Siemens iQ300 LB75565 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 LB75565 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ruytenberg 20-01-2022

Uitstekend

Geschreven voor: Siemens iQ300 LB75565

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wij zijn heel blij met onze nieuwe afzuigkap.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

W. Sopjes 23-08-2021

voldoet prima

Geschreven voor: Siemens iQ300 LB75565

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De afzuigunit zuigt goed af, is krachtig en we hebben geen last meer van kookluchtjes in onze kamer met open keuken. Is ook veel minder lawaaiig dan onze vorige afzuigunit. Kortom, we zijn erg tevreden met deze aankoop
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

C Emmen 10-08-2021

Inbouw in schouw

Geschreven voor: Siemens iQ300 LB75565

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Lekker simpel te bedienen bij inbouw in een schoue
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

AnsvdB 12-07-2021

Prima

Geschreven voor: Siemens iQ300 LB75565

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wij zijn erg tevreden over onze afzuigunit. Hij werkt goed, is makkelijk te bedienen en ziet er goed uit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Chris 12-05-2020

Prima apparaat maar lawaaierig

Geschreven voor: Siemens iQ300 LB75565

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima afzuigkap, maar in de volle stand lawaaierig
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

tom 22-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 LB75565

Algemene score

8,0
in eerste instantie wilde ik afzuiging in de kookplaat, uiteindelijk niet gedaan en ben gelukkig met dit apparaat. veel makkelijker schoon te houden.

Pluspunten

  • redelijk stil
  • onderdelen kunnen in afwasmachine

Minpunten

  • gaat niet automatisch aan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert 06-02-2020

Perfecte afzuigkap

Geschreven voor: Siemens iQ300 LB75565

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze afzuigkap hebben we gekozen vanwege zijn zachte geluid, maar zeer krachtige zuigkracht. Ook is het ideaal om de filters te reinigen in de vaatwasser. Kortom. Dit is een uitstekend product.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ralphy75 16-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Beetje veel plastic

Geschreven voor: Siemens iQ300 LB75565

Algemene score

7,0
Redelijk veel plastic en fragiel gevoel als je de roosters verwijderd. Door het vele plastic, bestaat de kans dat de verf er snel afgaat.
Goed licht.
Bij harde wind buiten, hoor je de afsluitklep klepperen, heel irritant.

Pluspunten

  • zuinig in gebruik
  • stil

Minpunten

  • Veel plastic
  • bij harde wind hoor je de klep binnenin

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer