ETNA AO460RVS - Afzuigkap

ETNA AO460RVS
ETNA AO460RVS
Energieklasse D
Dit product wordt aangeboden door 6 aanbieders met een prijs vanaf € 90,00 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 62 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AO460RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Erik16-07-2021

Heel erg mooie en goede afzuigkap

Heel erg mooie en goede afzuigkap . Ook kun je er eenvoudig een koolstoffilter in draaien (kost weinig geld) zodat je buren of jezelf in de recirculatie stand geen luchtjes ruiken . Tevens is de afzuigkap heel erg eenvoudig te monteren , heeft er standaard al een lamp inzitten die veel licht geeft en het belangrijkste je hoort de afzuigkap amper. Al met al een geweldig goed apparaat die ik iedereen kan aanbevelen.
Pluspunten
  • verlichting
  • bijna geen geluid
  • goedkoop
  • eenvoudige montage
  • recirculatie stand aanwezig
Marit08-07-2021

Nette afzuigkap voor mooi prijsje

Makkelijk om aan te sluiten, verder simpel maar goed werkend. Staat een stuk strakker dan het oude witte ding dat we hadden. Blij mee!
Pluspunten
  • Goedkoop
  • Mat zwart
  • Makkelijk te plaatsen
Hans Astronout09-06-2021
2.0

We stijgen op!!

2.0
Ongelofelijk! Dat een Firma als Atag ,Pelgrim en Etna zulk bagger op de markt brengen. Oke, het is niet de duurste Enka afzuigkap, maar het geluid in standje 3 is onacceptabel.
Minpunten
  • te veel lawaai
Richard24-04-2021

Uitstekend en niet te duur!

Had een nieuwe afzuigkap nodig omdat de oude het begeven had. Deze voldeed aan m'n eisen, niet te duur en gewoon goed. En dat maakt 'ie waar. Was al bekend met ETNA. Goede producten voor een goede prijs.
Pluspunten
  • Werkt uitstekend
  • Niet te duur
Margo03-11-2020

Recirculatie afzuigkap

Op zoek naar een recirculatie afzuigkap kwam ik de AO460wit/ onderbouw tegen. Mooi apparaat/ eenvoudig onder keukenkastjes te monteren met de bijgeleverde info. Ziet er nu weer mooi uit en functioneert uitstekend.
Yunus Gunduz03-07-2020

Afzuigkap ETNA AO460WIT

Was opzoek naar een afzuigkap, opeens kreeg ik de producten van ETNA tevoorschijn. En gelukkig maar, alles perfect in doos geleverd, met bijbehorende accessoires. Makkelijke handleiding en montage. Gewoon perfect, echt heel blij mee!
Pluspunten
  • Duidelijke Handleiding
  • Makkelijke montage
Fred Boonstra30-06-2020

Stille en betaalbare afzuigkap !

Waren op zoek naar een stille en betrouwbare afzuigkap welke ook nog eens betaalbaar moest zijn! Daar we jaren een Etna in bezit hadden, dus wederom voor een Etna gekozen
Pluspunten
  • stil
  • betaalbaar
willem02-05-2020

werkt perfect

Niet duur, mooi afgewerkt product. Is alleen wat lawaaiig in stand 3. Verder weet ik niets meer te melden over deze afzuigkap. Ben er zeer tevreden mee
Pluspunten
  • voldoet naar wens
Minpunten
  • in stand 3 iets lawaaig
topkoker01-05-2020

top

Dit is een heel goed produkt voor een prima prijs. Eenvoudig te monteren en is eenvoudig in gebruik.
Tjalling28-03-2020

Mooie uitstraling

Werkt goed mooie vorm makkelijk in gebruik werkt goed zuigt goed af Handig de twee mogelijkheden van het afvoeren van de ventilatie goede handleiding met een duidelijke ophang schema
Pluspunten
  • Werkt goed
  • Makkelijk op te hangen
annie08-03-2020

Voordelige koop

Wilde niet al teveel uitgeven en toch een degelijke afzuigkap hebben. Dit is een prima product, en met de recirculatie filter doet het wat het moet doen. Nog extra filter mat eraan toegevoegd om nog beter het vet tegen te houden. De afzuigkap werkt super...
Pluspunten
  • de prijs
  • werking
Minpunten
  • moet wel recirculatie filter kopen
Jan Woudenberg01-03-2020

Past qua vormgeving in elke keuken

Omdat de oude afzuigkap met boven afzuiging aan vervanging toe was, de schouw niet, gekozen voor deze afzuigkap. Paste in mijn keuken qua uitvoering erg goed. Ook de aansluiting op de bestaande schouw was erg makkelijk. Kortom, voor een handige doe het zelver de juiste keus als alleen de afzuigkap aan vervanging toe is en de schouw blijft zitten.
Pluspunten
  • Eenvoudig te monteren.
  • Leuk prijsje