De'Longhi Pinguino PAC EX120 SILENT zwart - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Pinguino PAC EX120 SILENT zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dave 14-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC EX120 SILENT zwart

Algemene score

10,0
Top product. Nu 5 jaar garantie!
Mooi design en doet wat hij moet doen, doch verwacht niet dat hij je hele huis kan koelen. Max 30 m2.
Zeer blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Zuinig
  • stil
  • design

Minpunten

  • aankoopprijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sam 28-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede airco, zijn geld waard !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC EX120 SILENT zwart

Algemene score

10,0
Airco nu enkele maanden in mijn bezit. Gedurende de hitte golf heeft ie zijn waarde laten zien. Goed en snel kunnen koelen. Ook geweldig is de afstandbediening. Geluidsniveau valt erg mee. Kortom een aanrader !

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Geluidsniveau is goed
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeanne 10-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TOP apparaat!

Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC EX120 SILENT zwart

Algemene score

10,0
Fantastisch product wat naar behoren functioneert. Geweldig om met deze hitte goed te kunnen slapen.

Pluspunten

  • weinig lawaai

Minpunten

  • De afvoerslang is ietwat aan de korte kant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Herman Postma 08-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC EX120 SILENT zwart

Algemene score

9,0
Het product bevalt mij uitstekend. Het design, het makkelijk verplaatsen en het stille geluidsniveau deden mij beslissen tot aankoop. De vakkennis van de dealer bevestigde mij in mijn beslissing. Ook de degelijkheid van het materiaal sprak mij ten zeerste aan. De tropische hitte werd dragelijk door de Longhi. Ik vond de aanschaf MEER dan waard.

Pluspunten

  • stille geluidsniveau
  • makkelijk verplaatsbaar
  • afstandsbediening
  • degelijk materiaal
  • goede temperatuurregeling

Minpunten

  • dikke afzuigslang door de deur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 08-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC EX120 SILENT zwart

Algemene score

8,0
Doordat de bovenverdieping bij ons snikheet wordt tijdens de zomer besloten we om een mobiele airco te kopen. Even naar Google en kwam de mobiele airco van De’Longhi airconditioner er in de reviews er erg goed uit. Deze mobiele airco geeft heerlijke koeling met een groot bereik zonder al te veel geluid. Sinds we deze airconditioner hebben is de hete zomer niet langer een slapeloze periode en kunnen we weer heerlijk slapen tijdens de hitte.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

RAYMOND VAN HULLE 06-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

PRACHTIG TOESTEL GOED HANDELEND

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC EX120 SILENT zwart

Algemene score

8,0
Werkt zoals het moet en comfortabel te verplaatsen,past in mijn interieur betreffende model en kleur.

Pluspunten

  • MOBIEL
  • BIJNA GEEN UITGAANDE WATER

Minpunten

  • 36 KG wat aan de zware kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjan 13-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC EX120 SILENT zwart

Algemene score

8,0
De DeLonghi PAC EX120 SILENT heeft een grote koelcapaciteit. Het apparaat is relatief stil. De vormgeving is mooi.

Pluspunten

  • Koelcapaciteit
  • Vormgeving
  • Relatief stil

Minpunten

  • Afvoerslang aan korte kant
  • Er resoneert ergens iets

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leeuwtje 02-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede airco, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC EX120 SILENT zwart

Algemene score

8,0
Goede airco, simpele bediening. Degelijke afvoerslang, maar lastig vast te zetten of los te maken. Maakt weinig geluid in de silent mode. Kun je prima bij slapen.

Pluspunten

  • geluid
  • bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fijne airco 28-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat, koelt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC EX120 SILENT zwart

Algemene score

5,0
De airco koelt goed. In de automatische stand registreert het apparaat zelf of er gekoeld moet worden. De slang had iets langer gemogen maar al met al een prima product.

Pluspunten

  • koelt goed
  • Heeft veel opties

Minpunten

  • Maakt veel geluid in de airco stand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

stafpb 19-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie goed werkende airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC EX120 SILENT zwart

Algemene score

10,0
Top airco ,werkt goed en ziet er ook nog prima uit. Handige en simpele gebruiksaanwijzing. Wij hebben een kamer van 40m2.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • koeling
  • degelijk

Minpunten

  • niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

stafpb 18-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie goed werkende airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC EX120 SILENT zwart

Algemene score

10,0
Ik zocht een degelijke mobiele airco voor een kamer van 40m2 en deze voldoet uitstekend en ben tot nu toe erg tevreden met deze mooie airco , want mag al wel gezegd worden ziet er nog strak uit ook.

Pluspunten

  • koelen
  • uiterlijk
  • degelijk
  • duidelijke handleiding

Minpunten

  • op dit moment nog niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mart 17-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC EX120 SILENT zwart

Algemene score

8,0
Veel vermogen, relatief stil en goede opties om in te stellen zoals gewenst. Werkt de temperatuur naar beneden en zodra deze bereikt is gaat hij zachter draaien.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M.A de Bie 15-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC EX120 SILENT zwart

Algemene score

8,0
Gekocht op aanraden van zoon die al jaren plezier heeft van eem mobieleairco de Longhi
Bevalt prima, ruimte is koel en geen lawaai.

Pluspunten

  • Dat hij nauwelijks lawaai maakt

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

PH 14-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Design airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC EX120 SILENT zwart

Algemene score

9,0
Naar aanleiding van goede reviews en het vermogen om een grote ruimte te koelen en het geluid gaf de door slag om deze te kopen.

Pluspunten

  • Geluid
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

de Vries 13-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC EX120 SILENT zwart

Algemene score

8,0
Deze airco is gemakkelijk in gebruik. Hij doet zijn werk goed.
Met de afstandsbediening kun je hem makkelijk bedienen.

Pluspunten

  • kan mijn huis van 100 m3 goed koel houden
  • heeft een mooie uitstraling

Minpunten

  • zijn wel duur maar kwaliteit moet je betalen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet Heiden 13-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Design airco

Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC EX120 SILENT zwart

Algemene score

9,0
Sinds kort gekocht, de vele positieve reviews en de maten van de ruimte waar voor deze geschikt is gaf de door slag

Pluspunten

  • Ziet er goed uit, gebruik aanwijzing is duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sam 10-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC EX120 SILENT zwart

Algemene score

9,0
Mooi product, doet zijn werk goed. Lang op moeten wachten ivm de corona. Fabriek lag stil. Ben er superblij mee.

Pluspunten

  • design
  • goede werking

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marc 01-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi PAC EX120 SILENT

Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC EX120 SILENT zwart

Algemene score

8,0
Zeer goede stille airco, geen spijt van deze aankoop.
Besloten om voor een duurdere te gaan, maar is zijn geld waard.
Bij aankoop gelet op de koelcapaciteit , zuinigheid en geluid. maar zeker de breedte en diepte van de airco

Pluspunten

  • capaciteit
  • geluid

Minpunten

  • zwaar 30kg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 30-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne airco die erg goed koelt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC EX120 SILENT zwart

Algemene score

8,0
Deze airco heeft een mooi design en ziet er degelijk uit.
Zoals bij alle mobiele airco mag de slang wel wat langer zijn.
Verder zijn we erg tevreden over de airco.

Pluspunten

  • Design
  • Koelvermogen

Minpunten

  • Slang kort, maar dat is bij alle airco's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leon 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Delonghi PACEX120

Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC EX120 SILENT zwart

Algemene score

9,0
Superstil en lekker koel. Deze airco is de beste die ik tot nu toe heb gehad. Zelfs tijdens het slapen is de airco stil genoeg

Pluspunten

  • Sti
  • Zuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews