Meest populaire keuze – Scherpste prijs!
Bekijk productPhilips 3000 Series Dual Airfryer - NA351/00 - 9L - 2750W - Black/Silver
Prima Airfryer voor een nette prijs
Ik heb deze Philips 3000 Dual Basket Airfryer NA351/00 een aantal weken mogen testen.
De Philips Airfryer mag gezien worden in de keuken qua design waarbij wel opvalt dat hij nogal breed is en best wel groot. Je hebt dus wel behoorlijk wat plaats nodig op je aanrecht. Absoluut een punt om goed over na te denken alvorens hem te kopen!
In het begin lijkt het even vreemd hoe de knoppen op het display gepositioneerd zijn maar door even de beknopte handleiding erbij te nemen wordt alles vrij snel duidelijk. Je hoeft niet echt veel te programmeren alvorens je programma te starten.
Het voordeel van deze Airfryer vind ik de aanwezigheid van een dubbele bak. Hierdoor is het mogelijk om verschillende producten met verschillende instelmogelijkheden te bereiden. Zeker het instellen van verschillende tijden en temperaturen vind ik een absoluut pluspunt van deze Airfryer.
In vergelijking met andere producten in deze categorie is de prijs-kwaliteit verhouding redelijk ok.
Ten aanzien van het onderhoud is het erg prettig dat zowel de pan als de mand de vaatwasser in mogen en dat betekent dat je zeker alle onderdelen langer schoon houdt.
De Airfryer heeft helaas ook een aantal minder goede eigenschappen zoals de iets te grote openingen in roosters. Het gevolg hiervan is dat er geregeld eten doorheen valt en het schoonmaken daardoor wat lastiger wordt. Dit had volgens mij vrij eenvoudig verholpen kunnen worden door de openingen een stuk kleiner te maken.
Tegenwoordig wordt bijna nergens meer een goede uitgebreide handleiding meegeleverd en dat is dus ook het geval bij deze Airfryer.
De handleiding geeft aan de pan niet te kantelen omdat deze er anders uit kan vallen. Toch heb ik voorzichtig geprobeerd dit wel te doen want anders is het best een gepriegel om de frites met een tang eruit te halen. Voorzichtigheid is wel geboden!
Tenslotte had de stroomkabel wel iets langer mogen zijn want nu moest ik met passen en meten de Airfryer dichtbij een stopcontact plaatsen.
Pluspunten
- Eenvoudige bediening
- Mooi design
- Voorgeprogrammeerde programma's
Minpunten
- Te grote openingen in roosters
- Te korte stroomkabel