Kenwood Moniceiver DMX5020DABS - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Moniceiver DMX5020DABS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ADSJ 05-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Touch screen groot scherm en zeer mooie lay out

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Moniceiver DMX5020DABS

Algemene score

10,0
Pas aangekocht en zeer mooi design, maakt de auto van binnen een stuk mooier en moderner. Zeer groot scherm en touchscreen is iets geweldigs

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Touchscreen
  • Apple car play
  • Mooi design

Minpunten

  • Adapter voor passend te maken zit er niet bij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arduinbloem 03-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Soepele bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Moniceiver DMX5020DABS

Algemene score

8,0
Ik wilde voor mijn T6 een dabs autoradio met groot scherm voor navigatie en telefoon, achteruitrijcamera, geschikt voor Apple CarPlay en verder geen flauwekul. Ik heb deze Kenwood nu een aantal weken en hij doet het naar behoren. Uitstekende ontvangst en geluidsinstelling. Elke functie (bellen, radio, nav.) heeft de mogelijkheid en geheugen van eigen volume-instelling, zoals het hoort. Moest wel wennen aan ‘opwarmen’ of traag opstarten - duurt een wel een aantal seconden - het is natuurlijk meer een computer dan simpele radio.

Pluspunten

  • Goed en helder beeld
  • Ruim instellingenmenu
  • Goede ontvangst, ook op fm

Minpunten

  • ‘mech-less’ alles schermtoetsen
  • Geen draaibare Volumeknop !!!

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Colin 09-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De perfecte headunit voor je auto!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Moniceiver DMX5020DABS

Algemene score

9,0
Ik had dit product aanbevolen gekregen van een vriend van mij. De Kenwood bezit alles wat ik veel gebruik zoals, Apple CarPlay, achteruitrijcamera en de radiozenders. Mijn geluidskwaliteit is ook erg goed vooruitgegaan. Ik raad dit product aan voor iemand die op zoek is naar een nieuwe autoradio met alle opties die je nodig hebt!

Pluspunten

  • Apple CarPlay
  • Achteruitrijcamera input
  • Groot scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tranjir 07-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak uiterlijk, fantastische ontvangst en geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Moniceiver DMX5020DABS

Algemene score

9,0
Mijn eerste Volvo autoradio met CD speler was aan vervanging toe. Na informatie verzamelen op het internet en na het inwinnen van aanvullend advies viel mijn keuze op de Kenwood DMX5020DABS.

Pluspunten

  • strak uiterlijk
  • DAB ontvangst en geluidsweergave
  • eenvoudige installatie in bestaand radioslot
  • USB voor smartphone

Minpunten

  • USB poort niet op de voorkant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Reedijk 05-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm, goed beeld, mooi geluid

Geschreven voor: Kenwood Moniceiver DMX5020DABS

Algemene score

9,0
Deze Kenwood gekocht op basis van reviews van Internet.
Deze unit heeft een mooi groot helder scherm, geluid is goed en de equalizer is uitgebreid genoeg om het naar eigen smaak aan te passen.

Android auto werkt ook zonder problemen.
Carkit functie via Android auto als via bluetooth werkt perfect.


Al met al een goede aankoop geweest, erg blij mee.

Pluspunten

  • groot scherm
  • mooi geluid
  • werkt goed met andoid auto
  • carkit werkt naadloos

Minpunten

  • nog niets gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Niels 27-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne radio

Geschreven voor: Kenwood Moniceiver DMX5020DABS

Algemene score

9,0
Deze Kenwood aangeschaft en hij bevalt uitstekend! Veel instelmogelijkheden, mooi scherm en het touchscreen werk goed! Een klein puntje vind ik dat je niet even op het gevoel het volume kan bedienen, wat je met een draaiknop wel heb. Wellicht wennen!

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Veel instelmogelijkheden
  • Goed geluid

Minpunten

  • Mist een volume draaiknop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kayleigh 08-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Moniceiver DMX5020DABS

Algemene score

7,0
Ziet er geweldig uit, alle zenders goed ontvangst. Helaas werkt (tot noch toe) de bluetooth niet fantastisch.
Heb er al het vertrouwen in dat ik hier de oplossing nog voor vind

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Themo 18-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie allround radio met neutraal design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Moniceiver DMX5020DABS

Algemene score

8,0
Ik vind het een stijlvolle en praktische receiver met de functies van deze tijd. Het is een mooie upgrade van onze auto uit 2004 die we nu nog met veel plezier kunnen blijven rijden.

Pluspunten

  • Apple carplay
  • Heldere en duidelijke schermindeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 31-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

haarscherp beeld, gemakkelijke bediening

Geschreven voor: Kenwood Moniceiver DMX5020DABS

Algemene score

8,0
Ik heb deze Kenwood gekocht omdat mijn man hetzelfde mediasysteem in zijn auto heeft. Ik was onder de indruk van de beeld- en geluidskwaliteit en het bedieningsgemak. Ik ben er erg blij mee en denk hier nog veel plezier van te beleven in mijn eigen auto.

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • gebruikersgemak

Minpunten

  • er zit geen stuurwiel interface bij

Reageer

Hans 31-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super audio systeem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Moniceiver DMX5020DABS

Algemene score

10,0
Super product werkt goed met Apple CarPlay prettig design eenvoudige bediening en makkelijk menu voor de installatie en bediening. Kind kan de was doen

Pluspunten

  • Alleen maar

Reageer

Mathieu Rietman 04-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Moniceiver DMX5020DABS

Algemene score

8,0
Een woord super, makkelijke bediening, subliem geluid top. iPhone aansluiten en CarPlay werkt super. Alles wat je nodig hebt zit er op en werkt makkelijk. DAB+ werkt ook super.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • CarPlay

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Reageer