • Helderheid kleuren van het beeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hanna 24-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Topper

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima babyfoon! Geluid heeft iets vertraging, maar ideaal klein om mee te nemen op vakantie! Het kliksysteem is handig wanneer je aan het schoonmaken bent en de camera aan je blijft geklikt.

Pluspunten

  • Klein
  • Handig

Minpunten

  • Iets geluid vertraging

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Elisabeth 16-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede prijs-kwaliteit verhouding!

Algemene score

8,0
We hebben deze babyfoon gekocht, omdat we toch een babyfoon wilde met camera, omdat onze zoon nogal bewegelijk is in zijn slaap en we elke keer dachten dat hij wakker was, maar dan bleek hij te bewegen/praten in zijn slaap. Het is een prima apparaat, voldoet aan de verwachtingen. Prima beeldscherm. Kwaliteit van het geluid niets op aan te merken. Simpele bediening van het apparaat. Plug and play is ook fijn. Wij vinden het juist prettig dat de vox mode niet zeer gevoelig is, want anders zou hij om de haverklap aanspringen.

Pluspunten

  • plug and play
  • duidelijk beeld dag en nacht
  • goede prijs kwaliteit verhouding
  • Simpele bediening
  • mooi kleine lichte ouder unit

Minpunten

  • Korte batterijduur ouder-unit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Susan 14-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Goeie babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie compacte babyfoon, goed geluid en mooi beeld! goeie prijs en kwaliteitsverhouding. bereik ook goed

Pluspunten

  • mooi beeld
  • goed geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

KHH 12-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gebruiksgemak.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik. Zeer goede prijs en kwaliteit.
Duidelijk en scherp beelscherm. Stoort niet in combi met andere babyfoon.
Kleine en handzame units. Camera op voet makkelijk wendbaar.

Pluspunten

  • Werkt gewoon prima!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TVD 07-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Duidelijk en helder beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne babyfoon met goed en duidelijk beeld. Heel gebruiksvriendelijk. Fijne instellingen qua geluidsniveau en sensitiviteit voor het oppikken van geluiden. Makkelijk mee te nemen door het clipje voor aan je broekriem, maar ook neer te zetten middels een standaardje.
Accu duur is prima, zeker in de VOX stand.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Handzaam formaat
  • Bereik 250 meter
  • Beeld- en geluidskwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

June 16-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Ideaal, doet wat hij moet doen en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang wikken en wegen toch gekozen voor een babyfoon met beeld. Anders ga je toch lopen en kijken bij je kind als je wat hoort (of als het heel stil is ). De luvion easy is ideaal. Echt "plug en play" en zeer makkelijk in gebruik. Beeldkwaliteit is prima, je ziet je kindje goed. Ook in nachtmodus. De "vox" modus zorgt ervoor dat het beeld alleen aan springt bij geluidsdetectie. Dit scheelt behoorlijk in de accuduur.

Nb: het genoemde probleem met de tijd die niet klopt, herken ik niet. De datum/tijd eenmalig ingesteld en loopt gewoon goed.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Makkelijk
  • Handzaam formaat
  • Temperatuurweergave

Minpunten

  • Accuduur ouder module

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Haakie 16-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijk product. Gemakkelijk te hanteren. Zeker aan te raden om de functie "VOX" in te schakelen zodat de accu langer mee zal gaan. Laat je de ontvangunit constant aan staan is de accu naar mijn mening snel leeg.

Pluspunten

  • Gewoon goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

trikerin 11-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
duidelijke beeld.goed geluid,werkt prima,heel tevreden, over deze babyfoonmakkelijke bediening
raad het iedereen aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vlerken 29-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi compact en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg fijn en compacte babyfoon. makkelijk in gebruik en te installeren. Fijn klein maar duidelijk scherm. praktische babyfoon!

Pluspunten

  • Klein compact
  • mooi scherm

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews