Alecto DVM-200 Babyfoon met Camera - Wit - Op Afstand Beweegbaar - 4.3 inch Scherm - 300m Bereik - Audio- en videobabyfoons
Alecto babyfoon dvm-200
Het is prettig om je kind niet alleen te horen, maar ook duidelijk te zien (op het grote scherm). Makkelijk dat de camera op afstand te bedienen is, zo heb je de kleine altijd in beeld.
Pluspunten
- De camera is op afstand te bedienen (draaien)
- Groot scherm
- Temperatuur weergave
Minpunten
- Krakend geluid als baby hard huilt
Goede babyfoon
De alecto DVm-200 is een fijne babyfoon met een duidelijk scherm. Je kunt de camera via het scherm op afstand draaien en kantelen waardoor je altijd een goed beeld van je kleintje hebt. In huis is het bereik goed en kan ik overal bereik krijgen met de camera. Er is een optie om meerdere camera's tegelijk te gebruiken maar dit is voor ons niet belangrijk. Buiten op de camping hadden we inderdaad 100m+ bereik in huis haal je dit niet.
Wel fijn is dat er een temperatuur sensor in de camera zit. Hiermee zie je altijd hoe warm het in de kamer is. Ook kun je praten en muziekjes afspelen via de ingebouwde speaker en microfoon. Dit hebben wij echter nog niet gebruikt doordat het volume erg laag is in zon klein speakertje. Als onze meid huilt hoort ze dat iig echt niet.
Pluspunten
- Thermometer
- Goed bereik
- Mooi groot en duidelijk scherm
Minpunten
- Slaat soms te snel aan op geluid
Zeer tevreden
Ik gebruik hem nu twee weken voor mijn opvang en ben zeer tevreden. Gemakkelijk in gebruik, goed bereik, goed geluid en vooral een duidelijk beeld, zowel bij daglicht als in het donker. Ik raad dit product zeker aan. Ik heb voor mijn zoontje de oude variant en merk wel degelijk verschil qua beeld, heel erg helder! Enige minpunt ook bij deze is dat de batterij erg snel leeg gaat.
Pluspunten
- Helder beeld
- Goed geluid
- Veel mogelijkheden
Minpunten
- Batterijduur
Makkelijk babyphone
Makkelijke set die gelijk te gebruiken is. Ook snel de 2de camera aan te sluiten. Goed beeld en scherp beeld
Pluspunten
- Gemakkelijk aansluiten
- Geen ruis als hij aan staat
Gemakkelijk in gebruik en helemaal compleet!
Ik heb dit product gekocht omdat ik graag een duidelijk scherm wilde en tevens een camera die meebeweegt. Het werkt super fijn. Geluid is goed en leuk dat je tevens muziekjes af kunt spelen. Het is een gemakkelijk apparaat waardoor het ook niet lang duurt om uit te zoeken hoe het allemaal precies werkt. Handig als de babyfoon wordt uitgeleend aan de oppas. Een echte aanrader dus!
Super
Prima en voor Deze prijs perfekt , gemakkelijk in het gebruik en dat tot 4 kameraas een groot beeldscherm zo moet een babyphone sein
Groot scherm. Goede camera
Product is super goed werkt veel beter dan de oude babyfoon. Lekker uitgebreid en zeer goed beeld. Daarnaast ook nog uitbreidbaar.
Pluspunten
- Groot beeld
- Uitbreidbaar camera
Goede accuduur
Ik vind het een goede babyfoon. De qualiteit van het schermpje bevalt me prima, hij verliest het bereik niet, maakt niet uit waar je in het huis bent en de accuduur is echt goed.
Pluspunten
- Accuduur
- Bereik
- Schermbeeld
helder beeld
Ik heb de alecto dvm200 gekocht omdat ik op zolder een goed bereik wil hebben van de bedden en een goed beeld wil hebben, waar meerdere bedjes op te zien kunnen zijn. Het mooie aan deze babyfoon is dat ik erg goed bereik heb op zolder, omdat wij in een nieuwbouwhuis wonen was het zoeken naar een babyfoon die goed bereik had een lange zoektocht. Door de goed geisoleerde huizen hadden we vaak geen bereik. Gelukkig heeft deze babyfoon daar geen problemen mee.
Daarnaast geeft hij een groot en helder beeld op de ontvanger en is het fijn dat hij automatisch schakelt wanneer meerdere babyfoons worden aangesloten op de ontvanger.
Het enige nadeel is dat ze de oude vertrouwde liedjes verandert hebben, dat is even wennen, deze zijn ietwat sneller dan de oude.
Pluspunten
- groot beeld
- goede ontvangst in nieuwbouwhuis
Minpunten
- nieuwe liedjes
Groot scherm
Prima product! Werkt meteen geen lange instalatie procedure. Goede camera met tempratuur meter en infrarood camera. Alles is goed te zien en te horen. Leuke ingebouwde slaapliedjes!
Duidelijk beeld
De slaapliederen zijn fijn om te gebruiken. Het beeld is erg scherp en je kan de camara makkelijk draaien.
Prettige, fijne handzame babyfoon
Fijne babyfoon; duidelijk beeld, goed geluid en talloze extra opties waar je gebruik van kunt maken (geluidjes om af te spelen, praten etc).
Enigste wat wij iets minder vinden is de accuduur. Deze gaat vrij vlot leeg en moet je regelmatig opladen. Zodra hij leeg is valt hij direct uit zonder een paar keer te waarschuwen. Je krijgt een harde toon en dan is hij leeg.
Pluspunten
- Duidelijk beeld
- Goed geluid
- Vele extra opties
Minpunten
- Accuduur
- Valt direct uit zodra hij leeg is
Alleen maar positief
Het grote scherm en het heldere beeld is zeer positief. Enige minpunt is geen verlichting bij de bediening naast het scherm.
Pluspunten
- Groot scherm
- Helder beeld
Minpunten
- Verlichting bediening
Goede Keuze
Prima babyfoon, erg leuk om te zien wat een kleine allemaal doet in bed. Verstelbare camera is ideaal, zo kun je alles goed volgen.
Fijne babyfoon met camera!
Werkt zoals verwacht! Helemaal top. Fijne is dat de camera op afstand bestuurbaar is, draaibaar. We horen ons meisje goed. Enige verbeterpunt zou voor ons zijn dat het volume nog een klein tikkie harder mag. Verder is ze goed te zien.
Pluspunten
- Beeld
- draaibare camera
- Meerdere functies
- Makkelijk bestuurbaar
Minpunten
- Geluidsvolume
Goed beeld, makkelijk hanteerbaar
Hij stond hoog aangeschreven door de Consumentenbond, dus we zijn uiteindelijk voor deze gedaan. Geen spijt van. Goede kwaliteit beeld, ook in het donker goed zichtbaar en makkelijk dat je meerdere camera’s er op aan kunt sluiten als je meer jonge kinderen hebt.
Pluspunten
- Goed beeld
- 4 camera’s kunnen aangesloten worden
- Terugpraatfunctie
- Camera kan bewegen
- Meerdere liedjes beschikbaar
Minpunten
- Niet makkelijk aan bedje te bevestigen
Super tevreden
Erg tevreden met de babyfoon. Dankzij het draaibare beeld kan ik beide kinderen in de gaten houden. De babyfoon heeft een duidelijk beeld en goed geluid.
Pluspunten
- Goed beeld
- Duidelijk geluid
- Draaibaar beeld
Goede babyfoon voor een goede prijs!
Sinds gisteren deze babyfoon in gebruik, en ik kan nu al zeggen dat het een hele fijne babyfoon is. Wij hadden een motorola babyfoon ook met camera, maar totaal niet tevreden. Wat een verschil met deze Alecto in positieve zin! Goed helder beeld, beeld gaat aan als je baby huilt. Ook kan deze makkelijk paar uur zonder oplader. Voordeel is het grote scherm! Voldoet aan onze wensen! Zeker een aanrader!
Pluspunten
- Groot beeld
- Makkelijk bedienbaar
- Veel verschillende functies
Minpunten
- Snoer van ouder unit is niet zo lang
Groot scherm, bedieningsgemak, betrouwbaar
Groot scherm, pan-til en zoom functie. En de bereik is geweldig, zelfs op afstand van 60 meter nog steeds bereik!
Pluspunten
- Bereik
- Camera kwaliteit
Minpunten
- Geluid heeft een vertraging van enkele seconden
- Scherm gaat niet uit
Groot scherm en mooi beeld!
Hele fijne babyfoon met groot scherm 11cm! En het beeld is mooi scherp en snel.
Je kan alles bedienen via de ouderunit.
De camera is draaibaar dus ideaal!
9 slaapliedjes, temperatuur is te zien op het beeldscherm.
Er zitten wel geluidsniveau lampjes op nu heel fijn dus.
Je kan hem uitbreiden tot 4 camera's!
En je kan terugpraten via de ouderunit.
Pluspunten
- Helder en groot beeld ook in het donker
- 9 slaapliedjes
- Geluidsniveau lampjes
- Draaibare camera via ouderunit te bedienen
- Uitbreidbaar tot 4 camera's
Minpunten
- Nog niet ontdekt
Fijne babyfoon, maar inmiddels toe aan ouderunit 3!
Wij hebben deze babyfoon in oktober 2016 gekregen en zijn deze in januari 2017 gaan gebruiken. In juni 2017 ging de ouderunit niet meer aan, ook niet met de oplader. We zijn teruggegaan naar de winkel en hebben toen na reparatie de ouderunit weer meegekregen. Inmiddels zijn we net een jaar verder, namelijk juli 2018 en heeft de ouderunit weer hetzelfde probleem. We moeten dus weer terug naar de winkel.
Buiten bovenstaande is het een ideale babyfoon; prima geluid, helder beeld, dag- en nachtfunctie. We gebruiken hem met veel plezier, maar met het feit dat we nu toe zijn aan nummer 3, zouden wij deze prijs zeker niet neertellen voor de babyfoon.
Pluspunten
- Helder beeld
- Prima geluid
- Dag- en nachtfunctie
Minpunten
- Prijs - kwaliteit
- Bereik
BESTE KOOP
Voorheen hadden we een Luvion Essential beeld babyfoon, maar de batterij ging zo snel leeg dat ik de ouderunit continue aan de adapter had hangen, waardoor ik hem niet meer mee kon nemen als ik even ging koken of douchen. Vandaar dat we op pad gingen naar een andere babyfoon. Via mijn kraamverzorgende kregen we de tip om de Alecto te proberen. De DVM-200 is uitgerust met een 4,3 inch beeldscherm die erg scherp beeld levert.
De eisen die wij aan een babyfoon stellen zijn een stabiel digitaal signaal, terugspreekfunctie, een camera die roteerbaar en in te zoomen is vanaf de ouderunit, uitbreidbaar naar meerdere camera’s (mocht er een tweede komen), slaapliedjes af kunnen spelen en de batterij moest voor een redelijke termijn mee gaan.
De Alecto DVM-200 biedt alle bovenstaande opties. Hij is makkelijk te installeren en werkt meteen. Het enige minpuntje was dat de camera af en toe weg viel. De unit geeft dan aan dat de camera niet verbonden is. Terwijl dit wel was. Het geluid haperde ook. Nu ik de camera afgemeld heb en opnieuw heb aangemeld lijkt dit probleem verholpen.
De ouder unit ziet er verder prima uit. Jammer is wel dat de knopjes niet verlicht zijn. Echt minpunt van de ouderunit is dat het alleen een digitale indicatie op beeld heeft als je kindje huilt. Dus geen verlichte lampjes. Wat niet erg handig is als je hem alleen in VOX stand zou willen gebruiken.
Al met al had Alecto dus alle functies die wij wilden en is het voor ons de beste koop!
Pluspunten
- Beeld- en geluidskwaliteit
- Makkelijk te installeren
- Camera op afstand te roteren/zoomen
- Temperatuurweergave
- Uitbreidbaar tot 4 camera’s
Minpunten
- Geen verlichte knopjes
- Liedjes niet te starten vanaf babyunit
- Geen geluidsindicatie dmv lampjes
Goed beeld, duidelijk geluid
Na de alecto zonder beeldscherm hebben we nu deze met beeldscherm zodat we de krakende trap niet meer op hoeven om te kijken. Het bereik is minder ver dan de vorige, in de tuin hebben we al geen ontvangst meer. Het beeld is hartstikke duidelijk dag en nacht. Ook het geluid en de terugspreekfunctie zijn top.
Een knop om de muziek aan te zetten aan de babykant mist vind ik en ook is de kamertemperatuur aan de babykant niet te zien. Ondanks deze verbeterpunten beveel ik hem wel aan. Het aanzetten van de muziek is wel op te lossen door het moederstation mee te nemen zonder geluid en vervolgens de muziek op die manier aan te zetten.
De installatie ging super makkelijk, binnen een paar minuten kom ik hem gebruiken.
Pluspunten
- Duidelijk beeld dag en nacht
- Duidelijk geluid beide kanten op
- Prettige muziekjes
- Verstelbare camera vanaf moederstation
- moederstation ook op accu
Minpunten
- Temperatuur niet af te lezen aan baby kant
- Knop voor muziek mist aan baby kant
Tevreden
Goed zicht, ook in het donker. Reageert ook omgevingsgeluid (startende auto's e.d.), dat is jammer maar begrijpelijk. Bereik van 2e etage naar de tuin is beperkt. Jammer dat je niet zo makkelijk een extra camera kan kopen. Die heeft niet elke winkel.
groot scherm
ontzettend fijne babycam! duidelijk beeld en een fijn groor scherm
helaas moet ik hem wel af en toe uitzetten omdat mijn beeld anders blijft knipperen
Pluspunten
- groor scherm
Minpunten
- batterij snel leeg