Ik mocht dit product testen, Ik was erg enthousiast hierover gezien dit mijn eerste Airfryer is!
Als eerste viel mij op hoeveel er in past, maar hoe weinig ruimte deze in beslag neemt.
Groot maar compact! Ik vind het design erg mooi en past helemaal thuis in mijn keuken. Als eerste heb ik natuurlijk frietjes erin gebakken! en ja hoor, heerlijk, knapperig en gezonder! Ik was verbaast dat de airfryer geen storend geluid maakt. Het apparaat zelf is makkelijk in gebruik te nemen, vooringestelde programma's maken het makkelijker om snel te beginnen. Het is fijn dat het plateau makkelijk los te maken is en zo in de vaatwasser kan. Wat ik iets minder vind is dat er eten door het rooster kan vallen en omdat het heet is je er onmogelijk bij kan zelf met een handschoen. Verder blijven vingerafdrukken en veel stof hangen maar dat is waarschijnlijk ook het materiaal van kunststof en is makkelijk schoon te vegen. Al met al ben ik erg blij met de airfryer en beveel ik deze ook zeker aan!! Ik kan zeker niet meer zonder.