Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde review die zijn achtergelaten voor de AEG DGE5861HM op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

1,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tom 23-04-2022

Aeg afzuigkap

Geschreven voor: AEG DGE5861HM

Algemene score

10,0
Sinds kort een nieuwe keuken met AEG apparatuur en het werkt fantastisch maar ziet er ook nog is fraai uit
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

M.T. 13-04-2022

Helemaal automatisch

Geschreven voor: AEG DGE5861HM

Algemene score

10,0
Super praktische afzuiger. Afzuiger gaat automatisch aan met kookplaat. Verlichting gaan automatisch aan met kookplaat. De afzuigstand wordt ook zelf geregeld en aangepast waar nodig. Dus je hebt er eigenlijk vrij weinig mee te doen want hij doet eigenlijk perfect z'n werk zonder dat je zelf aan zit. Uiteraard wel mogelijk om zelf de zuigkracht en lampjes te bedienen. Ook mooi weg te werken in een kastje zodat die niet opvalt.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Gaasbeek 07-04-2022

Een top afzuigkap

Geschreven voor: AEG DGE5861HM

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een mooi design en voldoet aan al onze wensen en goede verlichting
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Henk 03-03-2022

Verfrissend

Geschreven voor: AEG DGE5861HM

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Doet wat hij moet doen, zuigt de onaangename geuren efficiënt weg. Geluid blijft altijd lastig bij dergelijke apparaten, maar is hier toch goed afgeschermd.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

dhzwolle 04-01-2022

Afzuigunit werkt fantastisch

Geschreven voor: AEG DGE5861HM

Algemene score

10,0
Deze unit bij de keuken besteld. Is netjes weggewerkt in de keukenkastjes boven de kookplaat. Het hop2hood systeem werkt fantastisch. Bijbehorende afstandsbediening gebruiken wij niet. Afzuigkap is erg krachtig en meestal gebruiken wij alleen de lichtste stand. Verder erg makkelijk schoon te maken. Roostertjes haal je er zo uit om ze af en toe schoon te maken. Geen spijt van deze aankoop!
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Bert 24-10-2021

Net niet

Geschreven voor: AEG DGE5861HM

Algemene score

6,0
Bedieningsknoppen zijn erg gammel, nog geen 2 maanden in gebruik en de aan en uit knop blijft al regelmatig 'plakken' waardoor je een beetje moet wiebelen om hem te bedienen.
De filters zitten zo los dat ze er al bijna uitvallen als je ze aanraakt.
De batterij in de afstandbediening is ook een misser, I.p.v. een standaard CR2032 moet er een CR2025 in.
Wel mooi passend in de kast zodat hij mooi is weggewerkt met relatief weinig lawaai zelfs op stand 4. Zuigt ook goed af, zelfs op stand 2.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Dommel 17-08-2021

Top afzuiger

Geschreven voor: AEG DGE5861HM

Algemene score

8,0
Was in het begin even puzzelen hoe je hem moet bevestigen. Maar daarna heb je ook wat goed afzuiger die niet te mega veel geluid maakt
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

LD 31-08-2020

Heel blij ermee

Geschreven voor: AEG DGE5861HM

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel mooi afzuigkap. Makkelijk te gebruiken met Hop 2 Hood. Let wel op met accessoires, je hebt niet alles nodig wat aangeven wordt in de installatiegids. Kijk dus goed naar de keukensituatie.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Dennis 12-06-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zonde van het geld!

Geschreven voor: AEG DGE5861HM

Algemene score

1,0
Hob2Hood functie werkt zeer slecht, afzuigkap gaat te pas en te onpas afzuigen en dit is niet in te stellen. Gevolg is dat je tijdens het koken van een eitje 3x de afzuiger uit moet zetten, welke steeds harder gaat afzuigen. Afzuigkap maakt ook nog eens enorm veel herrie. Wij hebben deze naar een half jaar laten vervangen voor een Novy kap.

Minpunten

  • Geluidsniveau
  • Niks instelbaar
  • Hob2Hood werkt niet

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

j-van-iersel 17-10-2019

Prima kap.

Geschreven voor: AEG DGE5861HM

Algemene score

10,0
Een afzuigkap voor een goede prijs die uitstekend doet wat hij moet doen en er goed uitziet.
Hij is ook nog eens eenvoudig te monteren.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer