Kabelshop.nl

Bekijk Kabelshop.nl op Kieskeurig.nl. Vergelijk prijzen, lees reviews en vind de beste deal.
8.9

Deze score is gebaseerd op 295 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Kabelshop.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Mariska29-12-2020
De prijs was lager dan bij de winkel waar ik in eerste instantie zou kopen. Zelfs vlak voor de feestdagen snel geleverd en netjes verpakt
Peter29-12-2020
Het aanbod van de webshop kabelshop.nl is verrassend veelzijdig. Niet alleen kabels, maar ook verlichting, planten en nog veel meer. Levering is snel, producten zijn in goede staat en voldoen aan de beschrijving. Prijs is doorgaans ook concurrerend.
Luuk29-12-2020
Heldere website en snelle en correcte levering in de afgesproken tijd, echt top!!!

ClassAct29-12-2020
Heldere site, degelijke spullen en een snelle levering. Tevens had ik support gemaild en kreeg meteen een persoonlijk en vriendelijk bericht terug.
Roberto16-12-2020
gunstige prijs,en snelle levering En een ruim aanbod op de site,en niet alleen kabels !!!
RGK16-12-2020
Goede site waarop je makkelijk vindt wat je zoekt. Snelle verzending. Tevreden klant.
Ronald12-12-2020
Prima levering conform verwachting. Kan kabelshop aanraden voor alle aankopen.
Ruben11-12-2020
Alles was makkelijk te vinden in de winkel. Duidelijk over kosten van verzenden en de spullen snel geleverd.
Mike11-12-2020
Prima winkel. Groot aanbod. Snelle bezorging. Heldere website. Logisch afrekenproces.
Sandra11-12-2020
Duidelijke website met goede uitleg van de producten. Snel en eenvoudig te bestellen. Snelle en nette levering en de producten voldoen geheel aan de verwachting! Top Kabelshop!!!👍
Joke bus11-12-2020
Helemaal top snellen bezorging daar kan een ander een puntje aan zuigen gebeurd niet altijd en deze is zeker aan te raden
Henriette09-12-2020
Handig alles te vinden op de site. Snelle en nette levering. Alles is erg goed verzorgt en verpakt. Kortom een hele geweldige ervaring om iets te betellen bij de Kabelshop. Zou zo indien ik weer iets nodig heb weer bij hun bestellen.
J.A.M. Thomassen26-11-2020
Goede producten zoals besteld. Snelle levering daags na de bestelling al in huis.Prima berichtgeving van aankondiging van de verzending. Track en Trace is idiaal.
Wegener26-11-2020
Heel gemakelijk te bestellen, heel snel geleverd in deze chaotische tijd en zeker waar voor je geld. Heb mijn keuze nergens goedkoper gezien. Daarom ben ik superblij met kabelshop.nl en raad deze website iedereen aan!!!
Topverlichting26-11-2020
Mooie en duidelijke shop, producten makkelijk te vinden. Snelle en correcte levering en producten zijn van een goede kwaliteit. Kabelshop is top.
Groot25-11-2020
3.0
3.0
Ik had een verkeerde kabel besteld, verzenden en retour moet je zelf betalen. Ze raden je aan de verkeerde kabel te houden en een ander te bestellen omdat retour te duur is en je het zelf moet betalen. Wat een verschil met andere winkels, zeker niet voor herhaling vatbaar
Lauri25-11-2020
Logisch opgebouwde webshop. Zeer ruim assortiment en de door mij bestelde pendel werd snel en solide verpakt geleverd. Aanrader dus!
Loe van Hees25-11-2020
Vlotte en correcte levering en dat voor zo een belagelijke lage prijs Jullie verdienen een heel grote pluim
Mo18-11-2020
Had het verkeerde artikel besteld, een hele aardige medewerkster klantenservice kon het gewoon even aanpassen en wordt alsnog het goede artikel geleverd. Kortom goede service
Van tuijl17-11-2020
Heel erg slechte service. Ik heb een bestelling op woensdag geplaatst en het zou donderdag binnen zijn. Dit werd uiteindelijk zaterdag pas. Nu heb ik de kabels elders gekocht omdat de monteur zaterdag ochtend kwam. Nu wil ik de bestelling retour sturen en houden ze 15% in. Schandalig. De vrouw genaamt ....... van de klantenservice was alles behalve vriendelijk. Ik snap niet dat dit bedrijf zich zo verlaagd. Oplichterij noem ik het!
Ad emmen16-11-2020
Een verlengkabel besteld 2 weken geleden Volgens kabelshop heb ik het produkt al gehad Via TNT ik heb nooit niks gehad ,TNT zegt via track and trace dat ie geleverd is Geen briefje in de bus niks Kabelshop doet niks
A. Janssen05-11-2020
2.0
2.0
De klantenservice schiet tekort aan service want het blijkt heel moeilijk om een retnummer wat nodig is om iets retour te zenden binnen het termijn in handen te krijgen waardoor retourneren niet mogelijk is.
Geert03-11-2020
Ik heb 2 waterpompen besteld. Deze werden correct geleverd. Echter 1 pomp was defect bij levering en de andere kort nadien viel de druk weg. Ik ben nu reeds een maand bezig om ze te retourneren. Dat lukt niet want ze schuiven de fout bij de leverancier. Dus er is geen garantie of medewerking als er iets fout is. En ik zie dat ze veel punten krijgen maar het gaat steeds over de levering en die is in orde maar eenmaal geleverd sta je daar als er iets is. Ik heb er ook de foto's die aantonen dat de ene pomp was uitgepakt en terug was ingepakt met kleefband van Kabelshop.nl.
Sjoerd W.20-10-2020
Duidelijke omschrijving, goede prijs, snelle levering. artikel komt overeen met omschreven
B.Koenen16-10-2020
Goede prijs/kwaliteit, perfecte productinformatie. Duidelijke website, snelle levering precies zoals toegezegd.