Kenwood DMX120BT - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood DMX120BT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Irene Bouvrie 03-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mevr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX120BT

Algemene score

8,0
Gave radio en doet wat hij moet doen alleen jammer dat de app voor mirror link niet werkt dit is wel een teleurstelling ,zeker dat dit nu niet iets is dat net pas bestaat.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Goed geluid

Minpunten

  • Mirror link werkt niet
  • e.bouvrie@gmail.com

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilfred 10-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie goed werkende auto radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX120BT

Algemene score

9,0
Gekocht vanwege het grote scherm en toutchscreen, erg tevreden met de werking, bleutooth werkt prima en de geluid qualiteit is uitstekend, kan de radio aan bevelen aan iedereen prijs is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

J de voogd 31-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX120BT

Algemene score

8,0
Mooi groot scherm en makkelijk in gebruik, mooi geluid . Makkelijk schakel tussen radio en de verbinding met de telefoon

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick van Aarden 07-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed beeld en geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX120BT

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding , makkelijk te bedienen heb met Kenwood altijd perfecte audio spullen gehad en nooit problemen mee gehad . Duidelijke beschrijving zit er bij en makkelijk te installeren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M.de Groot 29-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi duidelijke bediening en visueel aantrekkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX120BT

Algemene score

8,0
Vormgeving en visueel mooi voor in de auto. Rustig voor het oog tijdens het rijden met een duidelijke en makkelijke bediening tevens veel mogelijkheden voor bijvoorbeeld de achteuitrij camera

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nn 22-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood dmx120bt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX120BT

Algemene score

9,0
Ik ben blij met het geluid,het scherm is goed kwa groote en functie,s ben erg tevreden en zal mensen dit aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Leyssens Rudy 22-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Basis

Geschreven voor: Kenwood DMX120BT

Algemene score

5,0
Als basis radio ok
Enkel probleem met iPhone aansluiting op Bluetooth
Klank hapert
Ben op zoek naar software

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Gemakkelijk te plaatsen

Minpunten

  • Bluetooth met iPhone X

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

J 20-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi scherm

Geschreven voor: Kenwood DMX120BT

Algemene score

5,0
De navigatie waar wij hem voorgekocht hebben werkt niet met stremming dit is ook weer wat dat je verplicht wordt om 100 karakters er neer te zetten terwijl we liever korte antwoord geven

Pluspunten

  • Geluid is goed

Minpunten

  • dat is jammer

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Cynn 25-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi beeldscherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX120BT

Algemene score

8,0
wij hebben deze gekozen omdat wij al een geruime tijd opzoek waren naar een dubbel din radio! deze voldeed aan de eisen en prijsverhouding

Pluspunten

  • duidelijk beeldscherm
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • volume knop

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bé Dilling 16-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig mooi product

Geschreven voor: Kenwood DMX120BT

Algemene score

10,0
geweldig mooi product voor weinig geld die zijn naam waar maakt Ben er superblij mee
vormgeving past heel mooi in mijn auto
Geluid en beeld uitstekend en de bediening zelf voor mijn vrouw te begrijpen (grapje)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer