Bosch UniversalSaw 18V-100 Decoupeerzaag - Zonder Accu & Lader

Bosch UniversalSaw 18V-100 Decoupeerzaag - Zonder Accu & Lader

Dit product wordt aangeboden door 6 aanbieders met een prijs vanaf € 72,95Bekijk alle aanbieders
Alexander D.16-01-2022

Sterk toestel op batterij

Voor reviewclub heb ik de Bosch UniversalSaw 18V-100 mogen testen. Wat me direct opviel bij het openen van de verpakking waren de vele meegeleverde accessoires. Er waren 2 zaagbladen voor hout, een hulpstuk op te helpen tegen versplintering, een opzetstuk voor nauwkeurigheid, een beschermkap om het zaagsel tegen te houden en een beschermzool om jouw afgewerkte plaat niet te beschadigen. Het toestel werkt met een 18v accu batterij, deze kan je ook gebruiken op andere tostellen van Bosch. Even dus een extra investering, maar indien je in het gamma van Bosch blijft betaalt dit zichzelf wel terug. Het toestel is heel krachtig en ging met gemak door mijn betonplex platen van 18mm, laminaatplanken en vol hout. Voor een beginnende doe-het-zelver was het ook heel eenvoudig om te gebruiken met gemakkelijke instructievideo’s online en een logische werking. Het wisselen van zaagblaadjes ging heel vlot met kliksysteem en je kan het ook gemakkelijk instellen om in verstek te zagen voor bijvoorbeeld plinten. Zeker een aanrader!
Pluspunten
  • Krachtig
  • Werkt op batterij
  • Vele accessoires
Minpunten
  • Luid (te verwachten)
  • Blaasfunctie mocht harder