• Best Reviewed aug 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 30 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AO460RVS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

I**m@c**a.nl 09-10-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460ZT

Algemene score

9,0
Werkt goed, had 1 probleem met een onderdeel en de afzuigkap werdt kosteloos onder garantie vervangen.

Goede service van Etna en de afzuigkap werkt nog beter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met onze service, dat is natuurlijk waar wij het voor doen!
Wij zijn blij dat de nieuwe afzuigkap nog beter werkt!

Wij wensen jou heel veel plezier van de nieuwe afzuigkap!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

d**p@h**e.nl 27-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460RVS

Algemene score

10,0
doet wat hij moet doen , niet al te veel geluid, gewoon binnen de perken, ziet er ook nog eens mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review en het mooie cijfer! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de werking van de afzuigkap.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

A**y@h**l.com 15-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460ZT

Algemene score

10,0
Fijne afzuigkap en dat we de optie hebben om met of zonder afvoer te installeren. Strak en simpel design, maar wel mooi! Ook handig dat je keuze hebt in kleur! Top

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Een 10, kijk daar zijn wij uiteraard erg blij mee! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de verschillende aansluit mogelijkheden en het design. Bedankt voor de mooie review.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

h**r@t**l.nl 13-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

etna = kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460RVS

Algemene score

10,0
prima toestel die doet wat beloofd is. Ik gebruik hem zonder afvoer met een koolstoffilter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 15-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor dit mooie cijfer en het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de afzuigkap.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

r**l@g**l.com 17-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ETNA AO460RVS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460RVS

Algemene score

8,0
Doet wat het moet doen, kan wel op stand 3 veel lawaai maken maar voor mij is dat niet erg.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 18-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de afzuigkap en deze naar behoren werkt.

Wij wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Eef 06-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beval erg goed zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460WIT

Algemene score

8,0
Goed en netjes verpakt en afgeleverd, voldoet aan alle eisen zeer tevreden over het product.

Pluspunten

  • Zuigt goed af
  • Makelijk te plaatsen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-07-2022

Beste Eef,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat dat de afzuigkap aan alle eisen voldoet en je er tevreden over bent!
Wij wensen je nog veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

p**r@r**1.nl 10-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460ZT

Algemene score

9,0
voor deze prijs en uitelijk doet wat hij moet doen.
Een prachtig toestel en makkelijk te instaleren.

Pluspunten

  • makkelijk te instelleren
  • makkelijk te instelleren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 13-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat de afzuigkap naar behoren werkt en je blij bent met de uitstraling van de afzuigkap.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Richie 24-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Richard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460ZT

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit voor een geringe prijs. Netjes afgewerkt, alleen jammer dat er een witte kabel gemonteerd is op een zwarte afzuigkap.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • nette afwerking
  • goede en simpele bediening
  • envoudige montage

Minpunten

  • witte kabel op een zwart model
  • slecht 1 lampje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 27-05-2022

Beste Richie,

Hartelijk bedankt voor deze mooie reviewscore!
Wat fijn dat jij blij bent met het mooie design en eenvoudige bediening van de afzuigkap.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

g**j@c**o.nl 13-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed artikel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460ZT

Algemene score

8,0
Mooi apparaat ook van kleur ....Zwart.....
Gebruik hem met een koolstoffilter
Dus voor recirculatie

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 16-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de uitstraling van de afzuigkap.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

s**n@g**l.com 13-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460ZT

Algemene score

10,0
Mooi product doet zijn werk maakt geen lawaai en zuigt goed af.
Makkelijk te installeren je moet alleen zelf de filter apart bij bestellen als je geen afvoer kanaal hebt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 14-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie 10.
Wat een fijne score, wij zijn blij dat jij tevreden bent met jouw aankoop.
Zonder lawaai een goede afzuiging dat horen we graag.

Wij wensen jou nog heel veel plezier met deze mooie afzuigkap.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

recente gebruiker 04-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenvoudig maar afdoende

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460WIT

Algemene score

9,0
eenvoudige maar goed werkende afzuigkap, voldoet ruimschoots voor ons dagelijks gebruik. Iets meer verlichting zou welkom zijn.

Pluspunten

  • goede prijs - kwaliteit verhouding

Minpunten

  • verlichting

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 05-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen. Fijn om te lezen dat de afzuigkap zo goed bevalt. Bedankt voor de feedback. De opmerking betreffende de verlichting zullen wij meenemen in de verdere productontwikkeling.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

j**n@g**l.com 07-03-2022
  • Product gekocht

Mooie afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460WIT

Algemene score

9,0
Mooie afzuigkap voor een mooie prijs.
We zijn er zeer tevreden over.
Makkelijk te monteren en gemakkelijk in onderhoud , wat wil een mens nog meer.

Pluspunten

  • mooi past precies bij de inductie fornuis van Etna
  • betaalbaar

Minpunten

  • geen
Officiele reactie van Atag 08-03-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Hartelijk dank hiervoor. Fijn om te lezen dat de afzuigkap aan alle wensen voldoet.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

m**n@h**e.nl 21-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige maar prima afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460WIT

Algemene score

8,0
Prima afzuigkap voor weinig geld en gemakkelijk te plaatsen. Tip wat betreft de specificaties: er blijkt één filter in te zitten en niet zoals aangegeven twee. Geen onoverkomelijk probleem.

Pluspunten

  • Eenvoudige montage
  • Simpel in te stellen voor reciteren.

Minpunten

  • Slechts één rooster

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 22-02-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de review. Fijn om te lezen dat de afzuigkap aan al je wensen voldoet. Wij nemen alle feedback serieus en hebben de specificaties op onze site nagekeken. Op onze site staat onder specificaties dat 1 één filter nodig is.

https://etna.nl/collectie/ao460wit/#specificaties

Wij wensen je heel veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

VB 12-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460RVS

Algemene score

9,0
Fijne apparaat, makkelijk in onderhoud en in schoonmaken. Montage kan door iedereen gedaan worden, met bijpassende handleiding is dit zo gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 13-01-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review. Wat prettig dat u zo tevreden bent over deze afzuigkap.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Heleen 06-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460RVS

Algemene score

8,0
kookdamp word goed afgezogen en het is een mooi strak model, alleen de schuifknop van de ventilatiestand is kritisch, je kan hem ook tussen 2 standen zetten en dan doet hij niks

Pluspunten

  • kleur en model
  • goede afzuiging

Minpunten

  • schakelaar van de ventilatiestand

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 08-11-2021

Beste Heleen,

Dank je wel voor deze review. Goed om te lezen dat u tevreden bent met de werking van de afzuigkap. Uw feedback betreffende de schakelaar geven wij door aan de betreffende afdeling.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Larooy 21-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuigt zeer goed, een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460WIT

Algemene score

10,0
Nette mooi gladde afzuigkap. Lekker simpel zonder roosters die na een tijdje vervangen moeten worden omdat de haakjes afbreken. Hier gaat de hele onderkant er uit om schoon te kunnen maken of er een extra lichte vet opvang (dat er helaas niet bij zit) er tussen te kunnen doen of een lampje vervangen (wat er wel bij zit). Schuif knopjes net als vroeger. En zuigen doet ie geweldig goed.

Pluspunten

  • Zuigt geweldig goed
  • 1 groot rooster, makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-10-2021

Beste Larooy,

Wat een mooie beoordeling! Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven en wat fijn dat deze afzuigkap van ETNA zo goed bevalt.

Wij wensen je nog vele jaren plezier met deze aankoop!

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

OT 23-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet waar die voor bedoeld is

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460WIT

Algemene score

8,0
Oogt zeker niet goedkoop, prijs/kwaliteit verhouding is goed, makkelijk bedienbaar, monteren was makkelijk ivm er schroeven worden meegeleverd, bij registreren van apparaat bij de fabrikant krijg je extra garantie, een aanrader!

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Makkelijk bedienbaar
  • Monteren was simpel
  • Extra garantie bij registratie fabrikant

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-09-2021

Beste Ot,

Hartelijk bedankt voor de moeite en tijd die je hebt genomen om een review te geven over de AO460WIT,
het is zeer prettig te lezen dat je ons aanraadt.

Veel plezier met je aankoop.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

1**w@g**l.com 25-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hij zuigt als een malle!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460WIT

Algemene score

10,0
Hoef hier niet veel over te vertellen. Het is een TOPPER! Voert de vieze luchtjes af als een malle. Ben blij met deze aankoop!

Pluspunten

  • Alleen maar Plus, Plus, Plus

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 26-08-2021

Beste 1**w@g**l.com,

Wat een top score! Bedankt voor deze mooie positieve review. Het is goed om te lezen dat je zo tevreden bent met uw koelkast. Wij wensen je veel plezier toe met deze afzuigkap.

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam ETNA

Reageer

Erik 16-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel erg mooie en goede afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460ZT

Algemene score

10,0
Heel erg mooie en goede afzuigkap . Ook kun je er eenvoudig een koolstoffilter in draaien (kost weinig geld) zodat je buren of jezelf in de recirculatie stand geen luchtjes ruiken . Tevens is de afzuigkap heel erg eenvoudig te monteren , heeft er standaard al een lamp inzitten die veel licht geeft en het belangrijkste je hoort de afzuigkap amper. Al met al een geweldig goed apparaat die ik iedereen kan aanbevelen.

Pluspunten

  • verlichting
  • bijna geen geluid
  • goedkoop
  • eenvoudige montage
  • recirculatie stand aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-07-2021

Beste Erik,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over deze afzuigkap en hem iedereen aanbeveelt. Wij wensen je veel plezier met je aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Marit 08-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nette afzuigkap voor mooi prijsje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460ZT

Algemene score

8,0
Makkelijk om aan te sluiten, verder simpel maar goed werkend. Staat een stuk strakker dan het oude witte ding dat we hadden. Blij mee!

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Mat zwart
  • Makkelijk te plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-07-2021

Beste Marit,

Bedankt voor je review. Het is leuk om te lezen dat je blij bent met je aankoop!
Veel gemak van deze afzuigkap.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews