Alecto DVM-200 Babyfoon met Camera - Wit - Op Afstand Beweegbaar - 4.3 inch Scherm - 300m Bereik - Audio- en videobabyfoons

8.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 100 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Alecto DVM-200 Babyfoon met Camera - Wit - Op Afstand Beweegbaar - 4.3 inch Scherm - 300m Bereik op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Stijn24-04-2018

Multifunctionaliteit in een praktische verpakking

Multipele functies geïntegreerd in een hanteerbaar en overzichtelijk beeldscherm. Prachtig om meerdere kindjes samen in beeld te hebben.
Pluspunten
  • handig
  • overzichtelijk
  • uitbreiding tot 4 camer'as
Amy16-04-2018

zeer makkelijk in gebruik en goed

Produckt is zEer makkelijk in gebruik. En werkt goed. Onze stekker van de camera was niet helemaal goed en verloor contact. Na contact met het bedrijf gratis een nieuwe opgestuurd gekregen en alles werkt weer goed. Zeker een aanrader.
Pluspunten
  • Muziek
  • Terug praat functie
  • Groot beeldscherm
Luuk05-04-2018

Goed product, fijne bediening

Gekocht in de aanbieding, anders is de prijs vrij hoog. Instellen is gemakkelijk en er wordt een handige muurbeugel meegeleverd. Goede beeldkwaliteit, ook in het donker, camera horizontaal en verticaal bewegen op afstand is erg handig! Nadeel is dat de bevestigingspiepjes (volume omlaag/omhoog indrukken, optie kiezen) ontzettend luid zijn en niet zachter te zetten. Niet de hele ruimte hoeft te weten dat ik mijn babyfoon aan het instellen ben.
Pluspunten
  • Beweegbare camera
Minpunten
  • Toetstonen veel te luid
J. de Lange29-03-2018

Eenvoudig en doeltreffend in gebruik

Ik heb voor deze babyfoon gekozen omdat deze uit te breiden is met een extra camera. de ouder-unit en de Baby-unit zijn makkelijk in gebruik en snel geïnstalleerd. Duidelijk en groot beeld. Handig is dat er een 'terug spreek functie' op zit. Zo kan je het kleinkind of jouw hond weer terug naar bed dirigeren of een commando geven. Het bereik in ons huis is prima. Pluspunten groot scherm makkelijk in gebruik terug spreek functie Minpunten inzoombeperking
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Eenvoudig in gebruik
  • Terug spreek functie
Minpunten
  • Beperkte in- en uit zoomfunctie
Nick12-03-2018

Super apparaat!

Deze week komt als alles goed gaat ons 2e kindje. Hadden nu een babyfoon enkel. En wilde nu 1 met 2 camera. Dus de dvm 200 aanbevolen gekregen. Wat een geweldig apparaat mooi groot scherm! Goed bereik. Veel beter als die we nu hadden van Alecto!
Pluspunten
  • Groot scherp scherm
  • Goed bereik
Minpunten
  • Geen geluid bij multi scherm
  • Lage accu
Fam. Meijer05-02-2018

Duidelijk en makkelijk in gebruik met alle functies

Ik heb voor deze babyfoon gekozen omdat hij een camera heeft en ook nog eens is uit te breiden met in totaal 4 camera's. Hij is makkelijk in gebruik. Snel geïnstalleerd. Duidelijk en groot beeld. Hij meet tevens de temperatuur op de kamer van je baby en geeft een waarschuwing als het te warm of te koud wordt. Wat ook handig is bij de wat oudere kinderen... er zit een 'terug spreek functie' op. Zo kan je de kleine boefjes weer terug naar bed dirigeren. Het bereik bij ons in het (nieuwbouw) huis is prima.
Pluspunten
  • groot scherm
  • makkelijk in gebruik
  • terug spreek functie
Minpunten
  • de voorgeprogrammeerde liedjes zijn niet mooi
Sdegraauw19-01-2018

Groot duidelijk scherm

Echt een super babyfoon!! Groot beeldscherm, gaat uit bij geen geluid. (Instellen) en springt aan bij geluid. Zeer tevreden
Pluspunten
  • Groot beeldscherm
  • Scherm uit zonder geluid
  • Temperatuur
Minpunten
  • Geen klok. Had handig geweest
I.V.01-01-2018

Aanrader, wat een geruststelling!

Ik heb deze babyfoon gekregen op mijn babyshower. Man, wat een aanwinst in mijn baby uitzet. Vanaf de eerste dag al een gerust gevoel. Beeld is vrij scherp waardoor je alles goed ziet. Ook de nachtmodus is erg prettig. Geluid is naar wens in te stellen en op zijn hardst is het gehuil van de baby niet te missen! Babyfoon is erg makkelijk in gebruik. Handleiding hoef je in principe niet te lezen. Aansluiten ging erg makkelijk. Knopjes op de ouder-unit spreken voor zich. De camera is draaibaar wat erg prettig is als je de camera verschuift en vergeet terug te zetten. Je hebt de mogelijkheid om eventueel een muziekje af te spelen en ook kun je tegen je baby praten. Op een gegeven moment zat ik meer naar het beeld op de babyfoon te kijken i.p.v. televisie bijvoorbeeld. Al met al een hele fijne babyfoon. Hij gaat ook overal mee naartoe als we ergens gaan logeren, zodat we toch met een gerust hart onze baby in een andere kamer kunnen laten slapen. Enige minpunt wat ik kan bedenken is de prijs. Ik heb deze babyfoon gekregen, maar ik kan me voorstellen dat het een flink bedrag is als al veel hebt uitgegeven voor je baby uitzet. Als je een gerust gevoel wilt, en alles goed wil volgen, dan is het iedere cent waard. Ik ben er in ieder geval super blij mee.
Pluspunten
  • groot beeldscherm
  • Helder beeld
  • Goed geluid
  • Makkelijk in gebruik
  • Opties
Minpunten
  • Prijs
Nienke02-12-2017

Fijne beeld-babyfoon, aanrader !

We zijn opzoek gegaan naar een goede beeldbabyfoon, we gebruikten helemaal nog geen babyfoon de eerste 1,5 jaar maar omdat ons dochtertje regelmatig huilend wakker werd wilde we hier toch eens zicht op. Om ons dochtertje dus goed te kunnen zien / horen was ons doel, hiervoor hebben we uiteindelijk de keuze gemaakt om de alecto dvm 200 te kopen, ook omdat het bereik van deze babyfoon goed beschreven stond ( dit was handig voor onze vakantie op de camping). We hebben intussen de babyfoon een aantal maanden in gebruik en het bevalt ons zeer goed. We kunnen nu met een gerust hart beneden zitten zonder continue met gespitste oren te hoeven zitten om te kunnen horen of ze al slaapt. Ook heeft het bij ons inzichtelijk gemaakt dat het niet altijd nodig was om heen te gaan als ze huilde( als ze nog rustig lag, wat we nu op beeld konden zien) Voor ouders en kind geeft dit dus meer rust, wat veel waard is! Dit type is ook aan te vullen met extra camera, wat ook ideaal is voor meerdere kinderkamers. Als verbetertip: de ouderunit maakt erg hard geluid bij het indrukken van de knopjes / bij een lege batterij. Mijn inziends zijn de toetstonen niet nodig en kan het volume zachter. ( risico op alsnog een wakker kind als je dit bediend op dezelfde verdieping). Het snoer van de camera is helaas niet zo lang waardoor keuze van plaatsen beperkt is. Bij ons draait de camera in loop van tijd steeds weg, hierdoor moeten we hem bijna ieder gebruik opnieuw instellen zodat hij weer op het bedje gericht is, dit id jammer. Achteraf gezien geeft dit veel gemak en hadden we dit vel eerder al kunnen gebruiken. Het is de investering echt waard !!
Pluspunten
  • Het geeft rust voor ouder en kind
  • Goed bereik
  • Mogelijkheid tot uitbreiden met extra camera
Minpunten
  • Harde toetstonen van de ouder-unit
  • Beperkt snoer aan de camera
  • Wegdraaien van de camera tijdens gebruik
Kleinekarlijn11-11-2017

Wat een slechte babyfoon

Deze gekocht op de 9 maanden beurs. Omdat hij zo goed aangeschreven stond. Maar wat een drama! In huis kan hij niet de connectie maken van zolder naar de woonkamer en begint dan dus de hele tijd te piepen. Ook in onze slaapkamer naar de baby kamer is de connectie slecht. En hij valt snachts uit. Waardoor ik laatst een totaal overstuur kindje had toen ik eindelijk wakker werd. Sindsdien. Ben ik zelf elk uur wakker om te kijken of de babyfoon nog wel werkt. Wat me eigenlijk meer gebroken nachten geeft dan mijn dochter zelf. Hesdo.nl ook al aangeschreven maar nog geen antwoord. Afgelopen week maar een nieuwe babyfoon gekocht! Lucien top ding en ik word nu alleen echt van mijn dochter wakker en tot nu toe blijft dese gewoon werken! Alecto niet aan te raden ook met de service die je erbij krijgt.!
Pluspunten
  • Nope
Minpunten
  • Valt uit snachts(ook al zit hij in de oplader)
  • Slecht bereik
  • Slechte klanten service
Valérie28-10-2017

Groot bereik, wendbare camera, volume is zichtbaar

Ik heb de Alecto DVM 200 op mijn geboortelijst gezet op aanraden van een vriendin, ook zij was zeer tevreden over het toestel. Vooral het grote bereik was van groot belang, mede omdat nieuwbouw huizen tegenwoordig veel beter worden geïsoleerd en een groot bereik belangrijk is. Je kan de camera ook verschuiven op afstand, iets wat heel handig is als je kleintje zich verplaatst. Tenslotte is het handig dat het volume stil kan gezet worden, maar het geluid zichtbaar wordt weergegeven op het scherm. Het scherm heeft ook een hoge resolutie. Kortom een onmisbaar toestel die aan al onze verwachtingen voldoet.
Pluspunten
  • hoge resolutie
  • wendbare camera
De Visser12-10-2017

Super fijne babyfoon!

De babyfoon is echt super fijn in gebruik. Het heeft mooi en helder beeld. En het geluid is ook goed. Dit alles ook in de nachtmodus. Het bedienen van de babyfoon is ook eenvoudig. Verder hebben wij ook nog geen hinder ondervonden van signaal verlies. Dus dat zijn helemaal plus punten, want dat zie je nog wel eens vaker bij babyfoon’s Het apparaat is voor ons echt geweldig!! We kunnen het al niet meer weg denken!!
Pluspunten
  • Camera te bewegen met ouderunit
  • Goed bereik
Tarhan30-09-2017

de scherm is voldoende groot

stevig product behalve geen nacht lampje en het camera beeld is voldoende maar niet prima en het camera is storing vrij !
Dinges14-09-2017

Super babyfoon

Van luvion grand elite naar deze alecto dvm 200. Dat we dat nier eerder gedaan hebben, wat een verademing zeg!
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Uit te breiden
  • Helder beeld
  • Goed hoorbaar
Minpunten
  • Kan niet opnemen
  • Heeft 1x zoom
Patrick05-09-2017

Fantastisch product!

Wat een fantastische babyfoon is dit zeg. Geweldig beeld en geluid ook in nachtmodus. Het bedienen van de babyfoon met op afstand bedienbare camera('s) is ook eenvoudig. Het bereik van het signaal is ook perfect, zelfs bij de buren doet hij t nog zonder problemen. Een heel fijn apparaat voor een goede prijs.
Mommers03-09-2017

Duidelijk, helder beeld, goede geluidskwaliteit,matig bereik

De camera zelf bevalt erg goed, het is zowel overdag als in het donker duidelijk beeld en ook de geluidskwaliteit van zowel babyfoon naar handset als retour is erg duidelijk. Accuduur van de handset is niet al te ruim maar het is eenvoudig hem op te laden. Bereik van de handset is slechts enkele huizen ver, dit is voor ons het grootste nadeel. Voor gebruik inpandig echter tot zover geen enkel probleem kunnen ontdekken, brengt veel rust aangezien je op de camera kunt zien wat je kleine aan het doen is. Verder nog diverse opties zoals slaapliedjes, spreekfunctie, zoomfunctie en ga zo maar door. Al met al een goede aankoop.
Pluspunten
  • Opties
  • Beeldkwaliteit (dag/nacht)
  • Geluidskwaliteit
  • Handbare handset
Minpunten
  • Bereik handset
  • Accuduur handset
Verheijde11-08-2017

Top babyfoon

Fijne babyfoon. Groot beeldscherm en geluid is goed. Tevens ook uitbreidbaar voor meerdere kinderen.
Daddy08-08-2017

Mooi vormgegeven scherm en heldere beeldkwaliteit

Dit product is prima voor de bezorgde ouder die graag hun kleine in de gaten willen houden. Het beeldscherm is lekker groot en de draaibare camera zorgt ervoor dat je vanuit elke hoek je kleine kunt bekijken
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Draaibare camera
Minpunten
  • Aan de prijzige kant
  • Batterijduur
Arrissa07-08-2017
4.0

Snel kuren

4.0
Groot en duidelijk scherm, veel liedjes, makkelijk in gebruik. Groot minpunt: na nog niet eens 4 maanden in gebruik te hebben heeft ie al kuren. De verbinding valt regelmatig plots weg, dan moeten beide apparaten uit en aan gezet worden. Zeker niet leuk als je baby slaapt en dit savonds/snachts gebeurd! Daarbij piept het op zijn kamer dan ook af en toe. Daarnaast zegt ie tevens af en toe dat we uit bereik zijn terwijl ik dan gewoon met het beeldscherm in de kamer ernaast zit. Straks naar de techneut in de babywinkel, zou liever omruilen voor een ander merk.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Meerdere liedjes
Minpunten
  • Verbinding valt weg
  • Kan niet lang zonder stekker
Chan2530-07-2017

leuke babyfoon

Babyfoon doet wat hij moet doen. Helder en duidelijk beeld, duidelijk geluid, verschillende liedjes. Makkelijke installatie. Wel ietwat vertraging van geluid, we hebben hem eerst namelijk beneden uitgeprobeerd. Alleen de prijs vind ik aan de dure kant dus daarom een 9.
Pluspunten
  • eenvoudig in gebruik
  • goed geluid
  • duidelijk beeld
Minpunten
  • prijs
Melanie29-07-2017

Scherp beeld!

Fijne babyfoon! Duidelijk beeld! Vooral als je de antenne uitzet. De liedjes van de babyfoon vinden wij minder fijn.. het zijn niet echt slaap liedjes. Verder is het erg fijn dat je de camera op afstand kunt bedienen
Pluspunten
  • Duidelijk beeld
Minpunten
  • Geen slaapliedjes
Sonja_Godijn29-07-2017

eindelijk een complete babyfoon

Ik ben gastouder en heb aardig wat babyfoons versleten. ik heb deze nu een paar weken in gebruik alles zit erop kan ook in het donker goed zien wat de baby doet. wat ik wel jammer vind is dat de accu niet de hele dag uithoud hij moet tussendoor worden opgeladen. Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen maar hij ziet er erg degelijk uit dus dat zal wel goed zitten. zeker een aanrader.
Pluspunten
  • vormgeving
  • mogelijkheden
  • beeldkwaliteit
Minpunten
  • accu
Marteros27-07-2017

Duidelijk beeld vooral in de nacht

Het fijne aan deze camera is dat je niet elke keer naar boven hoeft en zijn kamer in te lopen om te checken of hij wel goed ligt en of zijn deken nog wel over hem heen is. Onze zoontje beweegt heel veel en trapt vaak zijn deken van zich af. Met behulp van deze camera zijn we er meteen bij als hij zijn deken van zich aftrapt of als hij zo vaak rolt dat hij niet lekker ligt. Voorheen werd hij 's nachts vaker wakker, maar omdat wij er snel bij zijn, slaapt hij lekkerder door. 's nachts heb je scherp beeld en je kan hiermee inzoomen. Enige minpunt is de batterij duur. Batterij gaat best snel leeg. Gelukkig is de snoer wel lang en kunnen we het op tafel plaatsen. Wij hebben overal in het huis wel bereik van beneden in de woonkamer tot op zolder. In de tuin hebben we helaas geen bereik. Zijn slaapkamer is aan de andere kant van de woning dus de afstand is waarschijnlijk te groot.
Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Scherp geluid
  • Temperatuur kamer wordt weergegeven
Minpunten
  • Batterijduur
chris16v27-07-2017

matige prestaties

met ons derde kleintje leek het onze handig om een babyfoon met scherm te hebben. we hadden al een alecto zonder scherm. nu kunnen we zien wat ze uitspoken als we iets horen. wat meteen opvalt in vergelijk met de simpelere alecto babyfoon die we al hadden, is dat het geluid een stuk minder van kwaliteit is, zowel op de kind unit, als op de ouder unit. daarnaast is ook de batterijduur vrij beperkt. de ouderunit overleefd de nacht niet zonder aan de stroom te hangen. 's morgens is deze dan gewoon uit. zonder voorwaarschuwing te geven. ook als het scherm uitstaat om stroom te besparen heeft de accu niet genoeg capaciteit om de nacht te overleven. dit is wel een flink minpunt. pluspunt is de mogelijkheid om meerdere camera's op een ouderunit aan te sluiten. nadeel is dan weer dat losse camera's erg duur zijn. kortom, een leuk ding om je kinderen in de gaten te houden met een redelijk scherp beeld, alleen gezien de prestaties wat prijzig. gezien de korte batterijduur niet erg betrouwbaar, dat is jammer.
Pluspunten
  • bereik
  • beeldkwaliteit
  • meerder camera's aan te sluiten
Minpunten
  • duur
  • extra cameras zijn duur
  • battijcapaciteit komt tekort
  • geluidskwaliteit is belabberd
Elisa.Minne26-07-2017

Mooi design en goede kwaliteit

Ik heb deze babyfoon nu sinds 2 weken in huis en ben er erg blij. Het grote scherm is kwalitatief erg goed, waardoor je je kindje ook echt goed kunt zien. Met de inzoom functie en de op afstand beweegbare camera maken het erg makkelijk om hem juist in te stellen. De terug spreek functie is erg makkelijk en ook helder verstaanbaar. Een leuke bijkomstigheid zijn de slaapliedjes die je aan kunt zetten (al gebruik ik deze niet). Het bereik van de babyfoon is ok maar niet de beste, al is het in en om het huis prima. Al met al erg tevreden: makkelijk in gebruik, mooi design, kwaliteit scherm en geluid zijn goed, bereik is ok voor in het huis maar ik kan niet de hond uitlaten met babyfoon, kortom een aanrader.
Pluspunten
  • kwaliteit beeldscherm
  • design
  • meerdere camera's aan 1 scherm koppelen
Minpunten
  • bereik is beperkt