ETNA AO761RVS - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AO761RVS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Max 05-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Leuke design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

8,0
Leuke uitvoering. Mede gekocht op aanwijzing van andere reviews. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Past bij de inductie kookplaat van Etna.

Pluspunten

  • Leuk design
  • Heldere verlichting
  • Ruime uitleg voor wat betreft de ophanging.

Minpunten

  • Maakt in de hoogste stand(3) veel geluid.
  • Iets wat kras gevoelig bij het schoonmaken.

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 06-05-2020

Beste Max,
Wat leuk dat je de moeite neemt om deze review te plaatsen. Wat betreft het schoonmaken, adviseren wij een sopje van afwasmiddel of allesreiniger en geen agressieve schoonmaakmiddelen of schuursponsje. Wij wensen je veel kookplezier toe.
Met vriendelijke groet, Alice Webcare team ETNA

Reageer

A&A 11-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

10,0
Prima afzuigkap met sterk afzuigcapaciteit. Geluid is niet hinderlijk. Goede aankoop.

Pluspunten

  • Sterk afzuigcapaciteit
  • Mooie verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-09-2021

Beste A&A,
​Wat een geweldige score heeft u gegeven voor deze ETNA afzuigkap. Daar zijn wij heel blij mee. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de sterke afzuigcapaciteit en de mooi verlichting.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
​Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Rene 05-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasemkap edna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

7,0
Etna is een goed product prijs kwaliteit voldoet geluid is wennen 72 decibel klinkt best nog luid in de keuken helaas ontbraken er 2 pluggen en de schroeven waren van tork koppen voorzien niet iedereen heeft die schroevendraaier in huis dus er waren wat extra kosten aan verbonden

Pluspunten

  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Tork schroef

Review criteria:

Voldoende
Officiele reactie van Atag 06-09-2021

Beste Rene,

Bedankt voor de genomen tijd om deze review te schrijven. De gegeven feedback zullen wij communiceren aan de betreffende afdeling, zodat wij ons kunnen blijven verbeteren. Wij wensen je veel plezier met je aankoop.

​Met vriendelijke groet,

Marijke Webcareteam Etna

Reageer

Paul65Rdam 30-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Afzuigkap

Geschreven voor: ETNA AO761WIT

Algemene score

8,0
Vandaag de nieuwe afzuigkap binnen gekregen, een eerste indicatie is als volgt. De kap ziet er mooi uit het bijbestelde koolstof filter is zo geplaatst, de afzuigkap ophangen is ook fluitje van een cent dankzij het meegeleverde sjabloon. De afzuigkap produceert in standje 2 en 3 best veel herrie dus daar moet je tegen kunnen of aan wennen.
Wat ik wel een groot minpunt vind is het feit dat de meegeleverde bevestiging schroeven geen normale schroeven zijn maar z.g. torq schroeven, nu heeft niet iedereen torq sleutels in huis dus zou dit aangepast moeten worden door Etna naar normale bevestiging schroeven, dan doe je een heleboel mensen een groot plezier

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • 3 standen
  • mooi helder licht

Minpunten

  • veel lawaai in stand 2 en 3
  • torq bevestiging materiaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-08-2020

Beste Paul,

Bedankt voor deze uitgebreide review. Jouw mening is belangrijk voor ons om te blijven verbeteren. Wij gaan daarom jouw feedback binnen de afdelingen communiceren. We wensen je veel plezier toe van je aankoop.

Met vriendelijke groet, Alice
Webcare team ETNA

Reageer

Rutt 23-05-2020
  • Product gekocht

ETNA AO761WITex

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761WIT

Algemene score

10,0
Ik heb de afzuigkap nu een aantal maanden en voldoet geweldig.
Alles, van wat je van een afzuigkap verwacht, te moeten doen. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs .

Pluspunten

  • Alleen maar..
  • Goede verlichting.
  • sterke motor , 3 standen

Minpunten

  • Gehorig maar niet hinderlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 25-05-2020

Beste Rutt,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Fijn dat het aan je verwachtingen voldoet.
Veel gemak gewenst, tijdens het koken, van deze afzuigkap.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcareteam ETNA

Reageer

Rutt 03-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvolle en functionele afzuigkap.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761WIT

Algemene score

10,0
Mooi en degelijk afgewerkt design.
Makkelijk te bevestigen en te bedienen afzuigkap.
De vetfilters zijn makkelijk te verwijderen en vaatwasbestendig.
Verlichting is een mooi heldere ledverlichting .
Moter is in de stand 1 al krachtig genoeg, stand 2 en 3 is voor het gebruik van alle kookplaatsen ruim voldoende.
Motergeluid is dan wel wat aanwezig.

Pluspunten

  • Hierboven benoemd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 06-02-2020

Beste Rutt,

Bedankt voor deze mooie en duidelijke review. Fijn dat je zo tevreden bent.
Wensen je veel plezier van deze afzuigkap tijdens het koken.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

Dhr G Horstman 06-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761WIT

Algemene score

10,0
ziet er goed uit was degelijk verpakt Nedelandse beschrijving en voldoet aan onze wensen heeft voldoende standen en de roosters zijn makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • led verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-01-2020

Beste heer Horstman,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Fijn dat deze afzuigkap zo goed bevalt.
Veel plezier ervan.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer