Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 28 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AO761RVS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

S*************@g******** 11-05-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

10,0
Doet wat die doen moet .
Ziet er goed uit en geluids niveau is goed en het belangrijkste zuigt goed.

Reageer

w***********@h********** 23-03-2024
  • Product gekocht

Mooi apparaat werk goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

9,0
Mooie rustige vormgeving, geen lawaaimachine. En doet wat je er van mag verwachten.

Pluspunten

  • Gemakkelijk schoon te houden.
  • Filter maar om de tweejaar vervangen.

Minpunten

  • Nog niet tegen gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
webcare-7 25-03-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat je blij bent met deze afzuigkap en het gebruik ervan.
We wensen je nog veel plezier van je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

j*********@k*********** 13-02-2024
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

bewuste keuze

Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

9,0
prima product, heldere verlichting, ruime keuze uit afzuigsnelheden, makkelijk in onderhoud

Pluspunten

  • makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • bij intensief gebruik leeftijd motor beperkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
webcare-7 13-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de verlichting en gebruiksvriendelijkheid. Bedankt voor de mooie review.

Wij wensen jou veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA


Reageer

g*********@p******** 01-07-2023
  • Product gekocht

net en goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

9,0
product bevalt prima heb hem nu al enkele maanden en werkt perfect . ik heb in mijn eerste review
al aangegeven dat stand 3 iets te luidruchtig is ,maar nu ik er aan gewend ben valt dat toch reuze mee,
was schijnbaar een kwestie van even wennen.
Ik vind dat je voor die prijs een goed ogende en een heel goede kap heb ik ben er in ieder geval dik tevreden mee
Officiele reactie van Atag 03-07-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je je tevreden bent met jouw afzuigkap.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

e***********@i********* 22-04-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed

Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

9,0
Beste,
Wij zijn zeer tevreden over het aangekochte product! Al 40 jaar hebben wij Etna apparatuur in onze keuken naar volle tevredenheid.
Onze oude afzuigkap was echt aan vervanging toe. In de showroom , van Dijk in Enkhuizen, zijn we zeer goed geholpen met het uitzoeken hiervan. Is besteld en de levering was super snel. Geweldig. Deze mag weer met jaren plezier zijn werk gaan doen in onze keuken. En doet het fantastisch nu.
Zeker gaan we weer voor een Etna product als we weer wat nodig hebben hoor.

Met een hartelijke groet,

Edmond en Gre

Pluspunten

  • Niet veel lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 24-04-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank u wel voor het schrijven van deze mooie review. Wat leuk om te lezen dat u na zoveel jaar opnieuw voor ETNA gekozen heeft voor vervanging van uw afzuigkap en u opnieuw tevreden bent met deze keuze.
We wensen je vele jaren plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Geert 23-03-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

8,0
Voldoet voldoende aan de verwachtingen mooi product voor die prijs. Iets te luidruchtig op stand 3
En 1 lampje was ook voldoende geweest.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Goede zuigkracht
  • Makkelijk te plaatsen

Minpunten

  • Stand 3 luidruchtig
  • Voor mij te fel licht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review met mooie score! Fijn dat de afzuigkap aan de verwachtingen voldoet.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Geert 10-03-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

net en goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

8,0
mooie en goed afzuigende kap voor een normale keuken ik heb hem onder het kastje gemonteerd dit stelde met de
meegeleverde sjabloon niets voor is voor iedere leek goed te doen.
oogt mooi een aanwinst voor mijn keuken voor een redelijke prijs, had op stand 3 iets minder geluid mogen maken.

Geert

Pluspunten

  • goede verlichting
  • prima zuigkracht

Minpunten

  • iets te fel een lampje was genoeg geweest
  • stand 3 iets te luidruchtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-03-2023

Beste Geert,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review! Leuk om te lezen dat de installatie van de afzuigkap zo soepel verlopen is. Ook het gebruik bevalt prima zo te lezen. Vaak is het geluid nog wel te verbeteren. Op onze website staan wat tips, zeker de moeite waard om eens door te nemen. Dan kan jij binnenkort nog meer genieten van de nieuwe afzuigkap.

Wij wensen jou heel veel plezier van de afzuigkap!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

HvanEs2022 09-02-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Mooi, energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

9,0
Enige nadeel, aan en uitknopjes zitten heel dicht bij elkaar en dan ook kinderslotje... Verder werkt het goed en reageert snel. Fijn dat die turbo erop zit. Snel klaar scheelt weer stroom kosten.

Pluspunten

  • Turbo stand

Minpunten

  • Aan en uitknopjes te dicht bij elkaar
  • Onderhoud van blad lastig schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-02-2023

Beste meneer / mevrouw van Es,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze beoordeling te schrijven!
We willen je bedanken voor de feedback, deze zullen we meenemen in de verdere productontwikkeling.

We wensen je heel veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Marinka Janssens 14-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat t'ie moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

9,0
Goed werkende afzuigkap. Op de hoogste stand produceert hij flink wat lawaai, maar daarentegen zuigt t'ie dan ook echt goed af! Ledlampjes die erin zitten, zijn fel dus goed licht tijdens koken. De uitneembare rooster lijken me wat fragiel en licht, maar de tijd zal het leren...
Verder was de afzuigkap makkelijk te installeren. Ook fijn dat de ventilatiegaten bovenop de afzuigkap van het kastje af gericht staat. Hierdoor hopelijk minder snel een vet kastje.
Ik vond het qua prijs wel wat aan de hoge kant, maar ik hoop dat ik er, net als mijn vorige etna, weer 10 jaar mee vooruit kan!

Pluspunten

  • Zuigt goed af
  • Goed licht door de 2 ledlampen
  • Makkelijk te installeren

Minpunten

  • Op de hoogste stand veel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-01-2023

Beste Marinka,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over de goede afzuigging en felle verlichting.
Wij gaan er vanuit dat jij opnieuw vele jaren vooruit kan met de nieuwe afzuigkap.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Peter Konter 18-10-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooi, stil, krachtig, en ook nog makkelijk te installeren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

9,0
Onze wasemkap AO761RVS is er een die zelfs in een open keuken uitstekend kookgeurtjes en damp/condens afzuigt, terwijl hiervoor gewoonlijk zwaardere modellen worden aangeraden! Deze actuele versie heeft naast een krachtige motor ook mooie LED-verlichting, en het geluid blijft ook op de hoogste stand aanvaardbaar. Nog een plus: de installatie is ook wanneer je met weinig skills uitgerust bent, prima te doen!

Pluspunten

  • krachtige afzuiging
  • ook op hoogste stand aanvaardbaar geluidsniveau
  • mooi uitgevoerd
  • LED-lampverlichting is fraai
  • gemakkelijke installatie

Minpunten

  • schroefgaten in Handleiding kloppen niet
  • gebruik liever voorgestanste gaten in afzuigkap

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-10-2022

Beste Peter,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze positieve review.
Wat fijn dat de installatie zo soepel is verlopen en dat jij zo tevreden bent met de afzuigcapaciteit en de mooie verlichting.
Ook het geluidsniveau bevalt jou goed.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Valde 30-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een hele goede afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761WIT

Algemene score

9,0
een mooi gestileerde afzuigkap, die heel krachtig afzuigd.
Makkelijk te bedienen

Pluspunten

  • goed bedienbaar
  • zuigt heel goed
  • goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de afzuigkap.
We wensen je veel plezier met jou aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

r***********@g******** 23-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

8,0
Mooi product werkt prima goede verlichting voor op het werkblad. En ook nog geschikt voor recirculatie met apart te koop koolstoffilter.

Pluspunten

  • Werkt goed
  • Indirecte verlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de werking en verlichting van de afzuigkap.
Om de verschillende mogelijkheden heb jij al ontdekt. De afvoer naar buiten, en de recirculatiefunctie.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Johan Ottens 11-06-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

De verlichting en het afzuigdende vermogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761WIT

Algemene score

9,0
Het apparaat doet wat het moet doen heeft voldoende vermogen
Op de hoogste stand is hij wel iets rumoerig ziet er keurig uit en laat zich gemakkelijk monteren
De verlichting bestaande uit twee ledlampen is top

Pluspunten

  • Goede verlichting en 5 jaar garantie
  • Prima afzuiging

Minpunten

  • Ietwat luidruchtig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-06-2022

Beste Johan,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Goed om te lezen dat de afzuigkap naar behoren werkt en je tevreden bent met het vermogen en de verlichting.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

n**********@h********** 10-06-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

goede kap met kleine aandachtspuntjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

8,0
prima afzuigkap. gaat goed hard. rechtse schroef om de kap waterpas te hangen is niet zo eenvoudig te bereiken. de torx schroeven mogen ook wel worden vervangen voor iets meer standaard. ik wil graag een koolstoffilter erin hebben,maar ik kan nergens vinden welke ik nodig heb, dus de etna site mag iets uitgebreider

Pluspunten

  • zuigt hard
  • fijne verlichting

Minpunten

  • de torx schroeven
  • bereikbaarheid rechterkant schroef
  • geen info welke koolstof filter nodig is

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 13-06-2022

Geachte heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat de afzuigkap naar behoren werkt.
De koolstoffilters kun je via de volgende link bestellen: https://onderdelennl.atagbenelux.com:443/Winkelwagen.aspx?KSSID=vnguy1n1crqruleeae52hgpv-429590

We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

evertvanleusden57@gmail.com 15-04-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

super afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

9,0
super fijne afzuigkap goede led verlichting erg makkelijke ophanging zijn er erg blij mee

Pluspunten

  • zeer makkelijk ophanging

Minpunten

  • jammer dat er geen afvoer slang bij zit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-04-2022

Beste Evert,

Bedankt voor deze erg mooie beoordeling.
Wat ontzettend fijn dat u zo tevreden bent met het gebruiksgemak en de goede verlichting van de afzuigkap.
Wij wensen u heel veel plezier met de afzuigkap.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

p****************@g******** 07-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Miskoop

Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

1,0
Het is de eerste. Etna maar ook de laatste aan koop. Nog nooit zo een slechte gehad

Minpunten

  • Slecht apperaat

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Gea 17-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat hij moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761WIT

Algemene score

8,0
Prima afzuigkap. Doet wat hij moet doen en geeft heel veel licht. Makkelijk te monteren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-03-2022

Beste Gea,

Dank voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de afzuigkap.
Wij wensen je veel plezier met de afzuigkap.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Anneke 01-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

7,0
Prima afzuigkap, een beetje aan de luide kant maar dit vind ik persoonlijk niet hinderlijk. Doet zijn werk goed!

Pluspunten

  • Doet zijn werk goed

Minpunten

  • Aan de luide kant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 02-03-2022

Beste Anneke,
Bedankt voor uw review. Fijn te lezen dat u tevreden bent over de afzuigkap en deze iedereen aanbeveelt. Veel plezier gewenst met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Ad Breda 27-01-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Het bevalt mij goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761WIT

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht omdat Etna hier afkomstig is vanuit Breda
Omdat ik 50 jaar geleden toen wij trouwde ook een Etna kolenhaard hadden daarna een gaskachel
een oven en gasfornuis .Mijn schoonvader heeft daar 40 jaar gewerkt
Niet alleen daarom maar de afzuigkap is niet duur en de koolstoffilter is ook aanmerkelijk
goedkoper dan van een Siemens of een Bosch

Pluspunten

  • de Prijs
  • hij ziet er goed uit en geeft goed licht

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 28-01-2022

Beste Ad,

Bedankt voor deze positieve review. Zo leuk om te lezen over jouw rijke historie van Etna! We wensen je nog vele jaren plezier met de nieuwe afzuigkap.

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam ETNA

Reageer

e**********@g******** 08-01-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zuigt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

8,0
Afzuigkap zuigt goed, maar maakt op stand 2 en 3 toch best veel geluid. Max 72 dB, terwijl op de website max 65 dB staat.
Hele goede verlichting.

Pluspunten

  • Zuigt goed af

Minpunten

  • Op standen 2 en 3 veel geluid max 72 dB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 10-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor uw review. Uw feedback betreffende het geluid zullen wij communiceren aan de afdeling, zodat wij onze apparaten kunnen blijven verbeteren.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

p****************@g******** 18-12-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

super kap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

10,0
Wat een geweldig product voor zo weinig geld met een super moter en sfeervollen verlichting kan hem iedereen aanraden.

Pluspunten

  • super mooi afgewerkt

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-12-2021

Geachte heer/mevrouw,

Wat een mooie beoordeling en wat fijn om te lezen dat ook prijstechnisch gezien deze afzuigkap van ETNA zo goed bevalt! Wij willen u vriendelijk bedanken dat u de moeite hebt genomen om deze review te schrijven en wensen u nog vele jaren plezier met deze aankoop.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

A&A 11-09-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

10,0
Prima afzuigkap met sterk afzuigcapaciteit. Geluid is niet hinderlijk. Goede aankoop.

Pluspunten

  • Sterk afzuigcapaciteit
  • Mooie verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-09-2021

Beste A&A,
​Wat een geweldige score heeft u gegeven voor deze ETNA afzuigkap. Daar zijn wij heel blij mee. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de sterke afzuigcapaciteit en de mooi verlichting.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
​Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Rene 05-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasemkap edna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761RVS

Algemene score

7,0
Etna is een goed product prijs kwaliteit voldoet geluid is wennen 72 decibel klinkt best nog luid in de keuken helaas ontbraken er 2 pluggen en de schroeven waren van tork koppen voorzien niet iedereen heeft die schroevendraaier in huis dus er waren wat extra kosten aan verbonden

Pluspunten

  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Tork schroef

Review criteria:

Voldoende
Officiele reactie van Atag 06-09-2021

Beste Rene,

Bedankt voor de genomen tijd om deze review te schrijven. De gegeven feedback zullen wij communiceren aan de betreffende afdeling, zodat wij ons kunnen blijven verbeteren. Wij wensen je veel plezier met je aankoop.

​Met vriendelijke groet,

Marijke Webcareteam Etna

Reageer

Paul65Rdam 30-08-2020
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooie Afzuigkap

Geschreven voor: ETNA AO761WIT

Algemene score

8,0
Vandaag de nieuwe afzuigkap binnen gekregen, een eerste indicatie is als volgt. De kap ziet er mooi uit het bijbestelde koolstof filter is zo geplaatst, de afzuigkap ophangen is ook fluitje van een cent dankzij het meegeleverde sjabloon. De afzuigkap produceert in standje 2 en 3 best veel herrie dus daar moet je tegen kunnen of aan wennen.
Wat ik wel een groot minpunt vind is het feit dat de meegeleverde bevestiging schroeven geen normale schroeven zijn maar z.g. torq schroeven, nu heeft niet iedereen torq sleutels in huis dus zou dit aangepast moeten worden door Etna naar normale bevestiging schroeven, dan doe je een heleboel mensen een groot plezier

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • 3 standen
  • mooi helder licht

Minpunten

  • veel lawaai in stand 2 en 3
  • torq bevestiging materiaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-08-2020

Beste Paul,

Bedankt voor deze uitgebreide review. Jouw mening is belangrijk voor ons om te blijven verbeteren. Wij gaan daarom jouw feedback binnen de afdelingen communiceren. We wensen je veel plezier toe van je aankoop.

Met vriendelijke groet, Alice
Webcare team ETNA

Reageer

Rutt 23-05-2020
  • Product Onbekend in bezit
  • Product gekocht

ETNA AO761WITex

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AO761WIT

Algemene score

10,0
Ik heb de afzuigkap nu een aantal maanden en voldoet geweldig.
Alles, van wat je van een afzuigkap verwacht, te moeten doen. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs .

Pluspunten

  • Alleen maar..
  • Goede verlichting.
  • sterke motor , 3 standen

Minpunten

  • Gehorig maar niet hinderlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 25-05-2020

Beste Rutt,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Fijn dat het aan je verwachtingen voldoet.
Veel gemak gewenst, tijdens het koken, van deze afzuigkap.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews