Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens LR96CAQ20 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

10,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gabrielle 15-06-2022

Heel mooi stil en slim apparaat

Geschreven voor: Siemens LR96CAQ20

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een mooi plat apparaat en heel stil. Toch doet ie zijn werk goed. Werkt mooi samen met home
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

hovej 15-05-2022

Fantastische uitvinding

Geschreven voor: Siemens LR96CAQ20

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een uitvinding! Bij ons kon geen downdraft worden geplaatst en wij wilden niet meer zo'n grote afzuigkap. Dit was een uitstekend alternatief waar we heel blij mee zijn. Het aparaat werkt uitstekend en is goed schoon te houden. Kortom een prima uitvinding.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gerda 18-04-2022

Geweldig

Geschreven voor: Siemens LR96CAQ20

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een prachtig afzuigsysteem! Ik geloofde niet zo dat dit werkte..maar was meteen weg van het design dit stond prachtig in onze nieuwe keuken dus hopelijk ook functioneel..
En..het werkt fantastisch! Met het hele gezin de eerste x met een pan heet water versteld gestaan hoe de stoom afgezogen werd...
Want..het kan er mooi uitzien met veel luxe maar uiteindelijk draait het er toch om dat het werkt....en dat doet het!
Kortom..zeer tevreden
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

A. 19-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, beperkt geluid en werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LR96CAQ20

Algemene score

10,0
Fijne afzuigkap, mooi desin, weinig lawaai en werkt goed (ook op lagere standen). Op stand 2 vaak voldoende om kook-geur weg te krijgen.

Pluspunten

  • Design
  • Functionaliteit (afstandsbediening of gekoppeld)
  • Zuigkracht

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

b**t@c**y.nl 04-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LR96CAQ20

Algemene score

10,0
Zeer goede afzuigkracht, top! Daarbij heeft de afzuigkap een erg mooie uitstraling.

Pluspunten

  • kracht
  • uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lollies 08-02-2022

Fijne afzuigunit

Geschreven voor: Siemens LR96CAQ20

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze unit in combinatie met de Siemens inductieplaat geinstalleerd, en dit werkt fantastisch! Stil en krachtig, als hij vol aanstaat hoor je het wel, maar dat is logisch. Fijne naloopregeling, en alles bediend via de kookplaat (kan ook via de afstandsbediening). Ik wilde een zo klein mogelijke koof, omdat het plafond niet zo hoog is, en dit is prima gelukt, zelfs krapper dan siemens aangeeft. Enige punje is dat je het licht niet op een standaard sterkte kunt laten starten. Dit is vrij fel, en moet je dus steeds terugregelen. Maar dit is een heel klein minpuntje. Top product!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Stap 08-01-2022

Zeer goede afzuigkap

Geschreven voor: Siemens LR96CAQ20

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze afzuigkap werkt perfect. Bediening is eenvoudig. Maakt relatief weinig lawaai. Zeer fraai in het plafond weg te bouwen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wesley 26-12-2021

Slimme functies

Geschreven voor: Siemens LR96CAQ20

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De afzuigkap werk uitstekend. Hij is heel stil en het vergt minimale ruimte. Hij heeft ook een boost functie en hiermee kan je de vieze geuren snel uit de keuken halen. Hij ziet er mooi uit voor een afzuigkap. Dit was een hele goeie aankoop.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Melanie 02-12-2021

Heel mooi weggewerkt in het plafon

Geschreven voor: Siemens LR96CAQ20

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wij hebben heel lang getwijfeld over de afzuigkap en veel afzuigkappen vinden wij niet mooi. Maar wat zijn wij blij met deze plafonafzuiging!! Hij is heel makkelijk te installeren en hij is verbonden met de kookplaat. Als de kookplaat aan gaat dan gaat de afzuigibg ook aan!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marissen 30-11-2021

Krachtige en mooie afzuigkap

Geschreven voor: Siemens LR96CAQ20

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie dunne inbouwkap met krachtige motor die erg goed werkt. LED lampjes zorgen voor goede verlichting van de kookplaat, filters zijn makkelijk en snel te reinigen. Koppeling met de inductiekookplaat werkt super en is erg makkelijk.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Top product 29-06-2021

Geweldige keus!!

Geschreven voor: Siemens LR96CAQ20

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super blij dat wij gekozen hebben voor deze afzuiger, perfect weggewerkt in het plafond. Afzuig kwaliteit is top, werken er nu aantal weken mee en zou deze keus 100% weer maken! Doen, hier krijg je geen spijt van.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

U Kloosterman 22-05-2021

functioneel en esthetisch top!

Geschreven voor: Siemens LR96CAQ20

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We hebben deze plafondunit in een witte versie waardoor hij prachtig in het plafond wegvalt. Bij de vraag of er nog voldoende afzuigkracht is om de kookgeuren af te voeren zeggen wij volmondig ja. De motor is van meer dan voldoende kracht om de dampen en geuren af te voeren. Kortom, een apparaat wat doet wat hij moet doen en niet op de voorgrond treedt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rowdy 17-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke mooie afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LR96CAQ20

Algemene score

10,0
Wij wilden geen afzuigunit in de kookplaat zelf en een niet opvallende plafondunit. Deze wit uitgevoerde afzuigunit valt als ie uit staat nauwelijks op. Verder doet hij z'n werk uitstekend. Zuigt krachtig af. Features waar ik erg over te spreken ben is de koppeling met de kookplaat en de Home Connect app. Houdt zelf bij wanneer de vetfilters gewassen dienen te worden en (in ons geval) het koolstoffilter in de optionele recirculatieunit vervangen dient te worden. Ook dat je gewoon als je bezig bent kunt roepen 'hey siri/google zet de afzuigkap hoger' is erg handig. Lijkt een gimmick, maar als je even druk bezig bent met meerdere pannen is het erg handig dat je dat gewoon kunt roepen. ;)

Pluspunten

  • Home Connect
  • Design
  • Stemcommando's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 07-05-2021

Toppertje

Geschreven voor: Siemens LR96CAQ20

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Bewust voor deze innovatieve afzuigkap gekozen. Daardoor kon hij in een koof worden geplaatst, waardoor onze spotjes ook ingebouwd konden worden boven de werkplek. De afzuigkap werkt via WiFi en gaat starten zodra de kookplaat wordt opgestart.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Stap. 16-04-2021

Uitstekend. Krachtig. Strak design.

Geschreven voor: Siemens LR96CAQ20

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De perfecte inbouwunit wanneer inbouw ruimte een probleem is. Mooi design. Op afstand bedienbaar en ook via homeconnect. Filters zijn gemakkelijk te reinigen. Diameter van Afvoer moet wel groot genoeg zijn om het optimale eruit te halen. Zie specs.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bianca 22-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige afzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LR96CAQ20

Algemene score

10,0
Afzuigsysteem is weggewerkt in een koof, afzuiging is sterk en natuurlijk hoor je de afzuiging maar geen groot kabaal in de hoogste stand. Er is zeer goede verlichting in de afzuiger, erg prettig als je aan het koken bent. Alles te bedienen met een afstandbediening. Wij hebben gekozen voor de kleur wit en zijn erg blij met deze Siemens!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer