Philips 3000 Series Airfryer - NA341/00 - 7.2L - Black

Philips 3000 Series Airfryer - NA341/00 - 7.2L - Black

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 129,00Bekijk alle aanbieders
l***@z*******16-04-2025

Beter dan verwacht

Ik heb deze airfryer 14 dagen mogen testen. Over het algemeen is deze goed bevallen. In vergelijking met onze oude Philips airfryer heeft deze een mooier design en het kijkvenster is handig omdat de lade dan gesloten kan blijven. Het gebruiksgemak is mede door de sneltoetsen en 16 bereidingsmethoden ideaal. Frieten, gebakken aardappelen en snacks kunnen worden bereid door de eenvoudige handbediening en komen er knapperig uit. Het is even wennen in gebruik maar het resultaat mag er zijn. Met de 7.2 liter inhoud kan men een fatsoenlijke maaltijd voor zeker zes personen bereiden. Philips heeft eens een aifryer kookboek uitgegeven waarvan we verschillende recepten hebben getest. Het resultaat was verbluffend goed. Wat ook opviel was het apparaat redelijk stil werkt. Het onderhoud is eenvoudig. Het mandje en de lade zijn gemakkelijk te reinigen met een handwas. Vaatwasser hebben we niet geprobeerd. Het enige wat we jammer vinden is dat er geen accessoires meegeleverd zijn.
Pluspunten
  • gebruiksgemak
  • redelijk stil in gebruik
Minpunten
  • geen accessoires