Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AV790RVS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bas 19-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne afzuigkap! eindelijk een goede!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AV790RVS

Algemene score

8,0
De installatie is niet makkelijk. je moet het goed positioneren in de inbouwkast. Dus vooraf meten is essentieel. Dit was het enige model wat in onze inbouwkast paste. Maar eenmaal geinstalleerd zijn we er heel tevreden over. De afzuigkap ziet er strak uit. Het licht is mooi en functioneel. De afneembare filters zijn er makkelijk af te halen en makkelijk schoon te maken.
Veel rustiger dan onze oude pelgrim afzuigkap en veel effectiever.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-09-2022

Beste Bas,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite hebt genomen om deze positieve review achter te laten.
Erg fijn dat de afzuigkap zo goed bevalt. Jij bent tevreden over het mooie licht en het eenvoudige reinigen.
Ook het geluidsniveau is helemaal naar jouw wens.

Wij wensen jou heel veel plezier van de afzuigkap!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

C**a@g**l.com 21-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuigt krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AV790RVS

Algemene score

7,0
Net geïnstalleerd, hij zuigt goed,installatie is erg moeilijk,het kost je zeker 4 uur voordat hij gemonteerd is.

Pluspunten

  • Zuig capaciteit

Minpunten

  • Installatie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor deze mooie beoordeling, Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de afzuigkap.
We wensen je vele plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Catharina 14-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het apparaat doet keurig waar het voor bedoeld is.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AV790RVS

Algemene score

9,0
De afzuigkap ziet er goed uit en werkt uitstekend. De vetschermen zijn eenvoudig te verwijderen om schoongemaakt te worden en terugplaatsen is makkelijk. Bediening went snel.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 15-08-2022

Beste Catharina,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en gebruiksgemak van de afzuigkap.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

b**e@u**l.nl 17-05-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Deze afzuigkap is redelijk rustig, mooi model en goed betaalbaar, we zijn blij met de aankoop
Officiele reactie van Atag 18-05-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor deze review. Een mooie score heeft deze afzuigkap gekregen. Goed te lezen dat je blij bent met de aankoop. Wij wensen je er heel veel plezier mee!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcare ETNA

Reageer

i**o@d**4.nl 16-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AV790RVS

Algemene score

9,0
mooie afzuigkap, simpel te monteren werkt heel goed. kompleet geleverd met voldoende aansluit materiaal
snelle levering

Pluspunten

  • simpele montage
  • strak uiterlijk
  • goede afzuiging

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze goede beoordeling.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met het design en de goede afzuiging van de AV790RVS.

Wij wensen jou nog heel veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

d**6@g**l.com 12-05-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AV790RVS

Algemene score

8,0
Fijne afzuigkap werkt naar behoren . Doet goed zijn werk .minpunt is de pinnetjes aan de metaalfilters die zijn niet stevig en breken af
Officiele reactie van Atag 13-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze goede beoordeling.
Wat fijn dat je zo tevreden bent over de afzuigkap.
Indien u in de toekomst nog problemen krijgt met de metaalfilters vragen wij u contact op te nemen met onze serviceafdeling, dan helpen wij u graag.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

HRK 08-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Afzuig uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AV790RVS

Algemene score

8,0
Mijn onderbouw afzuigkap zuig uitstekend en is vrij rustig , zelfs op de hoogste stand, Zeer tevreden

Pluspunten

  • Zuigt uitstekend
  • Niet veel lawaai
  • Makkelijke montage

Minpunten

  • Bediening aan de onderkant, wordt snel vuil

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de werking van de afzuigkap.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Ton 13-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AV790RVS

Algemene score

8,0
Mooie prijs / kwaliteit verhouding.
Zuigt op lage energiezuinige afstelling goed af.

Pluspunten

  • Energiezuïnig

Minpunten

  • Hoge stand veel geluid voor een open keuken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het plaatsen van de review. Goed te lezen dat u zo tevreden bent over de prijs / kwaliteit verhouding van de afzuigkap. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Japie 22-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed en raad iedereen dit apparaat aan.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AV790RVS

Algemene score

8,0
Perfect apparaat en hoop er veel plezier van te krijgen. We hebben deze afzuigkap pas 14 dagen dus we kunnen er nog niet echt veel van zeggen

Pluspunten

  • redelijk groot
  • erg stil

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 23-09-2021

Beste Japie,
Dank u voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat deze afzuigkap goed bevalt en u deze iedereen aanraadt. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

b**d@h**l.com 02-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie smalle RVS afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AV790RVS

Algemene score

9,0
Perfecte kap als alternatief op onze oude. Erg smal en sexy apparaat. Valt mooi weg onder de schouw. De zuigkracht zelfs met koolstofpatronen is heel erg sterk terwijl het geluid netjes en acceptabel is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 03-09-2021

Hallo,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten.
We zijn altijd blij met positieve reacties, want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Veel plezier met je aankoop.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Wing 25-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Roosters passen in vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AV790RVS

Algemene score

7,0
Roosters zijn afneembaar en passen in een standaard vaatwasser. Voelen wel fragiel al en hendeltje dat vastklemt ook. Nu na maand gebruik nog prima.
Goede zuigkracht, op hoogste stand wel hard geluid (met gebruik van koolstoffilters bij recirculatie).
Enige echte nadeel is de lastige installatie: vanaf de onderkant in de krappe ruimte van de kap met 4 schroeven vastzetten aan een bevestigingsplank erboven. Maar misschien is dat bij alle huidige kappen zo.

Pluspunten

  • Afneembare roosters, passen in vaatwasser
  • Goede zuigkracht

Minpunten

  • Lastige montage
  • Fragiele roosters

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

G Brandsma Ensing 28-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi vormgegeven vlakschermkap, weinig ruis.

Geschreven voor: ETNA AV790RVS

Algemene score

10,0
Deze vlakschermkap va Etna is 90 cm breed, dit past goed bij de kookgelegenheid. De vorm is passend onder de keukenkastjes, wat het een mooi geheel maakt. Deze afzuigkap heeft 3 verschillende standen welke het kookstoom goed afzuigt, en verlichting. Er is weinig ruis als deze kap van Etna aan staat, dit mede door het advies om een 15 cm afvoerbuis te plaatsen. Deze vlakschermkap is makkelijk demonteerbaar om indien nodig de filters schoon te maken.

Pluspunten

  • Weinig geluid door ruis
  • Zuigt goed de kookdampen af

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-09-2020

Beste G Brandsma Ensing,

Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat de AV790RVS aan al je wensen voldoet.
Veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer