Saake shop

Deze score is gebaseerd op 541 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Saake shop zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

jopsmeulders13-05-2009
De website ziet er niet heel erg professioneel uit, daar is nog wat te winnen. Maar laat je daardoor niet afschrikken, want de site biedt wat het nodig heeft, deze is namelijk duidelijk. Verder (en het belangrijkste) heb ik er al tot twee keer toe voordelige aankopen kunnen doen en is de afhandeling (betaling via iDeal en verzending per post) snel en goed.
schoneveldandre13-05-2009
zeer goed
rene van dijk01-05-2009
de leverings afspraak door saake is zeer goed nagekomen binnen 2 dagen bestelling in huis.

karin728-04-2009
Duidelijke website, levering volgens afspraak, snel dus! prima op de hoogte gehouden via de mail, voor herhaling vatbaar
Kees_D8027-04-2009
Ze doen gewoon wat ze beloven. Zonder fratsen. Bij verzenden kun je voor goedkope brievenbuspost kiezen. Dat is iets wat veel webshops nog niet snappen, maar deze dus wel! Besteld voor 15.00 uur en de volgende dag gewoon in huis (geheugenkaartje) in prima nopjes envelop. Vandaag een extra accu voor m'n camera besteld, en krijg net een mailtje dat 'ie verzonden is.
Bettina23-04-2009
vlug beantwoorde mail, verwittiging van versturen van de bestelling, goede verpakking,
rinse1234514-04-2009
snelle levering
koster409-04-2009
Prima
hil1016831-03-2009
bestelling geplaatst, 2 dagen bestelling binnen! Prima verpakt! Overzichtelijke website en duidelijkheid bij bestellen. PRIMA
MaCJansen24-03-2009
Goede en snelle levering. Goedkoop en lage verzendkosten
ropdam24-03-2009
IK heb eerder dingen bestelt bij Saakeshop en ben altijd erg tevreden geweest, ik zou deze winkel zondermeer aanraden bij iedereen die ik ken. De aftersales heb ik nog nooit mee te maken gehad, maar dat zal bij dit bedrijf wel goed zitten.
westenberg13-03-2009
wat een snelle servise donderdag avond besteld en zaterdagmorgen al in de bus.heel fijn. jongens bedankt.
sandra koenderink09-03-2009
Uitstekende service, overdag gebeld en de volgende dag lag de bestelling al in huis.
martine6903-03-2009
Snel,goedkoop en goede kwaliteit
RisseL.C.25-02-2009
Goed geleverd, keurig verpakt. Snelle levering, hopelijk ook in de toekomst
jan van den bosch25-02-2009
De bestelling is gebeurt binnen de gestelde termijn welk Saake daarvoor hanteert. De zending was goed verzorgd.
TheaScholte23-02-2009
Duidelijk dat er bij gezegd werd dat i.v.m. carnaval het later geleverd zou worden.
rrobles22-02-2009
Damens en heren ik beveel jullie aan om bij deze winkel Saake-Shop gerust te bestellen ze zijn direkt beschikbaar,Betrouwbaar en super snel met hun bestellingen
abbylief22-02-2009
al verschillende bestellingen gedaan. goed behandeld. en vriendelijk geholpen nadat ik een paar vragen had.
jastsali17-02-2009
Saake levert uitmuntende service. Door onduidelijkheid op de website twee verkeerde accu's voor de PSP besteld/ontvangen. Was geen probleem en kon zonder problemen omgeruild worden. Accu's teruggestuurd en enkele dagen later, nog net op tijd voor de vakantie, de goede accu's ontvangen. Zonder dat er extra kosten werden berekend. Over kwaliteit van de accu's valt nog niets te zeggen, maar deze service daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen.
j.terpstra16-02-2009
Snelle (24 uur) levering, correcte en effectieve informatie en goed prijsniveau.
saackeshop13-02-2009
Keurige reacties, prima leveringen, goede service!
gwvelden11-02-2009
Website ziet er goed uit, soms even zoeken, maar als je het door hebt, gaat het prima. Reageren normaal op tijd en de bestelling en levering is probleemloos.
erikboy10-02-2009
Prima website met goede zoekfunctie. Snelle reactie op vragen aan verkoper. Levering heb je zelf in de hand en je mag zelf kiezen hoe de verzending gaat gebeuren. Al vaak producten aangeschaft via deze site en nog nooit problemen gekend bij deze verkoper!. Ook na het kopen neemt de verkoper contact met je op dat de verzending is verstuurd, dus je weet wanneer je het bestelde kunt ontvangen.
nieuwenburg08-02-2009
in januari was ik op zoek naar AA batterijen, via de site lukte het niet. Ik heb toen een mail gestuurd en kreeg direct een link naar de batterijen. Prima adres met soms leuke presentjes zoals ik een keer een chocolade lettertje kreeg met sinterklaas. Belangrijkste is wel dat zij bij prijvergelijking vaak als voordeligste uit de bus komen. Ook de levering is consequent op tijd.