ETNA AO460RVS - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AO460RVS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans Astronout 09-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

We stijgen op!!

Geschreven voor: ETNA AO460RVS

Algemene score

2,0
Ongelofelijk! Dat een Firma als Atag ,Pelgrim en Etna zulk bagger op de markt brengen.
Oke, het is niet de duurste Enka afzuigkap, maar het geluid in standje 3 is onacceptabel.

Minpunten

  • te veel lawaai

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 10-06-2021

Beste Hans,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze beoordeling te geven. Jouw mening is ook enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Onze apparatuur wordt altijd uitvoerig getest, op gebruiksgemak en kwaliteit. Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen.
Indien je het vermoeden hebt dat het een technisch defect is, schroom dan niet om contact op te nemen met onze service afdeling. Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 088-8821803 op werkdagen van 08.00-20.00 en op zaterdag van 08.00 -16.30 uur.

Groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Jan Woudenberg 01-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Past qua vormgeving in elke keuken

Geschreven voor: ETNA AO460RVS

Algemene score

9,0
Omdat de oude afzuigkap met boven afzuiging aan vervanging toe was, de schouw niet, gekozen voor deze afzuigkap. Paste in mijn keuken qua uitvoering erg goed. Ook de aansluiting op de bestaande schouw was erg makkelijk. Kortom, voor een handige doe het zelver de juiste keus als alleen de afzuigkap aan vervanging toe is en de schouw blijft zitten.

Pluspunten

  • Eenvoudig te monteren.
  • Leuk prijsje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 02-03-2020

Beste Jan,


Bedankt voor deze uitgebreide en informatieve review. Goed te lezen dat deze afzuigkap helemaal past in je keuken én inbouwsituatie.
Veel plezier ervan tijdens het koken.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare team ETNA

Reageer

1**w@g**l.com 25-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hij zuigt als een malle!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460WIT

Algemene score

10,0
Hoef hier niet veel over te vertellen. Het is een TOPPER! Voert de vieze luchtjes af als een malle. Ben blij met deze aankoop!

Pluspunten

  • Alleen maar Plus, Plus, Plus

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 26-08-2021

Beste 1**w@g**l.com,

Wat een top score! Bedankt voor deze mooie positieve review. Het is goed om te lezen dat je zo tevreden bent met uw koelkast. Wij wensen je veel plezier toe met deze afzuigkap.

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam ETNA

Reageer

Erik 16-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel erg mooie en goede afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460ZT

Algemene score

10,0
Heel erg mooie en goede afzuigkap . Ook kun je er eenvoudig een koolstoffilter in draaien (kost weinig geld) zodat je buren of jezelf in de recirculatie stand geen luchtjes ruiken . Tevens is de afzuigkap heel erg eenvoudig te monteren , heeft er standaard al een lamp inzitten die veel licht geeft en het belangrijkste je hoort de afzuigkap amper. Al met al een geweldig goed apparaat die ik iedereen kan aanbevelen.

Pluspunten

  • verlichting
  • bijna geen geluid
  • goedkoop
  • eenvoudige montage
  • recirculatie stand aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-07-2021

Beste Erik,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over deze afzuigkap en hem iedereen aanbeveelt. Wij wensen je veel plezier met je aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Marit 08-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nette afzuigkap voor mooi prijsje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460ZT

Algemene score

8,0
Makkelijk om aan te sluiten, verder simpel maar goed werkend. Staat een stuk strakker dan het oude witte ding dat we hadden. Blij mee!

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Mat zwart
  • Makkelijk te plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-07-2021

Beste Marit,

Bedankt voor je review. Het is leuk om te lezen dat je blij bent met je aankoop!
Veel gemak van deze afzuigkap.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Richard 24-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend en niet te duur!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460WIT

Algemene score

9,0
Had een nieuwe afzuigkap nodig omdat de oude het begeven had. Deze voldeed aan m'n eisen, niet te duur en gewoon goed. En dat maakt 'ie waar. Was al bekend met ETNA. Goede producten voor een goede prijs.

Pluspunten

  • Werkt uitstekend
  • Niet te duur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 26-04-2021

Beste Richard,

Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review. Dit is waar we het voor doen, producten ontwikkelen voor consumenten waar men blij van wordt.
Veel plezier gewenst met je aankoop.

Met vriendelijke groet, Alice
Webcareteam ETNA

Reageer

Margo 03-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Recirculatie afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460WIT

Algemene score

8,0
Op zoek naar een recirculatie afzuigkap kwam ik de AO460wit/ onderbouw tegen. Mooi apparaat/ eenvoudig onder keukenkastjes te monteren met de bijgeleverde info. Ziet er nu weer mooi uit en functioneert uitstekend.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-11-2020

Beste Margo,

Wat leuk dat je de moeite neemt om deze mooie review te plaatsen, hartelijk dank hiervoor. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de AO460WIT.
Veel plezier met de afzuigkap.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Yunus Gunduz 03-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Afzuigkap ETNA AO460WIT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460WIT

Algemene score

10,0
Was opzoek naar een afzuigkap, opeens kreeg ik de producten van ETNA tevoorschijn.
En gelukkig maar, alles perfect in doos geleverd, met bijbehorende accessoires.
Makkelijke handleiding en montage.

Gewoon perfect, echt heel blij mee!

Pluspunten

  • Duidelijke Handleiding
  • Makkelijke montage

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 06-07-2020

Beste Yunus,

Bedankt voor deze mooie review. Goed te lezen dat je zo tevreden bent op alle punten.
We wensen je veel plezier met deze afzuigkap.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcareteam ETNA

Reageer

Fred Boonstra 30-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille en betaalbare afzuigkap !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460WIT

Algemene score

9,0
Waren op zoek naar een stille en betrouwbare afzuigkap welke ook nog eens betaalbaar moest zijn! Daar we jaren een Etna in bezit hadden, dus wederom voor een Etna gekozen

Pluspunten

  • stil
  • betaalbaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-07-2020

Beste Fred,
Wij vinden het fijn te lezen dat je zo tevreden bent en bedankt dat je weer voor ons mooie merk ETNA hebt gekozen .Veel plezier van deze afzuigkap.
Met vriendelijke groet, Alice Webcareteam ETNA

Reageer

willem 02-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

werkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460ZT

Algemene score

8,0
Niet duur, mooi afgewerkt product. Is alleen wat lawaaiig in stand 3. Verder weet ik niets meer te melden over deze afzuigkap. Ben er zeer tevreden mee

Pluspunten

  • voldoet naar wens

Minpunten

  • in stand 3 iets lawaaig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-05-2020

Beste Willem,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Goed te lezen dat deze kap zo naar tevredenheid is.
Veel plezier ervan.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcareteam ETNA

Reageer

topkoker 01-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460WIT

Algemene score

8,0
Dit is een heel goed produkt voor een prima prijs. Eenvoudig te monteren en is eenvoudig in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-05-2020

Beste topkoker,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Veel plezier gewenst met deze mooi afzuigkap.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcareteam ETNA

Reageer

Tjalling 28-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460WIT

Algemene score

9,0
Werkt goed mooie vorm makkelijk in gebruik werkt goed zuigt goed af
Handig de twee mogelijkheden van het afvoeren van de ventilatie goede handleiding met een duidelijke ophang schema

Pluspunten

  • Werkt goed
  • Makkelijk op te hangen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 30-03-2020

Beste Tjalling,
Wij vinden het fijn te lezen dat je zo tevreden bent over onze afzuigkap, de AO460WIT van ETNA.
Bedankt voor de review!
Met vriendelijke groet, Alice Webcare team ETNA

Reageer

annie 08-03-2020
  • Product gekocht

Voordelige koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO460WIT

Algemene score

10,0
Wilde niet al teveel uitgeven en toch een degelijke afzuigkap hebben. Dit is een prima product, en met de recirculatie filter doet het wat het moet doen. Nog extra filter mat eraan toegevoegd om nog beter het vet tegen te houden. De afzuigkap werkt super...

Pluspunten

  • de prijs
  • werking

Minpunten

  • moet wel recirculatie filter kopen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-03-2020

Beste Annie, vriendelijk bedankt voor je review en fijn om te lezen dat de AO460WIT aan je verwachtingen voldoet. Veel plezier nog gewenst met je aankoop. Met vriendelijke groet Claudia Webcare team ETNA.

Reageer