JVC KW-M565DBT 2DIN, Mechless, Multimedia systeem met DAB+ radio ontvanger. - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 18 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KW-M565DBT 2DIN, Mechless, Multimedia systeem met DAB+ radio ontvanger. op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**e@v**k.nl 15-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig product mooie uitstraling makkelijk in te bouwen ,goede geluids kwaliteit en heel makkelijk in te stellen tot heden toe nog geen minpunten gevonden ,ik zou deze radio aan iedereen aan willen raden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

d**e@s**e.com 19-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer trotse en gebruiker van JVC KW-M565DBT

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig product,! Ik heb dit product laten installeren bij Automat in Assen. Product werkt zeer intuïtief ! Zowel DAB+ radio ontvanger als ook CarPlay werken snel en storingsvrij. Ik ben er héél blij mee en zeer tevreden over!!

Pluspunten

  • Gebruik
  • Reactiesnelheid

Minpunten

  • Géén

Reageer

d**e@s**e.com 16-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Ik ben een bijzonder tevreden gebruiker van dit apparaat. Apparaat werkt intuïtief en reageert snel op aanraking van het beeldscherm 😀👌

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h**l@g**l.com 02-04-2022
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden voor aantrekkelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te installeren met de bijgeleverde kabels, duidelijke handleiding voor inbouw en gebruik, groot display, usb aansluiting tevens met laad mogelijkheid voor telefoon, DAB radio, Navigatie en duidelijke telefoon, Apple Carplay.

Pluspunten

  • strakke vormgeving
  • Bluettooth
  • DAB+ radio
  • Carplay
  • Telefoon

Minpunten

  • geen CD

Reageer

h**r@k**l.nl 16-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke autoradio, simpel om te bedienen.
Installatie stelde niet zo heel veel voor.

Pluspunten

  • Overzichtekijk scherm
  • prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**r@h**l.com 04-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bovengemiddelde instapper

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
carplay integratie goed gedaan, systeem werkt vlot, carplay werkt aanzienlijk vlotter dan andere voertuigen waarin ik dit gebruikt heb (vergeleken met een Peugeot 308 2019). systeem blijft ook vlot werken wanneer carplay actief is en je je in het jvc menu begeeft.

Pluspunten

  • snelle menu's
  • carplay start snel op

Minpunten

  • dab antenne was mij teveel gedoe om aan te sluiten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lisa 10-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super radio!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De radio nu een maandje in gebruik en super blij mee, erg fijne combinatie met android auto. Erg prettige ervaring.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eboman 25-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Apple CarPlay, snelle reactietijd. Mooi geluid!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor gebruik als navigatie en audiosysteem in onze camper. Helder display, veel aanpasdingsmogelijkheden. Prachtig geluid!

Pluspunten

  • AppleCarplay
  • Mooi geluid
  • Veel aanpassings mogelijheden

Minpunten

  • Geen draadloze AppleCarplay

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben 31-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima te lezen ook voor leesbrillendragers

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het product voldoet aan al mijn wensen
Had een oude radio cd speler en miste telefoon google maps en goede radio ontvangst en was benieuwd of ik ook mijn spotify kon afspelen. Prachtig dit kon via the youtube verbinding.
Kortom ben ik zeer blij met de jvc multimedia player

Pluspunten

  • prachtig geluid
  • goede verbinding
  • mooi scherm

Minpunten

  • kan er tot heden geen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Volvo rijder 21-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm en talloze functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooie radio met vele mogelijkheden. Het geluid is erg mooi en zeer uitgebreid in te regelen. Met een uitbreiding is deze geschikt voor mijn volvo xc90 uit 2004. De stuurwielbediening en prakeersensoren doen het ook nog. De radio is te koppelen met mirroring of google auto via android. Daarvoor moet de telefoon aan de usb gekoppeld zijn.

Pluspunten

  • Compacte inbouw.
  • Ruime mogelijkheden streamen.
  • Dab klinkt mooi. Moet beter in de lucht.

Minpunten

  • Geen duidelijke app om de radio in te stellen.
  • Geen achtergronden personaliseren
  • Een wirwar aan apps via website jvc

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Chris 13-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm Handige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooi vormgegeven autoradio met vele handige functies. Goede handsfree functie. Makkelijk te bedienen. Ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • groot scherm
  • handige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pien 12-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie heldere lay-out. Prima radio. Groot scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Modern alternatief voor ingebouwde navigatie. Navigeert met google maps. Gunstig geprijsd. Keuze uit digitale radio ontvangst en analoog.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

jaak 06-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top DAB+ radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze dab+ radio heb ik in mijn Audi TT ingebouwd. Met de bijgeleverde handleiding is het kinderspel om deze te installeren.Het geluid is beter dan de originele Audi MMI radio. Het leuke is dat je je iphone kan koppelen met Apple CarPlay via USB of Bluetooth, waardoor je verschillende apps kan gebruiken via touch screen.De functie hé Siri werkt perfect om iemand te bellen of een sms’je te sturen zelfs om te navigeren. Dit is gewoon een Super radio.

Pluspunten

  • dab+ radio
  • Geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mi 04-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Fijn product, telefoon niet meer nodig en toch alles bij de hand, navigatie, muziek en belmogelijkheid. In het begin wel even wennen met bedienen. Maar snel mijn weg gevonden.

Pluspunten

  • Helder scherm
  • Microfoon is helder

Minpunten

  • scherm reageert soms niet goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry Mik 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm,prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gekocht voor de camper, makkelijk aan te sluiten,werkt perfect met navigatie vanaf de telefoon.Geluid is perfect met een zeer duidelijk beeldscherm

Pluspunten

  • Perfect geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Duidelijk scherp scherm
  • Navigatie vanaf telefoon
  • Carplay werkt super

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona 07-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

JVC

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel fijn scherm wat er z fijn aan is is dat je vanalles kan aanpassen in je geluid op veel verschillende manieren ook kun je makkelijk geconect zijn met bleuthoot. Alles slaat goed op
2 min puntjes
Installeren van de DAB is best wel ingewikkeld maar lees de beschrijving goed.
En af en toe een kleine lichte schok bijna niet hoorbaar verder werkt super

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

J.M 07-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot en strak design.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige JVC radio met een tal van opties. alles wat je wenst van een radio zit er op.
DAB+, Bluetooth, Tuner, Androidauto, Apple Carplay, Stem bediening en opties voor bijvoorbeeld een achteruitrijcamera. Radio heeft een strak design alles is touch dit ziet er erg mooi uit. De ledjes bij de touchknopjes zijn in het donker niet vel genoeg.
Bediening is even wennen, je moet aan het begin wel even het boekje erbij hebben I.V.M de uitgebreide instelmogelijkheden. Geluidskwaliteit is zeer goed, er is veel in te stellen met de equalizer. Apple carplay en Androidauto zijn ideaal, zo heb je altijd al je apps op je radio up to date en zo zit je ook niet met navigatie updates. Al met al een zeer mooie radio met alles erop en eraan! Een aanrader voor een lang en plezierig gebruik. Wat ik jammer vind is dat de DAB antenne niet mee geleverd is in de doos. heb dus de DAB nog niet gebruikt.

Pluspunten

  • veel instelmogelijkheden
  • uitgebreide equalizer

Minpunten

  • Ledjes bij de touchknopjes niet vel genoeg
  • zit geen DAB antenne in de doos.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Guido 28-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel features, makkelijk gebruik, goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar all-in-1 autoradio met DAB+, Bluetooth en mirroring. Prima prijs/kwaliteit gevonden voor scherpe prijs.

Pluspunten

  • DAB+ en FM mogelijk
  • Mirroring via Apple en Android
  • Bluetooth

Minpunten

  • volumeregeling niet via knop mogelijk,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer